Asker Eşleri

herkese günesli güzell bir gündenn merhabalaarrrrrr.. hepınızı cokk özledımmmm

ne güneşi canım ya :1no2: sabah bi kalktım havada toz bulutu sapsarı sonra bir yağmur gökgürültüsü şakır şakır yağıyor ama severim yağmuru bide çamur yağmasa iyi olcaakta anlayacağınız hava felaket

elmas kızınla yemek problemin varmış zor ve can sıkıcı bir durum kafanda olur bütün gün cnm benim özel tariflerim vardı oğluma yedirmek için bide tabaklarına kulak falan yapardım ağız göz çizerdim sırf o tabaklar hatrına yediğini bilirim

mesela meyveli yoğurtları kendim yapardım ama kesinlikle tadını ayıramazdı önce muhallbi yapardım pirinç unundan sonra diğer tarafta meyve ve yoğurdu karıştırırdım en sonunda muhallebi ve meyveli yoğurt karışır sonra hazır yoğurt kabına konur en azından ara öğün geçmiş olur :)

ya canım benim kızım çok farklı öyle şeyler nedense hiç dikkatini çekmiyor

sebze yemeklerinide genelde robottan geçirmez ezerek yedirirdim konuşarak çok ilgisini çekicek bişey ortada olurdu mesela takla atan arabalara bayılırdı onu izlerken hoppp ağzına biraz daha büyüdüğünde sevdiği olaylardan konulardan konuşarak yerdi çok çektirdi ama hallediyordum bide hava güzelse mutlaka bahçe yada balkonda yedirirdim eminim çoğunu denemişsindir ama olur ya arasında işine yarayan olur :)

böyle muhallebi tarzı şeyleri hiç sevmiyor ona sütlaç falan yapıyorum ağzını sürmüyor hemen geri tükürüyor yardım edin bana çok zayıfladı iyice şimdi yumurta falan kaynattım ne yedi biliyormusun salatalık domates ve biber yedi başka bişey yemedi ağzını bile sürmedi

ama ne güzel domates falan sevmesi tabi mevsimi değil o ayrı
ama kimi çocuk çok ayırt edebiliyor hatta çoğu böyle benimkide ette sorunumuz var balık tavuk hakgetire aslaaa idi son 2 senedir lahmacun ve köfteye ilgisi var balık ve tavukta arkadaş muhabbetlerinde kaynıyor ama çok azz onuda ancak balık yağı ile mecburen

hımm bir yaşıtı yokmu yakınlarında oda işe yarar bir süre iyi yese gerisi gelir zaten

var yan komşumun kızı var bir yaş büyük tek yesin diye sabahları yanıma getiriyorum çocuğu diğeri yiyor benimki yemiyor
dün dışarı çıkardık karşı komşum kilim falan almış düşün yağmur tek yemek yesin diye seferber oldu herkes aşağı oyuncaklarını indirdik arkadaşını aldık yok yemedi bişey
birde 4. katta oturuyorum inip çıkıyorum hergün o merdivenleri anlatama tek yemek yesin diye

kaydirigubbakcemile3 balıktan süper köfte yapmayı öğrenmiştim ama hiç sevmem laf aramızda ama napıcan çaren yok karman çorman şeyleri sevdiğide olurdu çocuklar işte

benimki daha küçük olduğu için bişeylede kandıramıyorum kanmıyor hiçbir şekilde yoksa onun hoşuna giden o kadar çok şey varki yemek esnasında hoşuna giden şeyler yaptığımda hele hiç yemiyor birde çok sinir li kızım saçlarını falan yoluyor

kaydirigubbakcemile3 balıktan süper köfte yapmayı öğrenmiştim ama hiç sevmem laf aramızda ama napıcan çaren yok karman çorman şeyleri sevdiğide olurdu çocuklar işte

balıktan köfte nasıl
ben yapıyorum daha doğrusu bizim oralarda yaparlar yaptığım zaman kızım onu yer ama artık geçti hamsi zamanı

ama senin havan iyi olsun hg cnm
ay canım benım ya.. ama oranın sıcagıda sıcaktır yani dimi
hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım

saol canımm hosbuldukk

hımm bebiş sohbeti var demekk..

dedim ya yemek yemesini çok takıyoruz aama büyüdükçe anlıyorsun anneler boşa takmıyor hamilelik ve bebeklik beslenmesi çok önemli yani kafaya takmakta hiç haksız değiliz
o dönemde alınması gerekenler bebeklikten sonra alınsada ozamanki kadar etkili olmuyor özellikle protein vücutta depolanmadığı için vücut gerelki ihtiyacı kemilerden karşılamak zorunda kalıyor o yüzden mutlaka ama mutlaka her gün bir yumurta (alerji problemi yoksa)

benim kızım ben hamileyken çok fazla acı yerdim ya normaldede çok acı yerim kahvaltılarda falan mutlaka acı biberim olur kızım da acılı şeyleri çok seviyor çiğköfte falan acayip yiyor ben kıymalı yapmıyorum oda yiyor diye ama acı olan herşeyi yiyor zararı olacak diye vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…