herkese günesli güzell bir gündenn merhabalaarrrrrr.. hepınızı cokk özledımmmm
herkese günesli güzell bir gündenn merhabalaarrrrrr.. hepınızı cokk özledımmmm
ama senin havan iyi olsunhg cnm
elmas kızınla yemek problemin varmış zor ve can sıkıcı bir durum kafanda olur bütün gün cnm benim özel tariflerim vardı oğluma yedirmek için bide tabaklarına kulak falan yapardım ağız göz çizerdim sırf o tabaklar hatrına yediğini bilirim
mesela meyveli yoğurtları kendim yapardım ama kesinlikle tadını ayıramazdı önce muhallbi yapardım pirinç unundan sonra diğer tarafta meyve ve yoğurdu karıştırırdım en sonunda muhallebi ve meyveli yoğurt karışır sonra hazır yoğurt kabına konur en azından ara öğün geçmiş olur :)
ya canım benim kızım çok farklı öyle şeyler nedense hiç dikkatini çekmiyor
böyle muhallebi tarzı şeyleri hiç sevmiyor ona sütlaç falan yapıyorum ağzını sürmüyor hemen geri tükürüyor yardım edin bana çok zayıfladı iyice şimdi yumurta falan kaynattım ne yedi biliyormusun salatalık domates ve biber yedi başka bişey yemedi ağzını bile sürmedi
hımm bir yaşıtı yokmu yakınlarında oda işe yarar bir süre iyi yese gerisi gelir zaten
kaydirigubbakcemile3 balıktan süper köfte yapmayı öğrenmiştim ama hiç sevmem laf aramızda ama napıcan çaren yok karman çorman şeyleri sevdiğide olurdu çocuklar işte
ne güneşi canım ya :1no2: sabah bi kalktım havada toz bulutu sapsarı sonra bir yağmur gökgürültüsü şakır şakır yağıyor ama severim yağmuru bide çamur yağmasa iyi olcaakta anlayacağınız hava felaket
ay canım benım ya.. ama oranın sıcagıda sıcaktır yani dimiama senin havan iyi olsunhg cnm
hoşgeldiniz hanımlar nasılsınız bakalım
var yan komşumun kızı var bir yaş büyük tek yesin diye sabahları yanıma getiriyorum çocuğu diğeri yiyor benimki yemiyor
dün dışarı çıkardık karşı komşum kilim falan almış düşün yağmur tek yemek yesin diye seferber oldu herkes aşağı oyuncaklarını indirdik arkadaşını aldık yok yemedi bişey
birde 4. katta oturuyorum inip çıkıyorum hergün o merdivenleri anlatama tek yemek yesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?