ay canım benım ya.. ama oranın sıcagıda sıcaktır yani dimi
saol canımm hosbuldukk
hımm bebiş sohbeti var demekk..
vitamin ilacı mı alsam diyorum :uhm:
düşünüyorum ilaca yüklemek istemiyorum çocuğu ayy ne yapacağım bilmiyorum
evet canım ya sağolsun cansın yardım ediyor
evet ebrucum çok sıcak oluyormuş dayanılmazmış hatta zaten okul bitsin diye bekliyorum hemen tatile çıkmak istiyorum oğlumla takmış bu yaz bodrum diye hönk dedim :) hiç görmedi ama çocuklar işte takdımı takıyor duymuş biryerlerden bende hiç görmedim bu yaz bir çılgınlık yapabiliriz :) zaten boyu uzadı baya erkekim benim annesini o götürecek tatile:1closedeyes:
canım çocuk iyi yesede vitamin desteği olmalı bence ben balık yağını 4 yaşından beri kullandırıyorum hem iştahda açıyor kilo problemi hiç olmadı yani hiç aşırı kilolu olmadı zayıf görüntüsünün altında güçlü kemikleri var kilo değil takdığım ama anne işte hasta olunca verebileceği kilolar kilolu olsaydı biraz işte dedirtiyor
benim kızım daha 21 aylık
evet ebrucum çok güzel bir duygu darısı başınıza inş sizinkilerde sağlıcakla büyürler hayırlı evlatlar olurlar
benim kızım ben hamileyken çok fazla acı yerdim ya normaldede çok acı yerim kahvaltılarda falan mutlaka acı biberim olur kızım da acılı şeyleri çok seviyor çiğköfte falan acayip yiyor ben kıymalı yapmıyorum oda yiyor diye ama acı olan herşeyi yiyor zararı olacak diye vermiyorum
cnm iştahsızlığı için herhangi bir test yaptılarmı belkide çocuğun bir problemi vardır çok küçük bir sorun bile etkiliyor o yaşta benim şansım oğlumun doktorunun arkadaşım olmasıydı kafama esince elimde bir idrarla kapısını çalıyordum mesela :jeyyar: şimdi düşünüyorumda arada konuşuyoruz kızım sen manyak bir anneydin diyor hopp hala öyleyim namıma dokunma diyorum iyimi bu tabiki hayır ozamanlar eşim kurslarda olduğu için tüm işim oğlumdu bide sorunlu doğmuştu 5 kiloydu doğduğunda göbek bağı mikrop kaptı hastanede hiç ağlatadan 3 ay geçirmem gerekti kucağımda kanguruda çorba karıştırmalar uyuyunca tuvalete gitmeler ne günlerdi bee
slm kızlar nasılsınız...
ne güzelll yumurtalımı yapıyorsun çiğköfteyi bende çok yapardım oğlum kısırın hastası bol narekşili bazen hadi yapalım diyor o balkondan maydonoz soğan topluyor ben hazırlıyorum kızır keyfi yapıyoruz
slm kızlar nasılsınız...
amin canımcım ınsallahhh
slm kızlar nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?