Asker Eşleri

vitamin ilacı mı alsam diyorum :uhm:
düşünüyorum ilaca yüklemek istemiyorum çocuğu ayy ne yapacağım bilmiyorum

canım çocuk iyi yesede vitamin desteği olmalı bence ben balık yağını 4 yaşından beri kullandırıyorum hem iştahda açıyor kilo problemi hiç olmadı yani hiç aşırı kilolu olmadı zayıf görüntüsünün altında güçlü kemikleri var kilo değil takdığım ama anne işte hasta olunca verebileceği kilolar kilolu olsaydı biraz işte dedirtiyor

evet ebrucum çok sıcak oluyormuş dayanılmazmış hatta zaten okul bitsin diye bekliyorum hemen tatile çıkmak istiyorum oğlumla takmış bu yaz bodrum diye hönk dedim :) hiç görmedi ama çocuklar işte takdımı takıyor duymuş biryerlerden bende hiç görmedim bu yaz bir çılgınlık yapabiliriz :) zaten boyu uzadı baya erkekim benim annesini o götürecek tatile:1closedeyes:

evet canım ya sağolsun cansın yardım ediyor

ne demek canım keşke yakında olsanız ben halledebileceğime inanıyorum 3 yıl ana sınıfı öğretmenliği yaptım tam gündü çok yemeyen çocuk geçti elimden:) ama şu var çok seviniyorum anneler hocam yemiyordu ne yaptınız demeleri varya bütün herşeye değiyordu çocuklarla iletişimim çok iyi hep kalabalık bir ailem olsun isterdim olmadı ama öğrencilerimin aileleri benide aralarında görüyorlar buda yetiyor galiba

ne guzel deıl mı boyun kadar oğlusunun olması... hem arkadas olur sanada..

canım net gidip duruyor balık yağı kaç yaşında başlıyor ki

evet ebrucum çok güzel bir duygu darısı başınıza inş sizinkilerde sağlıcakla büyürler hayırlı evlatlar olurlar

cnm iştahsızlığı için herhangi bir test yaptılarmı belkide çocuğun bir problemi vardır çok küçük bir sorun bile etkiliyor o yaşta benim şansım oğlumun doktorunun arkadaşım olmasıydı kafama esince elimde bir idrarla kapısını çalıyordum mesela :jeyyar: şimdi düşünüyorumda arada konuşuyoruz kızım sen manyak bir anneydin diyor hopp hala öyleyim namıma dokunma diyorum iyimi bu tabiki hayır ozamanlar eşim kurslarda olduğu için tüm işim oğlumdu bide sorunlu doğmuştu 5 kiloydu doğduğunda göbek bağı mikrop kaptı hastanede hiç ağlatadan 3 ay geçirmem gerekti kucağımda kanguruda çorba karıştırmalar uyuyunca tuvalete gitmeler ne günlerdi bee

ne güzelll yumurtalımı yapıyorsun çiğköfteyi bende çok yapardım oğlum kısırın hastası bol narekşili bazen hadi yapalım diyor o balkondan maydonoz soğan topluyor ben hazırlıyorum kızır keyfi yapıyoruz

ayy canım ya bende kızımı kucağıma 4 sene sonra aldım tedaviyle oldu aşılama yapıldı yanlış tedavi uygulamışlar ne sıkıntılar yaşadım

evet yumurtalı yapıyorum kızım kısırın bat var tokatın yöresel yemeği onu çok seviyor çiğ köfte yani bulgurlu şeyleri seviyor ona vitamin olan pek bişey sevmiyor anlayacağın

amin canımcım ınsallahhh

ben nasıl bir anneyim bilmem ama hayatta en çok istediğim şey gerçek oldu sözümü dinleyen ve YALANDAN nefret eden bir oğlum var ne yaparsa yapsın bir kavgası olduğunda suçlu olsada evet ilk ben vurdum yalan değil ama anne sen düşün bana sırada sürekli kafasını çevirip dil çıkartıyor uyardım yapma dedim ben asabiyim dedim :1shok: yinede yaptı diyebiliyor yaptığının cezasınıda çekerken itiraz etmiyor kendi suçluysa ne ala ama kavgayı o başlatmadıysa ve ceza aldıysa o gün dudak dizine kadar uzanır

hoşbulduk kızlar...batı bende biliyorum bizim oralarda çok yaparlar bende çok severim....bi yapan olsada yesek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…