Asker Eşleri

aaa canım bizde burada girmiyoruz doğuda gireriz lojmana diye güvenlik açısından yani rahat kalabiliyormusunuz aşağı taraflarda biraz korkutuyorlarda bilgi almak istiyorum daha doğrusu eşimde dedi bir sor bakalım nasılmış lojman olayları diye

lojman da kalanlar var ama bizim bölüğün lojmanı felaket içinde koca koca sıçanlar söylemesi ayıp pislik düzenleseler bizde otururduk ama bitirdik iki seneyi şükür

ben burda girmeyi düşünüyoruz lojmana ama sırf doğu için girmiyoruz
410 kira veriyorum lojman 230 arada fark var lojmanlarda güzel ama doğu için giremiyorum güvenlik açısından düşünüyoruz eğer öyleyse bilmiyoruz yaaa

canım ya bızde doguda lazım olur dıye lojmana gırmedık.. tuncelıde yaptı benım eşim eş götürülmyen yerdi,cok sıkıntı..Bakalım bu sene nolcak..Allah yardımcımız olsun..

hanımlar ben kaçtım kızı uyutacağım
kocişim bekliyor beni
hepinize iyi geceler öpüldünüz yarın görüşürüz ALLAH'a emanet olun

günaydın kızlar nasılsınız ben erkenciyim her gün olduğu gibi eşimi gönderdikten sonra uyuyamıyorum bir işte yapamıyorum oğlum uyanacak diye sabah sabah burda oluyorum yani

günaydın hanımlar mutlu günler

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr nsılsınızzzzzzzz

kızlar nerelerdeydiniz sizi gidi uykucular öğlen oluyor siz daha yeni kalkıyorsunuz ya :mymeka:

kızlar gunaydın nasılsınız bugun ablama gıdıyoruz arkadaslatla baska bı ılcede oturuyo o aramızda 30 dk varr sızler napıyosunuzz

kızlar gunaydın nasılsınız bugun ablama gıdıyoruz arkadaslatla baska bı ılcede oturuyo o aramızda 30 dk varr sızler napıyosunuzz

bakınıyoz iyiz canım ne olsun bizdende selam söle ablana tanımasakta ii eğlencelerrrrrr benim içinde öp ablam yok keşke bi ablam olsay:1hug::1hug::1hug:dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…