Asker Eşleri

elmascım nasılsın hani sen çekilmedinmi fotoğraf kızın çok tatlı maşallah

havada güzelmiş galiba şansınıza çocuklara çok iyi geliyor temiz hava çok eğlenmiş belli yüzünde gülücükler açıkyo

biraz kapalıydı ama çok güzeldi bundan sonra yağmuru her hafta sonu götürmeye karar verdik çocuklarla falan oynadı çok mutlu oldu ama felaket kalabalık

evet havakar dahada ısınsın daha kalabalık olur millet sabahtan gidiyor çayını alan

oturacak yer bulamadık sonra bir bankta oturduk ama bundan sonra yiyeceklerimizi falan alıp gideceğizama erken gitmek lazım oraya tabi yer yok keşan sanki bu hafta ordaydı okadar kalabalıktı

milletin gidebileceği fazla yer olmadığı için ipini koparan oraya gidiyor yazında kalabalık oluyor ama herkes denizede kaçıyor

tüh kımsecıkler kalmamıss.. bende pazardan geldım sımdı amaannnınn nasıl kalabalıktı anlatamammm,havada sıcak ki sormayın...neyse mutfaga kacıyım ben...

selam kızlar bende miyaseyle pazara çıktım şimdi geldik vallah çok yorulmuşum ayaklarımın tabanları ağrıyo bu akşam yürüyüşe gidecektim ama çok yoruldum artık yarına kaldı

bende ütü yapmaktan yoruldum bi de üstüne yemek yaptım poffff -tatlicadiarzu-

anam daha benim camlar beni bekliyo hergün bakışıyoz birbirimize onlar beni sil sil diye bağırıyorlar

hehe benımdeee :)) ya bızım tayın olayı netlesse ona göre sildircem camları,elımden amelıyatlıyım ya sıkıntı yaratıyor zorlayamıyorum.. yoksa bende öle valla,kendımı tesellı edıyorum arada ohh yagmur yagıyo ıyı kı silinmedı dıye.. :))

kızlar nasılsınızzz ardayla bugun parka gıttık yorulmusuz ıkımızde gelınce yatıs o yatıs yenı kalktıkk :)))

yemege gıdıcez sımdıde ona hazırlanayımmm opuyorum kızlar

bu arada ardanın dogum gunu fotolarını ekledım

hosgeldın cnmm.. oh tadını cıkar valla canımcım.. oğlusunu öp benım ıcın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…