Asker Eşleri

kızlar gunaydın nasılsınız bugun ablama gıdıyoruz arkadaslatla baska bı ılcede oturuyo o aramızda 30 dk varr sızler napıyosunuzz

esmacım günaydın ne kadar çok geziyorsun kız kıskanıyorum ama azıcıkta evde otur kız bu kadar gezenti olurmu insan :roflol:şaka diyorum kız gez vallah doğunun acısını çıkarıyorsun dimi

kızlar gideyim birazöğlene yemek falan hazırlayayım ancak olur sonra görüşürüz

kızlar sagolunnn sevıyorum gezmeyı napıyım :))

dogudaykende her ayda bı anneme gıderdımmm ordada durmazdım :))

neyse kızlar spora baslıcam gorusuruzzzz

tşrler şeker iyiz sen nasılsın btanemmm:uhm::1hug::1hug:
saolll tatlışımmm,bende ıyıyımmm.. müge anlıyı ızlıyorum,ya su kızcagız varya munevver ona bakıyoodum,cok üzüldüm..
kızlar gunaydın nasılsınız bugun ablama gıdıyoruz arkadaslatla baska bı ılcede oturuyo o aramızda 30 dk varr sızler napıyosunuzz

gunaydın annecik... oow hadı bakalım gez tadını cıkar... ne guzell yakınsınız.. benım erkek kardesımde bana 50 dk uzaklıkta ama bekar delıkanlı bır asker... özledım sımdı bak keratayı..:çok üzgünüm:

Kızlar selamlar nasılsınız bakalım ankaradayım buluşmayada gittim çok güzel geçti şu anada internet kafedeyim oradan giriyorum birazdan çıkacağım misafir gelecek eve merhaba demek için uğradım fırsat bulursam tekrar girerim hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın canlarım

hosgeldın ablacımm.. gördüm bulusma fotolarınızı ve sana sadece 41 kere maasallahh dıyorum ablacım,annecime o kadar benzıyorsun ki....:çok üzgünüm:

kızlar hamile kalmadan önce içtiğim kahvenin köpüğünden cıkan resme bakın direk tr haritası kahve bile anladı jandarma oldugumuzu bunlar habire gezcek nasılsa tr haritası cıkayım ben dedi galiba :))))))
[/url][/IMG]

hosgeldın ablacımm.. gördüm bulusma fotolarınızı ve sana sadece 41 kere maasallahh dıyorum ablacım,annecime o kadar benzıyorsun ki....:çok üzgünüm:

hoş bulduk bitanem o senin kendi güzelliğin canım mutlu ettin beni :1hug: genç değiliz artık beh güzelim yıllar çok şeyler aldı götürdü

hakikatenn ne kadarda benziyor.. fala ınanma falsızda kalma :))) bariz sekılde görünüyor harita cidden...

ama çok ilginç yani zaten benim bu fincanlar kapanmıo kulpları yukarda fal bakılmasın die bunlardan kullanıyorum fala inanmam cünküü içer içmez cıktı ne garip
ama gezceğimiz kesinnn :)))

ank06 muhteşemsin çok güzel bir kadınmışsın ya vede çok bakımlı maşallah maşallah nazar değmesin
gerçekten abla çok güzelsin

nasılsınız kızlar eşimi gönderdim bende hemen pc başına geçtim ama kimseler yok:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…