hehe benımdeee :)) ya bızım tayın olayı netlesse ona göre sildircem camları,elımden amelıyatlıyım ya sıkıntı yaratıyor zorlayamıyorum.. yoksa bende öle valla,kendımı tesellı edıyorum arada ohh yagmur yagıyo ıyı kı silinmedı dıye.. :))
inşallah olur canım.. demek istiyosunuz :jeyyar: yanılmadım yakında alırız sevinçli haber :ecrin_bebek:
kuzucuklar ben kaçar eşim geldi bi karnımızı doyurak gelirim cokacimcoook
hehehe ıyı benden bı tane daha varmıs :)))aynen yawyum yaa :roflol: daha yağmurlar yağar diye erteliyorum
istiyoruz canım ama malesef :1no2: olmuyor normal yolla ancak aşılama olacak benimki diğer şekilde olmuyor
ya ben mutlu oluyorum eşimi derli toplu karşılamak bir ara çok boşlamıştım kendimi şimdi tekrar dikkat etmeye başladım ben eşimi çok seviyorum :asigim:
hehehe ıyı benden bı tane daha varmıs :)))
ay canım canım... bende süslendım 15 dk ya gelır benım eşimde.. :jeyyar:yemeklerım ocakta,ben kacıyım azcık tatlışlar...
biz lojmanı önemseyipte oturmuyoruz bile
toki de oturuyorz hem ucuz hem geniş hemde memur kesimi hep burada canım ama puanınız varsa oturusunz biz 4 yıl oldu eşim lojman hakkını kullanmadı hiç batıda uygun bir yer bulamasak puanımız yeter orda düşünüyoruz
iyi pazarlar hanımlar bugün hava güzel bizde çıkıcaz dışarı eşimle :icecream:
hoşgeldin canım aramıza günler su gibi gelip geçiyor walla bir bakmışsın evlenmişsin bana da çok uzun gelirdi ama bak şimdi koskoca ev olduk bizde allah sana da nasip etsin a.s.
Ay yeni görüyorum mesajınızı, çok teşekkürler. Bu forumda moral buluyorum gerçekten Allah razı olsun. Bide herkes burda tanıyo yav birbirini ben de bi tanış olaydımsositososito:lepi: herkese iyi akşamlar :smiley-cool:
Ay yeni görüyorum mesajınızı, çok teşekkürler. Bu forumda moral buluyorum gerçekten Allah razı olsun. Bide herkes burda tanıyo yav birbirini ben de bi tanış olaydımsositososito:lepi: herkese iyi akşamlar :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?