zaten bizimki süpriz yaptı bize daha düşünmüyorduk çalışıp para biriktirelim diyorduk ama nasip böyleymiş ,çook şükür bilinçli yetiştiriyorum kimseye karıştırtmıyorum biraz kuralcıyım sanırım...
ama annelik içgüdüsü bambaşkaymış anlatmaya ne kitaplar ne deneyimler yetmiyor
aynen cnm yaa bak ben hamilelikte 18 kilo aldım 15ini verdim bile sende benim gibi yap ye arkasına plates yap ehhh..işe yarıo:)))) cinsiyet meselesi bir arkadaşımında başına gelmişti doğana kadar belirsiz kaldı ama kız doğdu,bazen ayrıntılı ultrasonda işe yaramıo
zaten bizimki süpriz yaptı bize daha düşünmüyorduk çalışıp para biriktirelim diyorduk ama nasip böyleymiş ,çook şükür bilinçli yetiştiriyorum kimseye karıştırtmıyorum biraz kuralcıyım sanırım...
ama annelik içgüdüsü bambaşkaymış anlatmaya ne kitaplar ne deneyimler yetmiyor
iyi geceler kızlar bende çıkıyorum
Doğrudur cnm valla, hamilelikte hep gece aklıma geliyo yemek yemek zaten, 23:00 olunca saat midem kazınmaya başlıyo kaydirigubbakcemile3 Gündüzde kusmaktan reflüden mafoluyorum bi ortasını bulamadım şunun, ,bence işten ayrılmakla iyi yapmışsın cnm, çünkü izin bitince bebişi başkasına bırakıp gitmek çok zor oluyormuş,hemde insanın aklı kalır iyi bakıyormu acaba diye, bide tabi kimsenin terbiyesi ve sevgisi anne gibi olamaz
hafta sonunun ilk GÜNAYDINı benden. nasılsınız kızlar.yarın oğlum sınava giriyor dualarınızı bizden esirgemeyin.şimdiden hepinizden ALLAH razıolsun.
falla ben uykudan uyanır dolaba saldırırdım,evin mutfak faresiydim,ama son ay 7 kilo aldım ben ne olduysa o zaman oldu zaten:)) oyyy reflü fena ben ilk 3 ay çektim onu sonra Allahtan geçti baharatlı acı asitli gıdalardan uzak durmalısın..
evet cnm zaten 3 yaşına kadar kendim yetiştirmek istiyorum ondan sonra ben işime geri dönerim kutayıda kreşe veririm en azından içim rahat olur
hafta sonunun ilk GÜNAYDINı benden. nasılsınız kızlar.yarın oğlum sınava giriyor dualarınızı bizden esirgemeyin.şimdiden hepinizden ALLAH razıolsun.
günaydınnnnnnnnnn iyi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
tabi bugün eşim yine yok mesaideler :1no2:
biz kızımla evdeyiz
günaydınlar iyi hafta sonları herkese
gunaydınlarr hanımlar ıyı hafta sonları hepınızed nasılsınızzzz :)))
bende hamılelıkte 24 kılo aldım dogumda 10 klosu gıttı gerısınıde 3 ay ıcınde verdımm ah ah gece 2 3 gıbı kalkar yerdım doktor ekmegı yasaklamıstı bana cok kılo aldıgım kıcınn :)))))
iyi hafta sonları canlar birazdan dışarı çıkıcaz slm veriyim dedim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?