Asker Eşleri

oh ne güzel o zaman hiç zorluk çekmedin çocuğuna bakmak da :ecrin_bebek:

zaten bizimki süpriz yaptı bize daha düşünmüyorduk çalışıp para biriktirelim diyorduk ama nasip böyleymiş ,çook şükür bilinçli yetiştiriyorum kimseye karıştırtmıyorum biraz kuralcıyım sanırım...
ama annelik içgüdüsü bambaşkaymış anlatmaya ne kitaplar ne deneyimler yetmiyor

öle olmalı zaten canım yaa.. kendın yetıstırmen daha önemlı...

neysem kızlar..
ben yatıyorum...
Eşim gene bakıyor şaftı kaymıs kuzumun,bekletmiyeyım...:jeyyar:
yarın ertelenen 23 nısan gösterılerını ızlemeye gıdecegım eşimle...hihoyyyt
hepinizi öpüyorum en kocamanından...
a.s.

iyi geceler canım bende bir yandan beyazı izliyorum dalmışım:) aman sen bekletme kocanı cnmcımsırnaşık şey şimdiden iyi gezmelerr öptümmmm

Doğrudur cnm valla, hamilelikte hep gece aklıma geliyo yemek yemek zaten, 23:00 olunca saat midem kazınmaya başlıyo
kaydirigubbakcemile3 Gündüzde kusmaktan reflüden mafoluyorum bi ortasını bulamadım şunun, ,bence işten ayrılmakla iyi yapmışsın cnm, çünkü izin bitince bebişi başkasına bırakıp gitmek çok zor oluyormuş,hemde insanın aklı kalır iyi bakıyormu acaba diye, bide tabi kimsenin terbiyesi ve sevgisi anne gibi olamaz :CüvCüv:
iyi geceler kızlar bende çıkıyorum

İyi geceler cnm a.s.

falla ben uykudan uyanır dolaba saldırırdım,evin mutfak faresiydim,ama son ay 7 kilo aldım ben ne olduysa o zaman oldu zaten:)) oyyy reflü fena ben ilk 3 ay çektim onu sonra Allahtan geçti baharatlı acı asitli gıdalardan uzak durmalısın..
evet cnm zaten 3 yaşına kadar kendim yetiştirmek istiyorum ondan sonra ben işime geri dönerim kutayıda kreşe veririm en azından içim rahat olur

hafta sonunun ilk GÜNAYDINı benden. nasılsınız kızlar.yarın oğlum sınava giriyor dualarınızı bizden esirgemeyin.şimdiden hepinizden ALLAH razıolsun.

hafta sonunun ilk GÜNAYDINı benden. nasılsınız kızlar.yarın oğlum sınava giriyor dualarınızı bizden esirgemeyin.şimdiden hepinizden ALLAH razıolsun.

merhaba pelincan sanada günaydın ne sınavı canım
şimdiden ALLAH zihin açıklığı versin pabbim ona yardımcı olur eğer çok istekliyse dualarım onunla:Saruboceq:

gunaydınlarr hanımlar ıyı hafta sonları hepınızed nasılsınızzzz :)))

bende hamılelıkte 24 kılo aldım dogumda 10 klosu gıttı gerısınıde 3 ay ıcınde verdımm ah ah gece 2 3 gıbı kalkar yerdım doktor ekmegı yasaklamıstı bana cok kılo aldıgım kıcınn :)))))

Günaydın hanımlar, nasılsınız, bu gece rüyamda bebişimi gördüm, ama 1.5 yaşlarında falandı, artık doğurucammı yoksa ne

Evet cnm çok fena, bende normaldede vardır reflü, ama hamilelikte daha beter oldu , gaviscon verdi dr.um onu kullanıyorum, yoksa halim kötüydü yani.. bende bu aralar tam gaz kg alıyorum, ne yesem yarıyor gibi, ama yediklerimi kısmak istemiyorum sonuçta bebiş var, bide benimkisi yatmaktan aslında, düşük tehlikem var diye 23. haftadan beri yatıyorum, pzt 36 doluyo, hayırlısı bakalım pzt günü dr randevum var belkide artık kalkabilirsin der bana (inşallah)

Cnm günaydın, inş. çok güzel bi sınav olur oğlıuşun için, ne sınavı vardı
:uhm:
günaydınnnnnnnnnn iyi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
tabi bugün eşim yine yok mesaideler :1no2:
biz kızımla evdeyiz

günaydınlar iyi hafta sonları herkese

Sizede günaydınlaaaar :CüvCüv:

Cnm darısı başıma inş., senin normalmiydi sezaryenmiydi, benim aklım bu aralar çok karışık bu konuda..

iyi hafta sonları canlar birazdan dışarı çıkıcaz slm veriyim dedim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…