Asker Eşleri

tamam canım görüşürüz git biraz dinlen sabah görüşürüz :1hug:

bende uyuttum çoook şükürde uykuda ağlayıp duruyor bizimki bu gece bir yerimi ağrıyo ne gerçi gidiyorum yanına memeyi verince susuyor yawrucum,bu gece gene nöbet tuutturcak galiba bana

karnı açıkmış olabilir veya gazıda olabilir

mama veriyorum almıyor meme verince alıyor onuda emzik gibi kullanıyor ,gazını çıkarmıştı ama ne bilim hala vardır belkide bakalım 20 dakikadır falan sesi çıkmıyor beklemedeyimm:uhm:

günaydınlar canım bizde az önce kalktık başka yok kalkan galiba kalkın artıkkkkkkkkkkkkkkk sabah olduya kötükedihüso

evetebrucum biz her zamanki gibi demirbaştık yani ben çıkmak zorundayım eşim geldi kahvaltı edicez gideyim hazırlayayım sonra görüşürüz

Hosgeldın canım.. saolll ben ıyıyımmm..
Sen nasılsın,gün gectıkce bebişin gelmeside yaklasıyor...

evet teyzesi artık bayagı gözle görülür şekilde büyüyo karnım..dogum yaklaşıyo...tekmeliyo yavrucum arada bi..darısı sana teyzesi..sizde bi an önce yapında doguya gelceksiniz nasıl olsa beraber oynasın bebelerimiz

ayyy kıyamam ya...
doğuya hayırlısıyla bi varalımda,ayyy görünce bıcır bıcır bi tuhaf oluyorum zati....

ebrucum sen iyice niyetlendin bakıyorum da bebek işine hadi hayırlısı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…