Asker Eşleri

bence hemen yapmayım derim evliliğin tadını çıkarım öyle yapın çocuk olunca hemen hemn herşey kısıtlanıyor biraz daha keyfini çıkarın derim

bakarsın aynı anda hamiş kalırız tatlım :CüvCüv:
belli mi olur canısıyerimseniben
bence hemen yapmayım derim evliliğin tadını çıkarım öyle yapın çocuk olunca hemen hemn herşey kısıtlanıyor biraz daha keyfini çıkarın derim
heh iste bende öle düşünüyorum.. zaten cok zor kavustuk,cok ayrı kaldık... bıraz özlemımızı gıderelım gezelım tozalım dıyoruz..

bende böyle düşünüyorum şimdi istediğimizi yapabiliyoruz ayak bağı olan yok çok rahatız yani zaten çocuk yapmak sorumluluk ister henüz bende o sorumluluk gelişmedi -tatlicadiarzu- alıştım heralde rahatlığa

bende kendımı hazır hıssetmıyorum...-tatlicadiarzu-
çok fazlada arayı uzatmayın ama 1 2 sene yapmayın derim
hayırlısı olsun dıyorum canım yaa. bır yandan doğuyu bıtırelım dıyorum,bır yandan da rahat ve yumusak bır yer olursa neden olmasın dıyorum..

ben geldim hanımlar nasılsınız bakalım bugün bebişlerden konuşulmuş hayırlısını isteyin ALLAHtan zamanı geldiğinde sen istesende istemesende verecek hayırlısı olsun herşeyin

bizim apartmanda bir arkadaşım geçen hafta aşılama yaptırdı inşallah tutar. ALLAHIM çocuğu olmayanlara çocuk nasipetsin inşallah.

ben geldim ebrucum söylemesi ayıptır peynirli poğaça yaptım şimdi de kahvemi yaptım dinleniyorum

11 ay diyebilirz canım 1 haziran evlilik yıldönümümüz ne çabuk geçti ya inanmıyorum CADIARZU sen ne kadarlık?

bende burdayım ama bugün eşim nöbetten çıktı evdeydi şimdi yemek yiyecez sonrada yürüyüşe gidicem bir haftadır gidemedim havadan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…