belli mi olur canısıyerimsenibenbakarsın aynı anda hamiş kalırız tatlım :CüvCüv:
heh iste bende öle düşünüyorum.. zaten cok zor kavustuk,cok ayrı kaldık... bıraz özlemımızı gıderelım gezelım tozalım dıyoruz..bence hemen yapmayım derim evliliğin tadını çıkarım öyle yapın çocuk olunca hemen hemn herşey kısıtlanıyor biraz daha keyfini çıkarın derim
bence hemen yapmayım derim evliliğin tadını çıkarım öyle yapın çocuk olunca hemen hemn herşey kısıtlanıyor biraz daha keyfini çıkarın derim
bende kendımı hazır hıssetmıyorum...-tatlicadiarzu-bende böyle düşünüyorum şimdi istediğimizi yapabiliyoruz ayak bağı olan yok çok rahatız yani zaten çocuk yapmak sorumluluk ister henüz bende o sorumluluk gelişmedi -tatlicadiarzu- alıştım heralde rahatlığa
hayırlısı olsun dıyorum canım yaa. bır yandan doğuyu bıtırelım dıyorum,bır yandan da rahat ve yumusak bır yer olursa neden olmasın dıyorum..çok fazlada arayı uzatmayın ama 1 2 sene yapmayın derim
ben geldim ebrucum söylemesi ayıptır peynirli poğaça yaptım şimdi de kahvemi yaptım dinleniyorum
yaaa ard arda olmuş nerdeyse düğünlerimiz :teytey:
yaaa ard arda olmuş nerdeyse düğünlerimiz :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?