Asker Eşleri

evet canım öyleymiş bura olmadan kendimi çok yalnız hissettim yapıcak bir şey bulamadım çok sıkıldım yaaa :enbuyukkk:

sositososito :içelim: sen neler yaptın canım görüşmeyeli?? akşama yemek yaptın mı mesela ben daha ortalığı toplamadım kahvaltıyı yaptım geldim :sm_cool:

Daha hıcbırsey yemedım ben,1 de eşim gelecek onunla yerım artık.. bu ara duzensızlestı yemem...
aksama yemegım hazır canım.. 2 kişi olunca Allahtan cok sıkıntı olmuyor şimdilik:))
bu aralar cok sıkılıyorum yıne.. ınsanın kafa dengı arkadası olmayınca olmuyor

Bende asker eşiyim,istanbuldayız bu sene geldik.5 yıl kalacağız allah nasip ederse.yerimizden çok memnunum.lojmandayım çocuklar için harika oldu burası rahat rahat güvenli şekilde oynuyorlar.onlar mutkuyken bende mutluyum.son bir doğumuz kaldı sona emeklilik nasipse.

hosgeldın canım...
bızde bu sene doğuya gıdeceğiz,bakalım ne yapacagız...
Hala bellı olmadı hazıranda sanırım,beklıyoruzz heyecanla...

hoşgeldin canım

kopamıyoruz burdan bir iş yapıp yine burdayız çok bağladı vallah işleri yapmak için hep erteliyorum

:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::mymeka:nerden gir dedim hiç çsırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ıkmıon kız dilek

hoş geldinizz a.s.

:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::mymeka:nerden gir dedim hiç çsırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ıkmıon kız dilek

ne yapayım kız çok bağlandım bir türlü kopamıyorumkaydirigubbakcemileŞeniz:roflol:

evet canım bugün hava çok güzel ben de markete gittim geldim evdeyim tek başına da gezilmiyo ki (

sekerler nasılsınızzzzzz

yenı gelen arkadaslar hos gelmıslerrrrrrr sefalar getırmıslerrr :))

kızlar en yakın arkadasım da doguya tayıncı 15 den sonra acıklanacakmısss cok uzgunum gıdecegı ıcın off ya hep boyle oluyooo

bugun dıger ılce karakolunun kadınları geldı sabah kahvaltı yapıldı ama sınır oldum ya ne kandını begenmıs ınsanlar varr karakol komutanının esıymıs dıge atmadıgı hava kalmadııı tabı yanındakılerde yalakalarıı ama ısındıgım 3 - 5 kısı vardı onlarla gorusucemm ınsallahhh

tabı havasını ben gıdınce pısss dıye sondurdum esımde ne fenasın sen ya dıyo korkulur senden dedı bende evet korkulurrr ona goreee dedım esımı sevıyorum ya cok tatlııı askım benım

evet canım aralarda öyle kendilerini beğenmişler çıkıyor eşlerinin rütbesiyle hava atıyorlar :mymeka:

:))))) canımsın yaaa....
Bende sevmıyorum öle dunyaları ben yarattım havası tasıyanları.. hepımız aynıyız,aynı sartlar altında eslerımızın yanındyız..Netıcede eslerımız aynı işi yapıyorlar hanımlara ne oluyor anlamıyorum...

sormayın kızlarr ya sankı kendılerı calısıyo eslerı calısıyoo sana ne oluyo yanııı allahtan subay esı degıll olsaydı nasıl olurdu bılemıyorumm dıgerlerınede kızdımm ona yalakalık yapıyolarrr

ardadan dolayı bıraz 10 dk gec gıttım benn tam asker almaya geldı arabaya bınıcemm hayda arda pasa altına yaptı cık yukarı degıs derken gecıktımm hemen laf yapmıs ıste bu kadar onemsıyo bızıde gec gelıyo gıbı kelımeler soylemıs bızım burdakı hanımlarda ısı vardır yoksa gec kalmazdı demıss suratını buzmus hemen

ben gıdıncede sankı hıcbısey soylememıs gıbıı suratıma guluyoo ıltıfatlarda bulunuyoo allah bunlardan uzak etsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…