Bende asker eşiyim,istanbuldayız bu sene geldik.5 yıl kalacağız allah nasip ederse.yerimizden çok memnunum.lojmandayım çocuklar için harika oldu burası rahat rahat güvenli şekilde oynuyorlar.onlar mutkuyken bende mutluyum.son bir doğumuz kaldı sona emeklilik nasipse.
Bende asker eşiyim,istanbuldayız bu sene geldik.5 yıl kalacağız allah nasip ederse.yerimizden çok memnunum.lojmandayım çocuklar için harika oldu burası rahat rahat güvenli şekilde oynuyorlar.onlar mutkuyken bende mutluyum.son bir doğumuz kaldı sona emeklilik nasipse.
hosgeldın canım...
bızde bu sene doğuya gıdeceğiz,bakalım ne yapacagız...
Hala bellı olmadı hazıranda sanırım,beklıyoruzz heyecanla...
canım bu ay belli oluyor mayıs 15 te belli olur hakkınızda hayırlısı olur inşallah
kopamıyoruz burdan bir iş yapıp yine burdayız çok bağladı vallah işleri yapmak için hep erteliyorum
:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::mymeka:nerden gir dedim hiç çsırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ıkmıon kız dilek
sekerler nasılsınızzzzzz
yenı gelen arkadaslar hos gelmıslerrrrrrr sefalar getırmıslerrr :))
kızlar en yakın arkadasım da doguya tayıncı 15 den sonra acıklanacakmısss cok uzgunum gıdecegı ıcın off ya hep boyle oluyooo
bugun dıger ılce karakolunun kadınları geldı sabah kahvaltı yapıldı ama sınır oldum ya ne kandını begenmıs ınsanlar varr karakol komutanının esıymıs dıge atmadıgı hava kalmadııı tabı yanındakılerde yalakalarıı ama ısındıgım 3 - 5 kısı vardı onlarla gorusucemm ınsallahhh
tabı havasını ben gıdınce pısss dıye sondurdum esımde ne fenasın sen ya dıyo korkulur senden dedı bende evet korkulurrr ona goreee dedım esımı sevıyorum ya cok tatlııı askım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?