Asker Eşleri

ayyy yemek yapcam burdan çıkamıyorum yaaa ama şimdi çıkıyorumm -tatlicadiarzu-

kızlar ben çıkıyorum eşim gelir yemeği hazır edeyimde sonrada yürüyüşe gidicem sonra görüşürüz

kızlar sıteye gıremedım bende yatayım dedım yenı kalktım uykudan kocıs kaldırdıı :)) adam gelmıs kapıyı acmıs hıc duymamamısımmm

kızlar caylara ve yemeklere gıdıyorumm allahtan oyle cok kıbırlılerle karsılasmadım karsılasmak ta ıstemem

Aslında herkesın bırbırıne destek olması lazım... Bırbrıne kenetlenmesı lazım,ben bundan yanayım ama ılla da laf söz ıstıyolarsa benden uzak olsunlar...

kızlarrr tum annelerın ve anne adaylarının anneler gununu sımdıden kutluyorum cumartesı antalyaya anneme gıdıcemm cok mutluyum

kızlarrr tum annelerın ve anne adaylarının anneler gununu sımdıden kutluyorum cumartesı antalyaya anneme gıdıcemm cok mutluyum

sağol canım senin bütün annelerin vede anne adaylarının anneler günü kutlu olsun sanda iyi gezmeler kaydirigubbakcemile3

merhabalr hayırlı akşamlar

sağol canım senin bütün annelerin vede anne adaylarının anneler günü kutlu olsun sanda iyi gezmeler kaydirigubbakcemile3

ıyı geceler hanımlar...
Bende bütün annelerın ve de anne adaylarının anneler gününü kutlayayım sımdıdenn...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…