Asker Eşleri

cok komik aslında deil mi?
5 dk gec gıttıysen ne olmuş,incilerı mı dökülmüş yani...kıyamam...
en sevmediğim ve karsılsmaktan korktugum tipler..
o yuzden fazla gıtmıyorum burada askerıyeye...
sadece kuaförüne...

bende ilk defa bulundum böyle bir ortam da çay vardı oraya gittim bide pasta börekleri biz yapacakmışız önceden ısmaratıldı sen şunu yap o olmaz şu olsun dendi ayy ne gıcık olmuştum bir daha gitmem dedim eşime çünkü kasıntı ortamları ve zorakiliği hiç sevmiyorum ama eşim de ne yapsın tabi emir büyük yerden zor vallahi kızlar eşlerimiz için katlanıyoruz

canım bende sevmıyorum ama bızım ortam superr arada bı ıkı tane cıksada

bugunde mecburdum gıtmıyee esımle beraber karsılayacaktık aslında ıyı de oldu guzel bı kahvaltı yaptı mmmm :))

evet canım ya zor ıslerı ılla hepsının bı ustu oluyoo

bana denk gelmedıı oyle pasta borekkk :)) ama burdan gıden boluk komutanın esı gıtmeden self servıs olarak en az 6 cesıt yaptırıyomuss hangı akla sıgıyosaaaaa

bu senede ben gelınce herkez demıss ılk gorduklerınde buda cok havalıı gelen gıdenı aratır dıye ama tanıyınca cok sevdılerrr oyle olmadıgımı soyledılerrrr benı goren herkez oyle dıyo ama nedenseee

bızım gunlerımız gazınoda oluyoo herkez ıstedıgı bı sey yapıyoo kek pasta gıbı gun sahıbıde sadece salatasını yapıyooo guzel oluyoo hem gun sahıbı yorulmamıs oluyo hemde cesıt cok oluyo

Benımde sansıma gecen sene olmuş cay gün... bu sene olmadı bır ıkı kere cay yaptılar onda da amelıyatlıydım zaten...Burda da önceden herkes kendı yapıyormus pastaları kekşerı duygucumun dediği gibi,bide bazıları begenmedıgı bısey olunca bunu kım yaptı bıde ev hanımı olcaksınız dıye ithamlarda bulunuyormus...

amiiinnnn.... anneciğimde gıderdı günlere caylara ama hıc sıkıntı yasamazdı.. Bakalım ben ilk gıdeceğim günümde neler yasayacagım...

iyiyiz canım sen nasılsın evet benimde arkadaşım yani 5 yıllık arkadaşım miyase kendisi onlarında tayinleri var bende çok üzülüyorum ayrılacağım için
heryerde bir yalakalık oluyor zaten burdada var öyleleri

bende böyle şeylere katılmıyorum arkamızdan laf etselerde hiçte umrumda değil heryer katılmak zorundamıyım yani duygu dediğin gibi pastaları börekleri bize yaptırıyorlar üst eşleri yapmıyor sen şunu yap o şunu yapsın misali hiç bana göre değil öyle yerler moral bozucu oluyor

sonrada görünce nerelerdesiniz hiç görünmüyorsunuz diyolar yalaka bunlar ya

daha hıc gıtmedım güne caya ama aldıgım duyumar hıc hos deıl ya... gıtmeden sogutuyorlar adamı..Ama eşim için katlanırım ne yapayım...

daha hıc gıtmedım güne caya ama aldıgım duyumar hıc hos deıl ya... gıtmeden sogutuyorlar adamı..Ama eşim için katlanırım ne yapayım...

evet canım haklısın bencede evinde otur farklı ortamlara gir ama çaylara gitmee...sınıf sınıf ayrılan insanlardan olmak hoş diill....

üzülüyoz a evt alışıyoz haklısn dlek sanki banada hiç çıkmayacakmış gib geliyo ya :1hug:

beni ben oldum için sevsin eşimin rütbesi için değil insan oldumuz için samiyetimiz için arkdaşça dosça beni bu halimle sevsinler dimi yani

yaşaki neler görecez allh iilerle karşılaştırsın arkadaşlar

beli olmaz diyo eşim çıkmayabilrde diyo öle bi yazıda varmış bekleyelim bakalım mayıs15 gelsede gidecezmi gitmeyecezmi ofya gitmezsek hemen ev arıyacam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…