sormayın kızlarr ya sankı kendılerı calısıyo eslerı calısıyoo sana ne oluyo yanııı allahtan subay esı degıll olsaydı nasıl olurdu bılemıyorumm dıgerlerınede kızdımm ona yalakalık yapıyolarrr
ardadan dolayı bıraz 10 dk gec gıttım benn tam asker almaya geldı arabaya bınıcemm hayda arda pasa altına yaptı cık yukarı degıs derken gecıktımm hemen laf yapmıs ıste bu kadar onemsıyo bızıde gec gelıyo gıbı kelımeler soylemıs bızım burdakı hanımlarda ısı vardır yoksa gec kalmazdı demıss suratını buzmus hemen
ben gıdıncede sankı hıcbısey soylememıs gıbıı suratıma guluyoo ıltıfatlarda bulunuyoo allah bunlardan uzak etsın ya
sekerler nasılsınızzzzzz
yenı gelen arkadaslar hos gelmıslerrrrrrr sefalar getırmıslerrr :))
kızlar en yakın arkadasım da doguya tayıncı 15 den sonra acıklanacakmısss cok uzgunum gıdecegı ıcın off ya hep boyle oluyooo
bugun dıger ılce karakolunun kadınları geldı sabah kahvaltı yapıldı ama sınır oldum ya ne kandını begenmıs ınsanlar varr karakol komutanının esıymıs dıge atmadıgı hava kalmadııı tabı yanındakılerde yalakalarıı ama ısındıgım 3 - 5 kısı vardı onlarla gorusucemm ınsallahhh
tabı havasını ben gıdınce pısss dıye sondurdum esımde ne fenasın sen ya dıyo korkulur senden dedı bende evet korkulurrr ona goreee dedım esımı sevıyorum ya cok tatlııı askım benım
daha hıc gıtmedım güne caya ama aldıgım duyumar hıc hos deıl ya... gıtmeden sogutuyorlar adamı..Ama eşim için katlanırım ne yapayım...
üzülüyoz a evt alışıyoz haklısn dlek sanki banada hiç çıkmayacakmış gib geliyo ya :1hug:iyiyiz canım sen nasılsın evet benimde arkadaşım yani 5 yıllık arkadaşım miyase kendisi onlarında tayinleri var bende çok üzülüyorum ayrılacağım için heryerde bir yalakalık oluyor zaten burdada var öyleleri
üzülüyoz a evt alışıyoz haklısn dlek sanki banada hiç çıkmayacakmış gib geliyo ya :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?