Asker Eşleri

kızlar eşim bugun lojmanı gezmiş çok güzel dio mutfak dolabı ve banyosu yeni yapılmış...duşa kabinde varmış...eşim çok güsel dio 3+1 =118metrekareymiş inşallah olur ya çok heycanlandım valla perşembeyi iple çekiyorum.......

teşekkür ederim arkadaşlar :) inşallh tüm tayinciler için hayırlı olur bu dönem.cumayı dört gözle bekliyorum valla :)

ayyy ebrucum Allahım yardımcımız olsun tüm bu absürt sınavlara girenlere :)) vala bi giriyorum kimsecikler olmuoo geri çıkıyorum ,topikleri dolaşıyorum falan ...

yeni anne canııım benim yaa doğumu varmış bu sabah sanırım ,umarım her şey yolundadır ...darısı bizeeeeeee ,amin..

herkese ii geceler ,yeni gelenler hoşgelmişler ::))

tayin mi vaaaaar yine ,ay yeni taşındım off ne feci olurdu bize çıkması : /

kızlar herkese iyi geceler.yarın okul var.afacanlar cin gibi oluyolar sabah sabah yatmam lazım :) sevgiyle kalın...

özebuscum ayyy bizimle eşimle olan ilk tayinimiz birde bebiş olunca acaip heyecan basıo allahtan kayınvalide annemler yardım edecekler ,zaten evden eve nakliyata vereceğimiz icin bana çok fazla işte kalmıyor,tek endişem iskenderun 22 saat falan bebişle nasıl olacak birde çok sıcak bir şehir,yaniii kafam allak pullakkk sizede Allah en hayırlısını versin vee bizlere kolay gelsin cicim:))) bu arada kutay çoook sabırsız hemenn olsun sevgilim diyor ona görekaydirigubbakcemile3

yawrumu bugün hastaneye götürdük ateşi 38.6yı buldu çook korktum canımın başına güneş geçmiş( Allahtan şimdi daha iyiyiz..

rüyanazcım çook saol insallahh hayırlısıyla atlatırız Anneyimben ne güzel irgün geçirmişsiniz her gününüz böyle geçer insaşşalh.. miyase ayyy ne güzel anlatmış oğluşun insallah bende o günleri görrürüm astur aramıza hoşgelmişsin dilekaycım çook saol sorma çook narin bu bıcırıklar hawalarda çook fena insan ne yapacağını bilemiyordelikafadulden

veee olan olmayan herkeze hayırlıı mutlu gecelerralkisalkisalkis

Tayin işi gerçekten zor.Hele de çocukla.Kutaylin eşin denizci galiba.

oyyy evet hemide çooook zor birde eşim benden önce gidecek uzun yol olduğu icin bense artık direk orada evi görücem nasıl bir şehire gittiğini ve nasıl bir ev olduğunu bilmemek çok zrmuş..evet cnm eşim denizci...

Biz Muş a tayin olmuştuk Eşya bizden önce gitmişti.Merkezde ve kaloriferli bir evdi ama hiç hoşuma gitmemişti.Eşyalarım ilden ile yer değiştirmekle kalmamış,yol yorgunluğu tekrar arayıp bulduğumuz eve taşınmıştı.Çocuk küçük,doğuya ilk gidişim Allahım ne kötü günlerdi.Alıştık ama gelde bana sor.

bende polis kızıyım o yüzden çook gezdik ama küçüktüm anlamıyordum şimdi işler bana kalınca bal gibide anlıyorsun:) eşimin duyduğuna göre evler yeni tadilattan geçmiş 120m2miş klimalıymış güzelmiş ama şehir merkezine uzakmış tabi oda ne kadar zor olur bilinmez...tabi eşyalara o kadar para veriyorsun özenerek alıyorsun ama her taşınmada mafoluyorlar dediğin gibi çocuk küçük olunca yükünde artıyor ..siz şimdi rahatsınız sanırım

iyi geceler elmascım napalım cnm tayin heyecanı bastı uyku kaçtı:)sen yalnızsın herhalde

Artık rahatladık.Son bir tayin daha var ama eşim gidecek.Doğuya.Sonra burdan ev aldık.Çocukların okulları güzel.İdare edeceğiz artık.

ehhh darısı başımıza diyelim,bakalım bizimde aklımızda var iskenderunu seversek ev almayı düşünüyoruz tabi nasip kısmet..hımm şark hizmetleri bitmedi mi daha?gerçi çocuklar büyüyünce en iyi arkadaşlarımız oluyorlar

Jandarmanın şarkı emekli olana kadar devam ediyor nerdeyse.Antalyayı beğenince vazgeçemedik canım.

Arkadaşım bende asker eşiyim yalnız merak ettiğim KK'de kaç asker hanımı olduğu hiç sayıldıkmı sayı bellimi?

Son düzenleyen: Moderatör:
hımss jandarmaysa doğru tabi uyy bir yandan polis kızıda olunca şarklar tayinler hepsi karışıyor:)) antalya güzeldir ve doğru bir seçim olmuş..

tatlı cadı sanırım sayımızı tam bilen yoktur çünkü kk baya büyük, anket yapmak lazım:)

muhabbet çok güzel ama benim bebiş sabah 7de uyanıyor azıcık uyuyayim bare iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…