Asker Eşleri

günaydın herkeseeeeeeeeeeee sevene sevmeyene gülene gülmeyene gününüz gülerlerden güzel olsun

sorma melisim ya sıkıldım artık ders ders ders.. oku oku gene sınava gır ve atanama amaaannn....
basladım toplanmaya nasıl buuyor gözumde...
Allahtan benım annemlerde gelırız dedıler ondan braz rahatım... bakalım naklıyat aracı nerden bulucaz napcaz off...
Bırde senın bebiş var daha zor valla o kadar yol... Allah yardım eder canım ya sende sıkma canını... olsun bak kısları ılık bır ile gıdıyorsun ıste fena mı :))

ebrucum canım benim artık sıkıntı gelio ama napalım bir umud işte :))
bu arada evden eve deyip geçmeyin , kırılacak ,yırtılacak olanlarını siz güzel güzel poşetleyin ..ben izmir de yarım saatlik yoldan geldim taşındım iyi ki de kendim toplamışım çünkü adamların elleri ,poşetleri bi garipti ,tövbe yarabbim :))ve ister istemez eşyalar yine tozlanıp pislenioo .
kutaylincim sana da kolay gelsin tatlım .zor gerçekten ,ben tayin olmadan taşındım annemlere yakın olsun diye ama inan zor yaa ,hele ki tayin için taşınmanın düşüncesi bilem zor .benim taşındığım ev belliydi kendi isteğimle daha geniş bir ev olduğu için hoplaya zıplaya taşındık ..ama 3 yıl sonra bizim şark var ve düşüncesi beni deli edio ,yol bilmez iz bilmez gibi .. bakalım umarım evimiz ferah olur .lojmanları nasıl hiç bilmiyorum ,bakalım artık neresi nasipse .. bu arada kutay a sevgili ebru ve benden gelebülüüüüüüüüür :))

Yok bıtanem o kadar guvenmıyorum zaten,köpük kaput bezi falan buldum komsulardanda kendımız sarıp sarmalıycaz,esya yuklerken dıkkat etmıyorlar... bırde vakumlu buldum sımdı bugunde onu alıcaz bakalım,Allahın ıznıyle ınsallah ı sıkıntı olmaz...
dun aksam lojmanda bı tanıdıklardaydıkta esya elazıgdan saglam gelıyor ama ındırıken rastgele ellerıne gectıgı gıbı ındırmıs adamlar esyayı,bunlarda sonradan gelmısler esya önce gıtmıs...
Tv sehpası zaten pertttt yenıden yaptırmıs,eksık esyaları cıkmıs..
Bıraz ürktüm ama bırazda sans işi işte...

Ayy ınsallah olur bebişimiz Meliscim...
Bu anneler gununde cok duygulandım ya...

canım benim yaa baktım kariyer yapamıos :) bebek yapalım diyorum ben .. temmuz da düğün gecemisde çalışmalara başlayım ben en iyisi hahahhahhahaaaaaaaaaaa ..

eşyalara dikkat et canım ..aslında adamlarla biriniz gitse ya da eşinin babası falan ya da abiniz falan ..taşınırken canıııım birisi arabanın başında durması iyi oluoo .kimisi evden çıkıoo bi iç çamaşırını ve altınlarını işte alıyormuş :)) gerisini onlar yapıyormuş ..ben vala her şeyimi kendim paketledim iyi ki de yapmışımmmmm tek bi parçam bile kırılmadı .onlar atıyorlar kii üzerine de kocaman yaz cam kırılır diye..Elazığ a mı gidiorsunuz bacım ..şark mu bu ?

Eşimin babası ve esyanın basın da gıtmek:1shok: Adam ceyız arabasını bıle ugurlamaya gelmedı,evıme ceyız sermeye bıle gelmedıler..Aman zıpladı beynımde bıseyler yıne...
Bızde öle yapıcaz canısı herseyımı kendım paketlıcem ayırıcam,adamlara sadece tasımak yuklemek kalsın...
Bızım sarklarımız her yer :)))
Elazıg,van,dıyarbakır,hakkari,sırnak,mardin,ıgdır,ardahan,bingöl,muş..vs ohoo daha cok var...
haftaya bellı olcak yerımız bakalım,onunda stresı buyuk vallahı...

Ya atanırsan nası yapcan hamişliği??
Hadı hayırlısı olsun bakalım...
Benım 1 evlılık yıldönümümde düğün var yaw,orada gececek mecbur-tatlicadiarzu-

benimde ilk tainim olacak ilk taşınmam ve dogu ya çok zoruma gidiyo gerçekten burdan ayrılmak burda çok mutluyum ben komşularım arkadşalarım çok iyi hergünümüz beraber geçiyo aileme uzaklıgım 1 saat şimdi uzaklarda nasıl geçecek günler bilmiyorum bende cumadan eşyaları toplamaya başlayacam...............

aman canım ya benim kayınvalideciim de düğünme gelmeyecekti ,iki yerde olmuştu da zorla getirdik :)) izmire ... ama senin abin falan baban yokmu şekerim ,her şeyi onlardan beklersekkk ooooooooo yandık :)) ben gelim kızz duruuum başında :))

ay ben atamayı geçtim yaa :/ izmirde 3 yılımız var sürpriz olmazsa tabi . annemlere de yakına geldim ,kayınvalidem de şimdiden ben gelemem diyoo :)) annnen bakar diyoo .. o yüzden neden olmasın :) hem hemen olacağını bi tek Allah bilir ..denemek de fayda var ..ya tutarsa :))
delikafadulden belki de atamamın olması için bebeğimin olması gerekiyordur :) bi de doğumdan korkmasam hemen istiom daa çok korkuom işte .. -tatlicadiarzu-

Ay lojman cıktımı canımmmmmmmm

abim yok tatlısım,erkek kardesım var oda asker calısıo yani cok zor...
Eşimin aılesınden ben hıcbırsey beklemıyorum kı zaten aman uzak olsunlar...
Gel kızzz kımseden hayır yok zati :))))

Ya tutarsa he :))):jeyyar:
Iyı bakalım her ıste bır hayır vardır dogru valla...
Su tayın işi olmasa ıyı olurdu bızım ama bakalım,gıttıgımız yer sartları uygun olursa:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…