Asker Eşleri

kızlar yaza planlarınız nedir tatilde nerelere gidiceksiniz???

böööööööööööööööööö geçen yaz balayı dolayısıyla bu sene kamp yatar tabi ..amaaaaaaaaaaaaaa izmir de yaşayıp da gitmemek olmaz mı heç .. ikna ederim bi şekilde ....gerçi ailesi alanya da yaşıooo anccak denize girenlerden değiller .gitsek de bi işe yaramıoo :) şakkıdı

kız bilecikte bikini için denizmi varda biz bilmiyoruz:roflol::roflol::roflol:
lülülülülülü lülülülülülü

kızlar yaza planlarınız nedir tatilde nerelere gidiceksiniz???
walla ben hazıranın ılk haftası yokum kızlar :)))
çanakkaleye gıdıyorummm,doğum günü hedıyemmm daha 3 hafta var ama ögrendımm :))):jeyyar:

bizim tatil planımız yanımızda denizin kenarındayız zaten o yüzden bize hep tatil kaydirigubbakcemile2

kızlar çok çekişmeli bir maç var çünkü eşim fenerli bende beşiktaşlıyım o yüzden rakipiz yani çok heycanlı oluyor şimdilik benim yüzüm gülüyor

balayında kamptamıydınız canım hangisinde?

lülülülülülü lülülülülülü

walla ben hazıranın ılk haftası yokum kızlar :)))
çanakkaleye gıdıyorummm,doğum günü hedıyemmm daha 3 hafta var ama ögrendımm :))):jeyyar:

oooooo iyisin çanakkale tatili mi yapıcaksınız ne güzel çok beğenmiştim çanakkaleyi tanıdık falan mı var turla mı gidiyosunuz canım??

yok duygucum kamp cıktı,esya taşınma demeden tatılımızı yapalım dedık....

iyiymiş canım ya bizim daha puanlarımız çok az sizin iyi birikmiş jandarmadaydı demi eşin canım demek çanakkaleye de kamp varmış ne güzel stres atarsın yeni evine moral depolayıp girersin sositososito

kızlar ben çıkıyorum eşim tosartıyor zatende yeniliyo çok morali bozuk moralini düzeltmek lazım size iyi akşamlar

ebrucum fazla güzel değilmiş oası ama sakin diyorlar yinede insana değişiklik olur size iyi eğlenceler canım benimde eşim de bir turla bir yerlere gitmek istiyorda bakalım ayarlayabilirse nasip ben çok umutlanmıyorum

kızlar bizim burası yıkılıyor ben tarafından kartal bir gol daha attı yaşasın eşim çok kızgın duymasın beni

sherincimm Antalya karpuzkaldıran daydık bacım .10 gün ohhhh süperdi yaa ,Anamur çıkmıştı bize son anda birisi gitmiş biz de o gidenin yerine alınmıştık .. Anltalya güzel bi yer ..ama bunaltıcı izmirden bile çok sıcak ...

çanakkaleye ben de gitmiştim teyzeoğlu orada evlendi ,2 kere gitmiştim baya güzel ,tüylerim tiken tiken olmuştu karşı tarafa geçince ,kilitbahir kalesi ,şehitlik falan .ama akıntsı çok oliii ,her istediğinde karşıya geçemioosun (

dilekcimm vala süpermiş ,ohhhh izmir de öyle bacıım ,hele ki annem Foça lı :)) buraya da yarımsaat uzaklıkta ...ama suyu buz gibiiiiiiiiiiiiiii ,girince ürperiosun ee çeşme kuşadası falan da yakın da ,çok yer var burda da çok ..ama eşimde deniz potansiyeli yok ( kıskanç şey nolcakkk..............balıkkesir de çok denize giriliyor mu ya ? bu arada biz de fb liyiz ..kocam üzgün içerde kapıyı da kapattı salonda ..kendi kendine söylenioo :)))) ben de pc odasındayım dizimi izliyorum :)) ferhundeye üsülüyorum ...

ah melisim 4 gol yedik uleeee bende açtım diziyi iş yok fenerde yaktı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…