Asker Eşleri

ebrucum şanslıyız desene aynen bizde eşimle gezmeye,denize bayılırız olsun iskenderunda 2 tane kamp varmış bzde artık oraya taşınınca tatilimizi yaparız diyoruzbebişş biraz daha büyüsün kimse tutamayacak zaten beni

uyyy yarın şehir dışından yemeğe misafirlerim gelecek erken kalkıp yemek temizlik yapmam lazım pufffff help meeee iyi gecelerr canlarr öpüyorumm

evet tatlısım...
hadi sen yat dinlen,yemekli misafır yorar ınsanı bilirim :))
ıyı geceler...

kızlar felaket derecede ağrım var regl oldum geçmişti bu ay maffoluyorum kızın uyumasını bekliyorum yatıp dinlenmek için yerleri tırmaladım bugün öyle hiç bu kadar rahatsız olmamıştım şu an bile çok kötüyüm kız müzik dinliyor

bu gece uyuyamayacma ya şu lojman bi belli olsaydı kocamı özledim ben........

sorma cnm benim eşimde erken gidip bizi bırakacak sanırım aynen lojman belli olunca biz arkasına gidicez bende şimdiden düşünüyorum kocasız naparım diye ama lojmanda olur insallah diye dua ediyorum her ikimizede

canım ya regl agrısı cok kötü...
benımde gecmişti günüm bir ara sonra ne agrılı gecırdım anlatamam...
hafif bir agrıkesıcı iç canım rahatlatır,ben ilk gün içiyorum gece rahat uyuyorum...

neyse hanımlar kocişim uyukluyor bensız yataga da gıtmıyor koca bebeğim:asigim:
ben kacıyorum canlarım...
Kısmetse yarına görüşürüzzz öpüldünüzzz :)))
ıyı geceler....

ay canım ya yarın bellı oluyor deıl mı?
ay hadı hayırlısı olsun dua edecegım senın ıcın...
saol canım........Şeniz
hayırlısı olsun canım kocanada kavuşursun sen sıkma canını :1hug:
ama çok özledim ya valla yeterin artık diycem gidicem diyarbakıra........
sorma cnm benim eşimde erken gidip bizi bırakacak sanırım aynen lojman belli olunca biz arkasına gidicez bende şimdiden düşünüyorum kocasız naparım diye ama lojmanda olur insallah diye dua ediyorum her ikimizede

bende sana edeyim o zaman canım inşallah ayrılık yaşamazsınız çok zor oluyo..........

gunaydın kızlar nasılsınzzzzz ben bugun erkencıyım gezmeye gıdıcezz kuafore gdıcemm sımdıı :==)

ınsallah eslerınızın yanından ayrılmaz beraber gıdersınızz grcekten cok zor oluyoooo

günaydın kızlar lojman bize çıktı...çok mutlu oldum eşim aradı az önce uyuyodum aşkım kalk evi topla neden yatıyorsun dedi ay nasıl sevindim:teytey::dance:

aa cok sevindim canım sana şimdiden kolay gelsin siz mi istediniz lojmanı daha rahat oldugu içinmi dışardaki evler güzel olmadıgı için mi istediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…