iyi geceler elmascım ..falla biz yedeklerdeydik beklemiyorduk ama çıktı zaten istesek çıkmass€:)
bu gece uyuyamayacma ya şu lojman bi belli olsaydı kocamı özledim ben........
canım biz kampa yazılmadık burası yakın zaten kampa o yüzden yazılmadık ama biz kıbrısı çok özledik bakalım oraya gitmeyi düşünüyoruz bir aksilik çıkmazsa
ebrucum şanslıyız desene aynen bizde eşimle gezmeye,denize bayılırız olsun iskenderunda 2 tane kamp varmış bzde artık oraya taşınınca tatilimizi yaparız diyoruzbebişş biraz daha büyüsün kimse tutamayacak zaten beni
uyyy yarın şehir dışından yemeğe misafirlerim gelecek erken kalkıp yemek temizlik yapmam lazım pufffff help meeeeiyi gecelerr canlarr öpüyorumm
bu gece uyuyamayacma ya şu lojman bi belli olsaydı kocamı özledim ben........
kızlar felaket derecede ağrım var regl oldum geçmişti bu ay maffoluyorum kızın uyumasını bekliyorum yatıp dinlenmek için yerleri tırmaladım bugün öyle hiç bu kadar rahatsız olmamıştım şu an bile çok kötüyüm kız müzik dinliyor
saol canım........Şeniz
ay canım ya yarın bellı oluyor deıl mı?
ay hadı hayırlısı olsun dua edecegım senın ıcın...
ama çok özledim ya valla yeterin artık diycem gidicem diyarbakıra........hayırlısı olsun canım kocanada kavuşursun sen sıkma canını :1hug:
sorma cnm benim eşimde erken gidip bizi bırakacak sanırım aynen lojman belli olunca biz arkasına gidicez bende şimdiden düşünüyorum kocasız naparım diyeama lojmanda olur insallah diye dua ediyorum her ikimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?