iyiyiz wallaha turlayıp duruyom bende sen nasılsın lojmandan haber varmı
İnşallah canım zaten mesleğini yapmayı pek düşünmüyor çnemli olan dil öğrensin yeter
balayında da side kampındaydık canım ooff ne güzeldı orası...iyiymiş canım ya bizim daha puanlarımız çok az sizin iyi birikmiş jandarmadaydı demi eşin canım demek çanakkaleye de kamp varmış ne güzel stres atarsın yeni evine moral depolayıp girersin sositososito
olsun be canım,canakkalelı ya denızcınınprensesı ona sordum anlata anlata bitiremedı,sabırsızlandım bende valla...ebrucum fazla güzel değilmiş oası ama sakin diyorlar yinede insana değişiklik olur size iyi eğlenceler canım benimde eşim de bir turla bir yerlere gitmek istiyorda bakalım ayarlayabilirse nasip ben çok umutlanmıyorum
kızlar nasılsınız sala basladım bıtınce resmını koyucammmmm
bızede canakkale kampı cıktıı temmuzda ordayızz eylulde antalyadayızz ınsalaahhhhh
ebrucummm bende bir çanakkaleli olarakk çoook sevindim çünkü çanakkale çook güzeldir ve bizde geçen sene güzelyalı jandarma kampındaydık birincisi denizi çok güzel ve alanı çook geniş sadece biraz yokuş içerisi ama güzel geçeceğine eminim sadece önemli bir uyarıda bulunayım çanakkale lodosuyla meşhurdur ve denizin içinde dakikada rüzgarın etkisiyle istakoz gibi yanarsın:))))
evet canımcım ben çanakkalede büyüdüm ki çook canlı bir şehirdir hele yazın eğlenceli konserleri doludur ve ayrıca çanakkale kampında genç çoğunluktadır ve en önemlisi gezeck çok güzel yerleri var bir yerden sıkılsann başka yere gidersin şehir merkezinede 10dakika falan mesafesi... sorma cnm bende aşırı beyaz olduğumdan benimde cildim çok hassas geçenn sene kampta denizin icinde dubanın üzerinde güneşleneyim dedim hafif uyuklamışım eşimde saolsun arkadaşıyla muhabbete dalmış ve 4.5 aylık hamileliğimle bir güneş çarpılması yaşamıştım ama yaşadığımız eğlenceye değerdialkisalkisalkis bence için rahat olsun:bizede marmaris aksaz çıktı ama balayında da ordaydık o yüzden gitmicez..
ıyı geceler canııımmmm.... olsun cıkar sanada canımcım,zaten bıze bıdaha zorrr cıkar...:))iyi geceler hanımlar ohhh ne güzel kaplar falan çıkmış bizde bişey yok
ahhh sormaa kendisi gölgede dedikodu yaparken beni unuttu güneşte::))aynen tatlım taze piliciz
ben istiyorumda istanbuldan aksaz 14 saat yazın sıcağında bebişle işkenceye dönüşür birde aksaz marmaris merkeze çoook uzak nerdeyse 1 saat ..ama tayin çıkmasa düşünüyorduk oradan gelip bir daha iskenderuna gitmek zor olur
ama sizin adınıza çook sevindim eğer güzel değerlendire bilirseniz hergün gezilecek yrı bir yeri var hatta yakın olsak bizim yazlığın anahtarınıda verirdim bir şömine başı romantizmi yaşardınız:içelim:kaydirigubbakcemile3
ıyı geceler canııımmmm.... olsun cıkar sanada canımcım,zaten bıze bıdaha zorrr cıkar...:))
şömine ve romantizmm wwaauuww :))):asigim:
eşim gezmeyı gezdırmeyı cok seven bır ınsan,o yuzden hıcbır yerde sıkılmıyoruz cok şükür.. bırde ılk defa gıdecegım ıcın,senı suraya götürürüm buraya götürürüm dıye bır cok yer sayıyor,kıyamam ben onaaa...
sende haklısın canım,bebişle dogru söyluyorsun işkenceye dönebılır ve tayınınızı unutmusum bıran...:uhm:
bu gece uyuyamayacma ya şu lojman bi belli olsaydı kocamı özledim ben........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?