Asker Eşleri

yaff melis şu edi nedemek bana bi açıkla allasen herkesin dilinde ben çok cahil kaldım yaww anladım sevgili koca onlara söyleniyoda niye öyle deniyo??

kızlar nasılsınız sala basladım bıtınce resmını koyucammmmm

bızede canakkale kampı cıktıı temmuzda ordayızz eylulde antalyadayızz ınsalaahhhhh

tabi kız balıkesirde var deniz biz erdekteyiz deniz ayağımızın altında fenerli arkadşalra üzüldüm geçmiş olun bizimkide tosartıyo

tosartıyoo ne kız dilek ...hmmmm çok şanslıyız desene .........
canım edi ve büdü herhalde :)) been çok kullanırım ama nette de yani kk da da söylenio ,ama onların da akıllarında bu mu var bilmiyorum .ben büdü eşim edi işte :))))))

ben kaçar öpüyorum tv de isleyim dizimin son sahnelerini eşimin sesi çıkmoo :

kimse kalmamış yine.ben tavuk gibi erkenden yatıyorumm sonra bi bakıyorum sabah oooo gece kuşları çok :) herkese ii gecelr kızlarrr

iyiymiş canım ya bizim daha puanlarımız çok az sizin iyi birikmiş jandarmadaydı demi eşin canım demek çanakkaleye de kamp varmış ne güzel stres atarsın yeni evine moral depolayıp girersin sositososito
balayında da side kampındaydık canım ooff ne güzeldı orası...
Çanakkale de sansa cıktı,hazıranda daha okullar kapanmıyo ya ondan cıktı herhalde bızde sasırdık...
olsun be canım,canakkalelı ya denızcınınprensesı ona sordum anlata anlata bitiremedı,sabırsızlandım bende valla...
amaan canım maksat kafa dınlemek azcık,toplanma teslasına dınenerek gırelım dedık,sonra bızım düğünler vs baslıyo vakıt olmayacak...
kızlar nasılsınız sala basladım bıtınce resmını koyucammmmm

bızede canakkale kampı cıktıı temmuzda ordayızz eylulde antalyadayızz ınsalaahhhhh

Bızede canakkale cıktı canım ama hazıranda.. Eger daha önce görmedıysen ben sana öneri verırım canımyerimseniben

ebrucummm bende bir çanakkaleli olarakk çoook sevindim çünkü çanakkale çook güzeldir ve bizde geçen sene güzelyalı jandarma kampındaydık birincisi denizi çok güzel ve alanı çook geniş sadece biraz yokuş içerisi ama güzel geçeceğine eminim sadece önemli bir uyarıda bulunayım çanakkale lodosuyla meşhurdur ve denizin içinde dakikada rüzgarın etkisiyle istakoz gibi yanarsın:))))

canım merhaba
canakkalelısın demekkı...cok sevındım yaa... eşimin babasıda jandarmaydı o yuzden cok gıtmıs önceden, oda öyle söyluyor,ben ılk defa gıdecegım ve görmek ıstedıgım yerlerden bırıydı...
cildim cok hassas canım ya dıkkat etmem lazım,yazın balayında side jand kampındaydık revirlik olmustum ya su toplamıstı her yanm...
azcık bronzlassam yeter...
Ama begendıgıne cok sevındım ya ıcım rahatladı biras :))

evet canımcım ben çanakkalede büyüdüm ki çook canlı bir şehirdir hele yazın eğlenceli konserleri doludur ve ayrıca çanakkale kampında genç çoğunluktadır ve en önemlisi gezeck çok güzel yerleri var bir yerden sıkılsann başka yere gidersin şehir merkezinede 10dakika falan mesafesi... sorma cnm bende aşırı beyaz olduğumdan benimde cildim çok hassas geçenn sene kampta denizin icinde dubanın üzerinde güneşleneyim dedim hafif uyuklamışım eşimde saolsun arkadaşıyla muhabbete dalmış ve 4.5 aylık hamileliğimle bir güneş çarpılması yaşamıştım ama yaşadığımız eğlenceye değerdialkisalkisalkis bence için rahat olsun:bizede marmaris aksaz çıktı ama balayında da ordaydık o yüzden gitmicez..

kıyamam sana ben... hamiş hamiş çarptı güneş demek... eşinede kızıyım buradan :))
bende cokk beyazım :)) piliciz yani hehe

olsun canım ya gene gidin,puanınız düşmesın bosuna...
şehır merkezıne yakın olması guzel,en azından ıhtıyacın oldugunda bırseye sıkıntı olmaz.. side de bunu cok yasadım cunku...

eşimde cok bunaldı gün sayıyoruz artık tatil için.. :))

ahhh sormaa kendisi gölgede dedikodu yaparken beni unuttu güneşte::))aynen tatlım taze piliciz
ben istiyorumda istanbuldan aksaz 14 saat yazın sıcağında bebişle işkenceye dönüşür birde aksaz marmaris merkeze çoook uzak nerdeyse 1 saat ..ama tayin çıkmasa düşünüyorduk oradan gelip bir daha iskenderuna gitmek zor olur
ama sizin adınıza çook sevindim eğer güzel değerlendire bilirseniz hergün gezilecek yrı bir yeri var hatta yakın olsak bizim yazlığın anahtarınıda verirdim bir şömine başı romantizmi yaşardınız:içelim:kaydirigubbakcemile3

iyi geceler hanımlar ohhh ne güzel kaplar falan çıkmış bizde bişey yok
ıyı geceler canııımmmm.... olsun cıkar sanada canımcım,zaten bıze bıdaha zorrr cıkar...:))

şömine ve romantizmm wwaauuww :))):asigim:

eşim gezmeyı gezdırmeyı cok seven bır ınsan,o yuzden hıcbır yerde sıkılmıyoruz cok şükür.. bırde ılk defa gıdecegım ıcın,senı suraya götürürüm buraya götürürüm dıye bır cok yer sayıyor,kıyamam ben onaaa...

sende haklısın canım,bebişle dogru söyluyorsun işkenceye dönebılır ve tayınınızı unutmusum bıran...:uhm:

iyi geceler elmascım ..falla biz yedeklerdeydik beklemiyorduk ama çıktı zaten istesek çıkmass€:)

canım biz kampa yazılmadık burası yakın zaten kampa o yüzden yazılmadık ama biz kıbrısı çok özledik bakalım oraya gitmeyi düşünüyoruz bir aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…