Asker Eşleri

günaydın kızlar lojman bize çıktı...çok mutlu oldum eşim aradı az önce uyuyodum aşkım kalk evi topla neden yatıyorsun dedi ay nasıl sevindim:teytey::dance:

Günaydın hanımlaaaaarrr

Aaaaaaa ruyanazcımmmmm hadı gözunaydın canıııımmmm cok sevındımmmmm cok şükür yaaa:dance:

hala çok kötüym arkadaşlar geçmek bilmiyor çok uykum var uyuyamadım hiç ben böyle ağrı yaşamadım dayanamıyorum
çok ta işim varrrrrr offfffffffffff yaaaa

aa cok sevindim canım sana şimdiden kolay gelsin siz mi istediniz lojmanı daha rahat oldugu içinmi dışardaki evler güzel olmadıgı için mi istediniz
canım diyarbıkrda evler zaten çok pahalı lojman uygun birde lojman güvenli biz istedik tabiki..........
ay çok sevindim iyi kalk hemen işe başla evini topla canım :dance::teytey:
yok kız ne işi ohh sigaramı yaktım keyif yapıom.......:içelim:

Günaydın hanımlaaaaarrr

Aaaaaaa ruyanazcımmmmm hadı gözunaydın canıııımmmm cok sevındımmmmm cok şükür yaaa:dance:
canım benim saol çok rahatladım valla..........kaydirigubbakcemile2
hala çok kötüym arkadaşlar geçmek bilmiyor çok uykum var uyuyamadım hiç ben böyle ağrı yaşamadım dayanamıyorum
çok ta işim varrrrrr offfffffffffff yaaaa

gewçmiş olsun canım bende sıcak tut kendini yat dinlen boşver işleri falan..........

"günaydınlar nasılsınız bende ancak gelebildim sabah yaprak sarması yaptımda söylemesi ayıp
ades hoşgeldin aramıza
rüyanaz hadi gözün aydın canım kavuşuyorsun sonunda eşine

günaydın kızlar lojman bize çıktı...çok mutlu oldum eşim aradı az önce uyuyodum aşkım kalk evi topla neden yatıyorsun dedi ay nasıl sevindim:teytey::dance:

canım çok sevindim gözünüz aydın olsun bak kavuşacaksınız birbirinize sen durma topla hemen eşyaları .

ay eski günlerimi hatırladım şimdi inan gözlerim doldu ay kızzzz ağlatma beni şimdi

selam kızlar tayinlere az kaldı hayırlısı olsun herkese yeni yerler yeni insanlar taşınma stresi kolay değil tabi çok özledim ben o günleri senağlama

ya abla benden burdan gitmek istiyorummm burada nedendir çok sıkılıyorum ya daha alışamadım bilmiyorum eşimde çok sıkıldı yada bize iyi bir tatil lazım

sağol canım benim şimdi sıcak bir duş aldım patiklerime kadar giyindim kalın giyindim üstümü duştan sonra biraz rahatladım

ya abla benden burdan gitmek istiyorummm burada nedendir çok sıkılıyorum ya daha alışamadım bilmiyorum eşimde çok sıkıldı yada bize iyi bir tatil lazım

kaldığınız yer iyi değilse ondandır canım sen eşinle güzel bir tatil yap en iyisi emekli olunca ne yapacaksın eş evde zor oluyor ama

elmas geçmiş olsun canım dikkat et kendine neyin var üşüttünmü havalar malum değişken bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…