günaydın kızlar lojman bize çıktı...çok mutlu oldum eşim aradı az önce uyuyodum aşkım kalk evi topla neden yatıyorsun dedi ay nasıl sevindim:teytey::dance:
:dance:slm herkeseee bende asker eşiyim......
günaydın kızlar lojman bize çıktı...çok mutlu oldum eşim aradı az önce uyuyodum aşkım kalk evi topla neden yatıyorsun dedi ay nasıl sevindim:teytey::dance:
canım diyarbıkrda evler zaten çok pahalı lojman uygun birde lojman güvenli biz istedik tabiki..........aa cok sevindim canım sana şimdiden kolay gelsin siz mi istediniz lojmanı daha rahat oldugu içinmi dışardaki evler güzel olmadıgı için mi istediniz
yok kız ne işi ohh sigaramı yaktım keyif yapıom.......ay çok sevindim iyi kalk hemen işe başla evini topla canım :dance::teytey:
canım benim saol çok rahatladım valla..........kaydirigubbakcemile2
Günaydın hanımlaaaaarrr
Aaaaaaa ruyanazcımmmmm hadı gözunaydın canıııımmmm cok sevındımmmmm cok şükür yaaa:dance:
hala çok kötüym arkadaşlar geçmek bilmiyor çok uykum var uyuyamadım hiç ben böyle ağrı yaşamadım dayanamıyorum
çok ta işim varrrrrr offfffffffffff yaaaa
hosgeldın canımmmmma.s.:dance:slm herkeseee bende asker eşiyim......
kızlar tayınler 21 de bellı oluyomussss
"günaydınlar nasılsınız bende ancak gelebildim sabah yaprak sarması yaptımda söylemesi ayıp
ades hoşgeldin aramıza
rüyanaz hadi gözün aydın canım kavuşuyorsun sonunda eşine
bir tane hafıf agrı kesıcı alsana canım,ben ıcıyorum dayanamadıgım zamanlar ıyı gelıyor...
canım diyarbıkrda evler zaten çok pahalı lojman uygun birde lojman güvenli biz istedik tabiki..........
yok kız ne işi ohh sigaramı yaktım keyif yapıom.......:içelim:
canım benim saol çok rahatladım valla..........kaydirigubbakcemile2
gewçmiş olsun canım bende sıcak tut kendini yat dinlen boşver işleri falan..........
ya abla benden burdan gitmek istiyorummm burada nedendir çok sıkılıyorum ya daha alışamadım bilmiyorum eşimde çok sıkıldı yada bize iyi bir tatil lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?