Asker Eşleri

selam kızlar tayinlere az kaldı hayırlısı olsun herkese yeni yerler yeni insanlar taşınma stresi kolay değil tabi çok özledim ben o günleri senağlama
selam ablacım.. evet az kaldı vallaha gun sayıyorum kac gündür :)) haftaya bellı olcak...
dün baya bi paket yaptık eşimle...
slm herkesee a.s. özlemişim hee

selam canım,bızde senı özledık nerelerdesın canım,ıyı mısın?

canım ablam benim seni seviyom...tşk ederim..........

selam kızlar tayinlere az kaldı hayırlısı olsun herkese yeni yerler yeni insanlar taşınma stresi kolay değil tabi çok özledim ben o günleri senağlama

gel bacum gel
benbim evi topla
çok eşyam var benim ya...

kızlar biz lojmana girdik ya şimdi 156 yla
girdik biz diyelimki 1 sene sonra tain gördük ayrıldık ordan puanımız kaça düşer ben her oturdugun yıl için 17 düşüyo die biliorumda..........

evet canım ya lojmana girdiginde bütün puanın yada yarısı düşülüyo mu yoksa sadece oturugun yıl için 17 puan mı düşüyorlar...........

kızlar biz lojmana girdik ya şimdi 156 yla
girdik biz diyelimki 1 sene sonra tain gördük ayrıldık ordan puanımız kaça düşer ben her oturdugun yıl için 17 düşüyo die biliorumda..........

ne kadar puan düşer bilmiyorum ama 1 sene sonra çıksan bile eş ve çocuktan puan alıyorsun

çok fazla bilgim yok aslında ama oturduğun süre içinde puan düşmesi lazım
aynen bende oturdugun süre için düşüolar die biliyorum........

evet bende öle bılıyorum,17 puan dıye bılıyorum ama bak sımdı sana emın bır yerden ögrenıp soylıyım tamam mı? bekle

bende öle biliom hadi ögren yafri......

özebus bilionmu şeker sen..........

canım gecen bır muhabbet olmustuda arkadaslarla bı sölentı duymuslar,lojman hakkın dıyelım 5 yıl.
5 yıl oturup cıktıgında puanın sıfırlanıyormus dedıler ve lojmanda otururken puan almıyormussun canım..
Ama lojman hakkını doldurmadan cıkarsan yani 1 yıl oturdun o 1 yıl puan almıyorsun ama 1 yıldan sonra cıktıgında tekrar işler dıye duydum...

hepsi niye düşsünkü eğer az oturacaksan ona göre düşer mutlaka

böle biliom bende burdaki yanımdabi arkadaşım var o yıllarca lojmanda oturmuş ist.ankarada tatvanda oda öle sölüyoda ts kılıç farklı söledi merak ettik asker eşlerine soralım ögrenelim dedik...

tamam yafrujm sol tşk ederim herkese ay herkesi topladım topige kendim kaçıyom işlerim var hadi arkadaş geldi iş yapçaz biz çok işim var benim beni meşgul etmeyin hadi............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…