- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
slm herkesee a.s. özlemişim hee
selam ablacım.. evet az kaldı vallaha gun sayıyorum kac gündür :)) haftaya bellı olcak...selam kızlar tayinlere az kaldı hayırlısı olsun herkese yeni yerler yeni insanlar taşınma stresi kolay değil tabi çok özledim ben o günleri senağlama
slm herkesee a.s. özlemişim hee
canım ablam benim seni seviyom...tşk ederim..........
canım çok sevindim gözünüz aydın olsun bak kavuşacaksınız birbirinize sen durma topla hemen eşyaları .
ay eski günlerimi hatırladım şimdi inan gözlerim doldu ay kızzzz ağlatma beni şimdi
selam kızlar tayinlere az kaldı hayırlısı olsun herkese yeni yerler yeni insanlar taşınma stresi kolay değil tabi çok özledim ben o günleri senağlama
elmas geçmiş olsun canım dikkat et kendine neyin var üşüttünmü havalar malum değişken bu aralar
kızlar biz lojmana girdik ya şimdi 156 yla
girdik biz diyelimki 1 sene sonra tain gördük ayrıldık ordan puanımız kaça düşer ben her oturdugun yıl için 17 düşüyo die biliorumda..........
ne kadar puan düşer bilmiyorum ama 1 sene sonra çıksan bile eş ve çocuktan puan alıyorsun
evet canım ya lojmana girdiginde bütün puanın yada yarısı düşülüyo mu yoksa sadece oturugun yıl için 17 puan mı düşüyorlar...........
ne kadar puan düşer bilmiyorum ama 1 sene sonra çıksan bile eş ve çocuktan puan alıyorsun
onu biliomda canım birden puanın yarısı yada hepsi düşme falan yok demi........
aynen bende oturdugun süre için düşüolar die biliyorum........
çok fazla bilgim yok aslında ama oturduğun süre içinde puan düşmesi lazım
evet bende öle bılıyorum,17 puan dıye bılıyorum ama bak sımdı sana emın bır yerden ögrenıp soylıyım tamam mı? bekle
özebus bilionmu şeker sen..........
hepsi niye düşsünkü eğer az oturacaksan ona göre düşer mutlaka
canım gecen bır muhabbet olmustuda arkadaslarla bı sölentı duymuslar,lojman hakkın dıyelım 5 yıl.
5 yıl oturup cıktıgında puanın sıfırlanıyormus dedıler ve lojmanda otururken puan almıyormussun canım..
Ama lojman hakkını doldurmadan cıkarsan yani 1 yıl oturdun o 1 yıl puan almıyorsun ama 1 yıldan sonra cıktıgında tekrar işler dıye duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?