Asker Eşleri

hava çooook sıcakkk sengözlerimebaksanab tayinler belli olmadı haftaya kaldı galiba Çok üzgünüm çoook offfffffff offffffffffff.kızlar kaynatmışsınız yine.eşler çekiştirilmiş bu seferde alkisalkisalkis

Ayyy meliscimm işin zorrr ama keyıflı onları bu halde ızlemek.. işyerınde askerlere ahkam keserler evde kedi gibiler :))) iş yerıne benzemez ev.. olsun döksede kırsada elleme,zaten ev işinden yırtmak ıcın bahane ararlar elimizle vermeyelım dimi :)))

çok acıktım kızlar temizlik çok yordu beni daha yarısı duruyo evin onu da yarın birgün yaparım artık kocişlerden bahsetmişsiniz bir de meliscim çiğdemden :)) ayy ben çekirdeğe çiğdem denmesine çok sinir oluyorum yanlış anlama sakınn canım zaten eşimde izmirli :))

evet abla öpüpte başıma koyuyorum zaten o konuda bişey diyemem yemekleri harika arkadaşları yemeğe davet ederiz eşim ilgilenir yemekle mutlaka yemekte mutfaktaysam gelir illa bişeyler yapacak çok seviyor mutfağı :içelim:

haftaya cuma demiştim ben sana canım tarihi zaten belli niye bugün beklediniz ki yerimseniben

çekirdeğe eniştem uşaklı benim çiğdem diye diye benide alıştırdı bende bazen çiğdem diyorum :)):icecream:

Bende bir çakma Karsıyakalı olaraktan çiğdem dıyorum bazen ama eşim sayesınde dıkkat edıyorum artık.. cunku her defasında o cıgdem ne demekten bıkmadı ama ben cekırdek dıye acıklamaktan bıktım :)))

Kızlar eşlerinizi mutfağa ne az sokun ne de çok sokun bir tavsiye sizlere
Kıyafetlerini katlamaz dolaba yerleştirmez neden diye soruyorum verdiği cevaba bakın sen daha iyi yapıyorsun diyor.
Bide benim elim çok hızlıdır yerimde duramam pek bide lakap taktı bana

SPEDİ GONZALES diye gelde kızma şimdi.kötükedihüso :mymeka:

aynen öle ablacım..illa gır demıyorum mutfaga ama gırıncede ellemıyorum...

hehehhe lakabın cok hosmus ne güldüm ya...

Çiğdem deyince aklıma geldi.
İzmire ilk gittiğimiz dönemde annemle kuruyemişçiye girdik çekirdek istiyoruz dedik bize kabak çekirdeği verdi adamcağız.
Bundan değil dedik çekirdek istiyoruz dedim adam o zaman anladı siz yabancısınız diye pek gülmüştük buna.
Simit istiyorum fırından yüzüme bakıyorlar meğerse gevrekmiş ne bileyim.
Domatese domat deniyor.
Çocukken oynadığımız misketler varya meğerse onada meşe denirmiş.
Ay ne günlerdi ama

ebrucum hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile3
ablacım keksiz olurmu vardı kısırda vardı yaprak sarması büsküvili pasta falan vardı işte çağırdık gelmediniz biz ne yapalım ama:çok üzgünüm:

yiyin anacım gözümüz yok sadece aklımız kaldı döktürdünüz yine sarmalar filan

yakın olsak uçup gelcez ama olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…