Asker Eşleri

ablacım ne yapalım tayin olursa diye zamanı değerlendiriyoruz çıkarsa ayrılacağızya bir daha nerde görüşeceğiz yüz yüze ama

selam ablacım bunun üzerine bide eşim nöbetçiymiş iyice rahatımbugün ama ben eşimi özledim:asigim:
Kıyamam sana...
bende halen yorgunum ütülerımıde yaptım evımıde supurdum...
Amanda eşinide özlermıs....Şeniz

bakalım ne zaman buluşup kek ve kısır yerler acaba

bide resim çekip görebilsek ikisini ne güzel olur
Aaaa dımı ablacım...
Evettt bız rsım ıstıyoruz duyurulur :)))) yok öle bızsız yemekk....
Kızlar ben perçemi merak ediyorum yok artık uzun bir süredir acaba üyeliği silindimi haberi olan varmı acaba.
hıc bılmıyorum kı ablam,kullanıcı lıstesınden gırıp bakabılırız...

Ablacım sadece percem11 dıye bı kullanıcı var oda en son kasım ayında gırmıs ama hıcbır faalıyetı yok,aktıf deıl sıtede...

ay sorma kız ebru ank keşke siizlerde olsanız napimki sıkıldım gel çay yapim dedim gene duramadım sağolsun geldi yaş pastamla poğaçamla yudumladık çayımızı

Handan ablacım yaaaaa duyuyor musunnnn...

Halen yaş pastamla poğacamla içtik cayı dıyooooo.....:çok üzgünüm:

Bu kadar olmas ki amaa...

ne yapalım canım ayrılamıyoruz kaydirigubbakcemilesiz öyle yaptıkca daha çok gidesimiz geliyorhihoyyyt

Kızlar ya yakında tayin gecesi var bende ilk defa katılıcam acaba ne giysem uygun olur herkes nasıl giyiniyor takım elbise giymekmi gerek yardımcı olursunuz sevinirim kararsız kaldımmmm....

ne yapalım canım ayrılamıyoruz kaydirigubbakcemilesiz öyle yaptıkca daha çok gidesimiz geliyorhihoyyyt
lülülülülülü
Kızlar ya yakında tayin gecesi var bende ilk defa katılıcam acaba ne giysem uygun olur herkes nasıl giyiniyor takım elbise giymekmi gerek yardımcı olursunuz sevinirim kararsız kaldımmmm....
Sende mnı canım ya bende bılmıyorum nası gıyınsem??:uhm:
kızlar tayinler gece 4 te veriliyomuş ....

delikafadulden delikafadulden

üfff ne zor ya bilmeden gitmek bilen varsa fikir versin bize lütfeeeeeeeeennnn....:bbo:

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü:jeyyar::jeyyar::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…