- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
hehe konustum ablacım...kaydirigubbakcemile3
öle deıl mı ama yani....:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Oh ne güzel rahatsın bugün yemek hazır olunca diğerleri yapılıyor nasılsa
Kıyamam sana...selam ablacım bunun üzerine bide eşim nöbetçiymiş iyice rahatımbugün ama ben eşimi özledim:asigim:
Aaaa dımı ablacım...
bakalım ne zaman buluşup kek ve kısır yerler acaba
bide resim çekip görebilsek ikisini ne güzel olur
hıc bılmıyorum kı ablam,kullanıcı lıstesınden gırıp bakabılırız...Kızlar ben perçemi merak ediyorum yok artık uzun bir süredir acaba üyeliği silindimi haberi olan varmı acaba.
:))
Canım merhaba...
Tavsıye ederım cok rahat edersın.. tatıle gıderken bıle elbıselerımızı vakumlamayı düşünüyorum...
Netten sımdı isim vermeyım tatlım ama bılındık yerden aldım,kampanya vardı ıcındekı posetlerın ebatları dıerlerınden farklıydı tek kalmıstı onu aldım ben... gezınırsen bılındık sıtelerı bulabılırsın canım... ama yorumlarını mutlaka oku...
Jumbo boy 130-90,buyuk boy 90-70 canım...
Jumboya 2 yorgan sıgıyor...
Senın aldıgın yerden bı arkadas almıstı oda memnun ama ölcusunu bılmıyorum...
Ha bırde küçük boylar vakumlu deıl sadece agzı kılıtlı...
canımm çook teşekkür ederim alkisalkisalkis bıkmadan tüm sorularıma cevap vermişsin :dance: ben de nete bakayım bakalım ozaman.ayyy sınavda var kpss :) çalışıyorum.bir yandan da evlilik telaşı kafamçokkarıştı amannnninnn yanaşmayaın banaa delikafadulden
canımm çook teşekkür ederim alkisalkisalkis bıkmadan tüm sorularıma cevap vermişsin :dance: ben de nete bakayım bakalım ozaman.ayyy sınavda var kpss :) çalışıyorum.bir yandan da evlilik telaşı kafamçokkarıştı amannnninnn yanaşmayaın banaa delikafadulden
Olurmu öle sey canım...
Bende gecen sene hem kpss hem düğün teslası mahvolmustum...
KPSS için ertelenmişti düğünüm 15 gun( Sankı benı beklıyolardı ya atamak ıcın.. :))
Cok ıyı anlarım senı...
lülülülülülüne yapalım canım ayrılamıyoruz kaydirigubbakcemilesiz öyle yaptıkca daha çok gidesimiz geliyorhihoyyyt
Sende mnı canım ya bende bılmıyorum nası gıyınsem??:uhm:Kızlar ya yakında tayin gecesi var bende ilk defa katılıcam acaba ne giysem uygun olur herkes nasıl giyiniyor takım elbise giymekmi gerek yardımcı olursunuz sevinirim kararsız kaldımmmm....
kızlar tayinler gece 4 te veriliyomuş ....
lülülülülülü
Sende mnı canım ya bende bılmıyorum nası gıyınsem??:uhm:
delikafadulden delikafadulden
evet ya sendemi ilk defa katılıcaksın yoksa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?