tünaydınlar herkeseeeee kaydirigubbakcemile2
Ebru cum o poşetleden bana da lazım.malum düğün var yaza hihoyyyt eşyaları paketlemeye başlayacağım ben de.netten nerden aldın poşetleri? hangi site? jumbo boy çok mu büyük ? ne kadar ölçüleri? ben niye bu kadar çok soru sordum :1shok: ben bim de buldum burda da xxl var yani jumbo boy ondan daha büyükse netten alayım ben de
:))
Canım merhaba...
Tavsıye ederım cok rahat edersın.. tatıle gıderken bıle elbıselerımızı vakumlamayı düşünüyorum...
Netten sımdı isim vermeyım tatlım ama bılındık yerden aldım,kampanya vardı ıcındekı posetlerın ebatları dıerlerınden farklıydı tek kalmıstı onu aldım ben... gezınırsen bılındık sıtelerı bulabılırsın canım... ama yorumlarını mutlaka oku...
Jumbo boy 130-90,buyuk boy 90-70 canım...
Jumboya 2 yorgan sıgıyor...
Senın aldıgın yerden bı arkadas almıstı oda memnun ama ölcusunu bılmıyorum...
Ha bırde küçük boylar vakumlu deıl sadece agzı kılıtlı...
canım geçmiş olsun..Bendede çıkmıştı küçükken pek hatırlamıyorum ama ballı birşey sürmüşlerdi öyle geçmişti..
Tünaydın ablacım...
Uyku tutmadı erkenden uyandım... 1 olsada eşim gelse sıkıldım ev sessiz kaldı...
Sen nasılsın ablacım?
Merhaba canım...Merhaba kızlar,
Hepiniz çok yoğunsunuz anlaşılan.
Allah kolaylık versin.
Ben de çocukları Migrosa götüreyim diyorum.
Ama pc yi bırakamadımklava:
Burasıda öle ablacım,nasıl kapadı hava bıde sogudu ki...
Nasıl olayım işte hava kapadı burada her an yağmur yağabilir adamın içi sıkılyor yani
Yemek hazır rahatım bugün ama toz almam lazım bir kalkabilsem
ablacım ben erken kalktım eşimden sonra yatmadım oğlumda erkenden kalktı onudan yemek hazır evimin temizliğinide sabah yaptım şimdi rahatım yani
ablacım ben erken kalktım eşimden sonra yatmadım oğlumda erkenden kalktı onudan yemek hazır evimin temizliğinide sabah yaptım şimdi rahatım yani
Merhaba canım...
Saol cok zormus ya hala yorgunum esya toplamaktan...
KK olmadan ben tatılde napcam ya da nasıl tasıncam bılmıyorum :)))
Burasıda öle ablacım,nasıl kapadı hava bıde sogudu ki...
Aman soğumasın artık yaz gelsede denize girsek ne güzel olur şimdi
hu hu kimse yok mi?
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
melish83[/QUOmelis nerdesin şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden
slm herkese nasılsınız kaç gündür giremiyodum bakalım naptınız zamn yaokki girmeye dilekle beraber olmaktan pcyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaaa sen dilekinle ye kısırları keklerı bıde gelın burda nıspet yapın,sonrada sızın yerınızede yıyos dıye bızı kandırın sonrada nerdesınız deyınn...:dilcikar:
konuş kızım beni dinlemiyorlar nasılsa sonrada kilo aldık diyorlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?