Asker Eşleri

Merhaba kızlar,
Hepiniz çok yoğunsunuz anlaşılan.
Allah kolaylık versin.
Ben de çocukları Migrosa götüreyim diyorum.
Ama pc yi bırakamadımklava:

Tünaydın ablacım...

Uyku tutmadı erkenden uyandım... 1 olsada eşim gelse sıkıldım ev sessiz kaldı...

Sen nasılsın ablacım?

Nasıl olayım işte hava kapadı burada her an yağmur yağabilir adamın içi sıkılyor yani

Yemek hazır rahatım bugün ama toz almam lazım bir kalkabilsem

selamlar nasılsınız bizde oğluşumla oturuyoruz babamız nöbetçi bugün buralardayız sizler nasılsınız

ablacım ben erken kalktım eşimden sonra yatmadım oğlumda erkenden kalktı onudan yemek hazır evimin temizliğinide sabah yaptım şimdi rahatım yani

Merhaba kızlar,
Hepiniz çok yoğunsunuz anlaşılan.
Allah kolaylık versin.
Ben de çocukları Migrosa götüreyim diyorum.
Ama pc yi bırakamadımklava:
Merhaba canım...
Saol cok zormus ya hala yorgunum esya toplamaktan...
KK olmadan ben tatılde napcam ya da nasıl tasıncam bılmıyorum :)))

Nasıl olayım işte hava kapadı burada her an yağmur yağabilir adamın içi sıkılyor yani

Yemek hazır rahatım bugün ama toz almam lazım bir kalkabilsem
Burasıda öle ablacım,nasıl kapadı hava bıde sogudu ki...

slm herkese nasılsınız kaç gündür giremiyodum bakalım naptınız zamn yaokki girmeye dilekle beraber olmaktan pcyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm herkese nasılsınız kaç gündür giremiyodum bakalım naptınız zamn yaokki girmeye dilekle beraber olmaktan pcyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaaa sen dilekinle ye kısırları keklerı bıde gelın burda nıspet yapın,sonrada sızın yerınızede yıyos dıye bızı kandırın sonrada nerdesınız deyınn...:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…