Asker Eşleri

allah korusun canım bizim burdada bir arkadaş vardı tayin olup gitti sonra evlendi 3 aylık evliyken göreve gitmişler orda şehit düşmüştü bende ondan çok etkilenmiştim allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın :Saruboceq:

allah kavuştursun canım annenler gitmiş bu arada kaça aldınız migrostakiler büyükler 12 küçükler 10 liraydı canım

Saol canımmm..
Valla canım ben 10 lu aldım,2 jumbo,3 buyuk boy,5 kucuk boy 45 lıraya aldık...
2-3 tane daha jumbo almayı düşünüyorum duruma göre canım... Mıgrosta bıras tuzlu oluyor ama bulamazsam alırım...

iyi akşamlar kızlar ben çok yorgunum ne zormuş yatılı misafir ağırlamak senağlama

yok elmascım nerde ne zaman gitcekler bilmiyorum sorulmuyorda en geç hafta sonu giderler

Başın sağolsun elmascım çok zor bir şey ailesi için allah geride kalanlara uzun ömür versin dediğin gibi kimsenin kimseden haberi yok artık.

iyi geceler yakında bende lojmana çıkacağım taşınma telaşı başlayacak.bu poşetler kullanışlımı nereden aldın?

İyi geceler kızlar

Ebrucum eşin gidip ev işini halledip dönsün bence bırakmasın başkalarına derim sonra beğenmezseniz ne olacak evi.

Allah kavuştursun annenler dönmüşler neyse işler azaldı biraz rahat edersin artık sende dinlen biraz.

canım geçmiş olsun senağlama hiç başıma gelemdi.böyle şeyleri insan başına gelince anlıyor.büyükler bilir böyle şeyleri ama
evet canım insan başına gelince anlıor saol...........

canım geçmiş olsun yakınında eczane filan varsa göstre istersen
saol ablacım tşk ederim..........

ayy hemen dr a git :,çok geçmiş olsun benim annemin de elinde çıkmıştı ama lokum sar derler ...sen yine de dr a git ...

tşk ederim canm saol........
herkese slm kelam a.s.

canımcım anneme sordum bizde eskiden ekmek çiğneyip üzerine koyup sararlardı ama çoook acır o en iyisi doktora gitmek diyor..çoook geçmiş olsunn
evet hemde ne acı..............
başınız sagolsun cnm....

kızlar herkese tşk ederim iltahabını igneyle çıkardı yan apartmandan bi arkadaş şimdi daha iyi sancım baya azaldı geççmezse yarın doktora gidicem......bize revir çok uzak ordan da sevk almadan başka doktora gidemiyoruz o yüzden gitmedim ama dinlendim bugun akşam annemler geldi şimdiş gönderdim onlarıda....

canım geçmiş olsun..Bendede çıkmıştı küçükken pek hatırlamıyorum ama ballı birşey sürmüşlerdi öyle geçmişti..

iyi geceler yakında bende lojmana çıkacağım taşınma telaşı başlayacak.bu poşetler kullanışlımı nereden aldın?
Canım ben dısarda bır yerde sordum cok pahalıydı öle böle deıl yani,netten aldık.. Gercekten emın deıldım ama cokk memnun kaldım canım..Jumbo boyu var ona 2 yorgan koydum vakumlayınca tek yorgandan bıle ınce oldu:))) tavsıye ederım...
Saol ablacım...

Bende gıdıp eve bakılmasından yanayım ablacım ama bazen erkeklerın kafada sabıtlnıyo bazı seyler... bende tayın yerının acıklanmasını beklıyorum ona göre gardımı alıcam :)))

Duygucum evet yatılı mısafır agırlamak zordur hele bırde benım kayınvaldem gıbı memnunıyetsız ınsanlarsa ve köşe mınderı gıbı 1 hafta oturdugu yerden kalkmayıp bıde benı mutfaga bıle almadı dıye laf edıyorsa! :)) ıyy aklıma geldıde neyse yorgun yorgun hıcc onları düşünemıcem... hala bı dahakıne arabayla gelıcez daha ıyı gezerız demezler mı,ben aılem tasınma derdınde onlar gezme....
valla Allah yardımcın olsun canım...

ebrucum iyi etmişsiniz caım o zaman aldığınız yerde alın çok iyi fiyata almışsınız

tünaydın elmascım..
Eee tayın zamanı herkes toparlanıyor,hamişlerde doğumları yaklastı... Herkesın ayrı derdi var Insallah herkes ıcın hayırlısı olur...

Sen nasılsın?

tünaydın elmascım..
Eee tayın zamanı herkes toparlanıyor,hamişlerde doğumları yaklastı... Herkesın ayrı derdi var Insallah herkes ıcın hayırlısı olur...

Sen nasılsın?

iyiyim canım kızla uğraşıyorum
ALLAH herkes için hayırlısını versin canım benim hayırlı yerler çıkar inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsınız :Saruboceq:
benimde eşim arazide yine yok 10 gün sıkılıyoruz kızımla evde dışarı çıkalım diyorum nereye gitsek acaba diye düşünüyorum bir yerlerde yokki :1no2: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…