allah kavuştursun canım annenler gitmiş bu arada kaça aldınız migrostakiler büyükler 12 küçükler 10 liraydı canım
iyi akşamlar kızlar ben çok yorgunum ne zormuş yatılı misafir ağırlamak senağlama
merhaba hanımlar şimdi çok üzücü bir haber aldım bizim binada bir tane uzman çavuş oturuyordu geçenlerde kalp krizi geçirmişti bilinci kapandı 3 haftadır yoğun bakımda yatıyordu bu sabah vefat etmiş ailesi hepsi toplanıp gitmişlar cenaze istanbul gatadaydı çok üzüldüm arkadaşlar senağlama
binadan inip çıktıkça kaç gündür botlarını görüyordum çok üzülüyordum şimdi yine indim botları yine orada o kadar üzüldümkü anlatamam çok kötüyüm arkadaşlar daha ilkokul 3 giden oğlu vardı gençti hada ölümü bile konduramıyorum ona ya senağlama
ailesi ne kadar kötü durumdadır ben göremedim onları eşi istanbulda başını bekledi hep oğluna kadının annesi bakıyordu sabah toplanıp gitmişler ve bizim şimdi haberimiz oluyor yanında oturan hiçbiri söylemiyor ve bizim kattakiler yeni haberimiz oluyor böyle komşuluk olurmu
ölüm kimseye yakışmıyor arkadaşlar ayyyyy adam gözümün önüne geldikçe ne kadar kötü oluyorum buranın iş yoğunluğu stresi maffetti adamı ya senağlama
hadi geri getir getirebilirsen eşi ne olacak oğlu ne olacak şimdi offfffff offfffff
Saol canımmm..
Valla canım ben 10 lu aldım,2 jumbo,3 buyuk boy,5 kucuk boy 45 lıraya aldık...
2-3 tane daha jumbo almayı düşünüyorum duruma göre canım... Mıgrosta bıras tuzlu oluyor ama bulamazsam alırım...
evet canım insan başına gelince anlıor saol...........canım geçmiş olsun senağlama hiç başıma gelemdi.böyle şeyleri insan başına gelince anlıyor.büyükler bilir böyle şeyleri ama
saol ablacım tşk ederim..........
canım geçmiş olsun yakınında eczane filan varsa göstre istersen
ayy hemen dr a git :,çok geçmiş olsun benim annemin de elinde çıkmıştı ama lokum sar derler ...sen yine de dr a git ...
tşk ederim canm saol........
herkese slm kelam a.s.
evet hemde ne acı..............canımcım anneme sordum bizde eskiden ekmek çiğneyip üzerine koyup sararlardı ama çoook acır o en iyisi doktora gitmek diyor..çoook geçmiş olsunn
başınız sagolsun cnm....merhaba hanımlar şimdi çok üzücü bir haber aldım bizim binada bir tane uzman çavuş oturuyordu geçenlerde kalp krizi geçirmişti bilinci kapandı 3 haftadır yoğun bakımda yatıyordu bu sabah vefat etmiş ailesi hepsi toplanıp gitmişlar cenaze istanbul gatadaydı çok üzüldüm arkadaşlar senağlama
binadan inip çıktıkça kaç gündür botlarını görüyordum çok üzülüyordum şimdi yine indim botları yine orada o kadar üzüldümkü anlatamam çok kötüyüm arkadaşlar daha ilkokul 3 giden oğlu vardı gençti hada ölümü bile konduramıyorum ona ya senağlama
ailesi ne kadar kötü durumdadır ben göremedim onları eşi istanbulda başını bekledi hep oğluna kadının annesi bakıyordu sabah toplanıp gitmişler ve bizim şimdi haberimiz oluyor yanında oturan hiçbiri söylemiyor ve bizim kattakiler yeni haberimiz oluyor böyle komşuluk olurmu
ölüm kimseye yakışmıyor arkadaşlar ayyyyy adam gözümün önüne geldikçe ne kadar kötü oluyorum buranın iş yoğunluğu stresi maffetti adamı ya senağlama
hadi geri getir getirebilirsen eşi ne olacak oğlu ne olacak şimdi offfffff offfffff
mrb ablacım...
Annecıme babacım gıttıler...:çok üzgünüm:
Ama salon komple bıttı cok sukur ohh yaa...
O kadar yorulduk kı ayaklarım kalkmıyo artık...
10 gun sonra gıtcez kısmetse tatıle,ıyı bır tatılı hakettık dimi :))
Bakalım ablam ev işinin nasıl yapcz,eşim tek gıtmem senle gıderım dıyo ya da devrelerım arkadaslarım olursa onlardan rıca ederım dıyo bılmıyorum muallakta kaldık bakalım...
Hayırlısı...
Canısı gecmiş olsun...Ay hıc bılmıyorum kı canım ya yakında revır ya da saglık ocagı varsa gıt tatlım...
canım saol tşk ederim...allah kavuştursun tatlım..benimde salon bitti mutfak bitti yatak odasını yapçaktım ama elimden dolayı kaldı bugun........
Canım benim melisim napıyım kusum annemlerı gönderdım bugun( varmıslar...
Ölüyorum yorgunluktan hem mutfak işi hem esya topla annemle cok yorulduk... Ama cogu bıttı Allahtan...
Ayy canım bası saolsun komsularının... Allah rahmet eylesin,benımde eşimin dedesı emeklı askerdı oda,dun aksam vefat etmıs pat dıye... Takdir-i ilahı...
Ayy canımmm vakumlu aldım netten ama yetmıcek sanırım.Burada mıgros var ama M siz,bugunde gıttım hatta hıc bakınmadımda... Saol canım ya yarın bı bakayım Mıgrosa bari baska hıcbır yerde yok burda cunku...Şeniz
Canım ben dısarda bır yerde sordum cok pahalıydı öle böle deıl yani,netten aldık.. Gercekten emın deıldım ama cokk memnun kaldım canım..Jumbo boyu var ona 2 yorgan koydum vakumlayınca tek yorgandan bıle ınce oldu:))) tavsıye ederım...iyi geceler yakında bende lojmana çıkacağım taşınma telaşı başlayacak.bu poşetler kullanışlımı nereden aldın?
Saol ablacım...İyi geceler kızlar
Ebrucum eşin gidip ev işini halledip dönsün bence bırakmasın başkalarına derim sonra beğenmezseniz ne olacak evi.
Allah kavuştursun annenler dönmüşler neyse işler azaldı biraz rahat edersin artık sende dinlen biraz.
ebrucum iyi etmişsiniz caım o zaman aldığınız yerde alın çok iyi fiyata almışsınız
Tünaydın kızlar ne haber
tünaydın elmascım..
Eee tayın zamanı herkes toparlanıyor,hamişlerde doğumları yaklastı... Herkesın ayrı derdi var Insallah herkes ıcın hayırlısı olur...
Sen nasılsın?
Canım ben dısarda bır yerde sordum cok pahalıydı öle böle deıl yani,netten aldık.. Gercekten emın deıldım ama cokk memnun kaldım canım..Jumbo boyu var ona 2 yorgan koydum vakumlayınca tek yorgandan bıle ınce oldu:))) tavsıye ederım...
Ebru cum o poşetleden bana da lazım.malum düğün var yaza hihoyyyt eşyaları paketlemeye başlayacağım ben de.netten nerden aldın poşetleri? hangi site? jumbo boy çok mu büyük ? ne kadar ölçüleri? ben niye bu kadar çok soru sordum :1shok: ben bim de buldum burda da xxl var yani jumbo boy ondan daha büyükse netten alayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?