Asker Eşleri

kızlar gerçekten gözlerim doldu ya ağlayacağım şimdi eşim gelmeden dökeyim içimisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama bana çok zor gelecek hep bir aradaydık kız miyase hiç bu kadar arkadaşlarla birlikte aynı yerde kalmadık

o kadr yazdırıyolar istedinz yer bri bile çıkmadı genede uzak syılır ama istemedk yazmadıksositososito:sm_confused::sm_confused::sm_confused::uhm::uhm:hayırlıssss bakalım ne olacakkkkkkkkkk

kıyamam sana ben...

Bu işin cilveside bu işte...

Tam alısırken patt ayrılıverıyorsun...

yok kız urfanın uuuuuuuuuuuuu sunuuuu yazmadık gene bize oynadı askeriye bi keredeeeeeeeeeee yazdımız bi yer çıksaaaaaaa üzlmklava:klava:ez insan 18 yıldrrr

Üzülme canım ya ne yapacaksın işte görev nerede bizler orada olduk hep belkide çok iyi bir yerdir gideceğin yer .

Şark tı demi orası

urfa bizi ayırdı dilekkkkkksenağlamasenağlamasenağlamasen gör bide eşimle gitmesek şaşmam çocuklar istemiyolarrrrrrr

evettttttttttttt ya insanları pek iyi değilmiş yengem orda öğretmenlik yaptı hiç beğenmemiş inşallah hayırlısı olur

mıyase orada görev yapan burada bazı arkadaslar varda öle anlatmıslardı ki keske yazsaydık dedıgımızde olmustu valla... bıde oraları görmeyı cok ıstıyordum... sonucta her yerı kötü deıl canım,sıkma canını...

Canım kıyamam ben sana insanın sevdiklerinden ayrılması zordur tabi.
Çok güzel bir arkadaşlığınız vardı gönüller bir olsun yeterki yine bir şekilde mutlaka görüşürsünüz.

o kadr yazdırıyolar istedinz yer bri bile çıkmadı genede uzak syılır ama istemedk yazmadıksositososito:sm_confused::sm_confused::sm_confused::uhm::uhm:hayırlıssss bakalım ne olacakkkkkkkkkk

hayırlısı olsun canım sakın moralinizi bozmayın belkide çok rahat edeceksiniz iyiki geldik bile diyeceksiniz

yok ablam ya hiç yazmadık bize hep süprüz çıkıyo bi kerede yazdımız yer çıkmıyoooooo:uhm::uhm:

Kısmet canım benim bizde istanbul yazmamıştık kıbrıstayken yaşanmaz ev pahalı lojman yok dedik pat diye burası çıktı.
Allahtan lojman tahsisli idi sıkıntı çekmedik yoksa ne yapardık kira köşelerinde

bildim gördüm bi yer ama beklemedimiz bi yer niğde konya kayseri aksaray antalya yaz vede şimdiye kadr biç biri çıkmasın garip biş ya

ablam çok zor görüşürüz artık onların emekliliklerine az kaldı onlar emekli olunca o taraflara biz gideriz o zaman onlar olmaz ama memleketlerine yakın olursa görüşebiliriz her halde miyaseeeeeeeeeeeeee

Wallaha mııııııııııııı...........

Oraya cıkar cıkar sıze seslenırım artıkkkkkaydirigubbakcemile3

atlı karıncaya binersin çaydanlıkta demlenmiş çay tümüyle gelir ohhhhhhhhh mütiş bi yer oraaaa künefesi peynirli pidesiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…