Asker Eşleri

oyyy gurban oliyim sağa... :))

hayırlısı olsun fıstık...

okudum okudumyerimseniben

ay ablacım güzel bir yer mi gercekten allahım cok şüphelrim var görev younlugu cok olmasın burda canımıza okudular resmen bizim 2 yıllık evliyim toplasan 10 ay görmüşümdür eşimi ((((((

hayırlı olsun canım adana süper bi yer sıcak ama sonra alışırsın herşeyyle yazları sıcak 2 a bi kışı olur o kadar bde insanları sıcaktır genelde allh iilerle karşılaştırsın memleketime gidiyosunnnnnnn :jeyyar::jeyyar:

sorma kız rüya adanamım şimdi urfalıyam :roflol::roflol:ezelden türksü okuyacakkkkkkk

dost degil dost degil dost görünür felegin yaralı yaralı yare yaralı yüregim...
urfalı nsevmiş dogrudur güzelim seninde gönlün var...al yanaklı yar...
benden miyaseye....
ya dilek nerde ona neresi çıktı ya anlamadım ben........

böhöhööhöööö :) ayy seviniyorsunuz ya ne hoşuma gitti ..benim pek sevinçli olmayacak sanırım annemden memleketimden uzakta olacağım , ay şimdiden ağlamaya başlayım :)) 3 yıla kadar ancakk ağlarım ...ayyyy bi de seneye çıkarmışşş ,daha bebek yapcam ben yaa ..annem bakcak da :))) hihoyyyt

urfalıyam ecelden gönlüm geçmez güzeldennnnnnnn:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:sırnaşık şey:roflol::teytey::teytey:

kız dilekayağımı süriimde sende gel arkadannnnnnnnnnnnn emiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

tşr edrim ryanazım sağol ama ben adanalıyammmmmmmmmmmmmmmmm ölede kalacam nere gitsem adanamı çok seviyom uzakta olsam gene adanam diyommmmmmm adanam gibisi varmıkiiiiiii

kos koca ilde nerde tanıyacak kız
melis bunlar hep senin yüzünden çekemedin bizi ayrıldık işte göbek atarsın canımkaydirigubbakcemile3

e kız bizde yaptık ama gene gidiyoz batman beşiri tunceli hozat istanbul balıkesir erdek şimdide urfa yazmadımız bi yer bi kerede yazdım er çıksa şaşarımdelikafaduldenzatennnnnnnnnnn küstüm ben bu askeriye yaa:dilcikar::dilcikar:

kos koca ilde nerde tanıyacak kız
melis bunlar hep senin yüzünden çekemedin bizi ayrıldık işte göbek atarsın canımkaydirigubbakcemile3

sorma kız dilek bu melis konser bile veriri ayrılıyoz diyeeeee:dilcikar::sm_confused::CüvCüv:msnde görüşürüz kız tlde ohhhhhgönlümüz bir olsun şekerrrrrrrrr:teytey::teytey::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…