astur nerdesin bacım sen bilgilerini gönder eşim ögrtencek.............
cnm özelime adını dsoyadını gönder yeterli.........
çook kötü durumdayım ablacım sorma
Yaa benim komsu cocugunu dövüyor yıne yaa.. en cokta bu kadının sesınden kurtulacagıma sevınıyorum.. cocuk bı daha yapmıcam anne dıye nasılda aglıyorr anlatamam... her ögeln bagırıyor ama bugün dövüyor...
cnm eşim agrı dogubeyazıtta 2 yıl çalıştı ..hayırlı olsun taininiz...............bizim uzman arkadaşımız var orda...
evet adım atsan para ablacım ama napsınler emeklilik gelmiş zaten ordan ev alacaklar emekli olup oraya yerleşicekler zaten........ben toplandım cnm artık yapmıom bişey sadece beyaz eşyalarım kaldı mutfakta 2 tencere ve kullandıgım birkaç tabak...birda yatak odamın dolabı onuda kapıları falan söküldü sarıldı...kanepede yatıp kalkıoz kızımla yatagı bile topladık.....bitti sayılır yani öbürleini eşim halletçek...........
seni biliorum ebrum...............
hadfi ya nasıl döver ya nasıl kıyar yavrusuna...böle okuyunca şok oluyorum ya.....döverek akıllanırmı çocuk........
bekliorum cnm söledim eşime bakçak şimdi...........canım attım özeline msj.isim soysim.geldimi :) ayyy çook heyacanlıyımmmmmmmmm derse giremedimm :)
arkadaslar bısey dıcem çetenlıde saglıkj ocagunu aradım dedıler kı lojman var askerıyenın. kım bılebılır baska çetenlıye köy dıyolar ama lojmanı var dedıler.
cnm 2 yılmış orası..eşimin çalıştıgı yerdeymiş yan bölük dio 12 13 km dogubeyazıta...köymüş cnm...o zamanlar terör yoktu oralarda dio...lojmanda bölük astsubayı ve bölük komtanı için tek katlı tahsisli bi bina varmış başka lojman yok dio eşim..........
:1hug:
saol canım tesekkur ederımma.s.
astur....gelioooooooo....istanbul genel kurmay askeri tarih ve sıtrateji etüt başkanlıgı askeri müze ve kültür sitesi komtanlıgı muhavız ve hizmet bölügü 3 muhafız takım komtanı..........hayırlı olsun cnm eşim süper yere gidio dedi..................
Askeri müze harbiyede burada eğer orada çalışacaksa çok iyi bir tayin olmuş
sorma ablacım o ev sahıbı,yönetıcıye gecen sölemıstımde "ben denk gelırsem sölerım cok kızarım böle seylere" demıstı..
Biraz daha sabret canım sivaslıdan mutlaka haber gelir
Ben olsam yukarı çıkıp kadının üzerine uçmuştum çocuk dövülürmü ya ne kadar ayıp
Yinede allah yardımcıları olsun burada yaşamak çok zor gerçekten
astur....gelioooooooo....istanbul genel kurmay askeri tarih ve sıtrateji etüt başkanlıgı askeri müze ve kültür sitesi komtanlıgı muhavız ve hizmet bölügü 3 muhafız takım komtanı..........hayırlı olsun cnm eşim süper yere gidio dedi..................
sorma ablacım o ev sahıbı,yönetıcıye gecen sölemıstımde "ben denk gelırsem sölerım cok kızarım böle seylere" demıstı..
oooo asturcumm hadi gözünaydınnnn missss gibi yerrr.. hayırlı olsun canımmmm... cok güzel bır yere gıdıyormus,eşimde öle dedı valla...
kızlar bızım merkez olmıcak buyuk ıhtımalle,beraber gıtme ıhtımalımızde yarıya düştü :çok üzgünüm:
cnm kıyamam sana ya kötü düşünme lütfen ebrucum iyi düşün iyi olsun hadidiii........ne zaman ögrenceksiniz...
Bu 10 gun içinde yapılcak sanırım( eşim tuncelıdeyken vurulmustu belkı daha ıyı bır ilçe olur dıye düşünüyorum ama hersey olabılır tabi ((
astur hayırlı olsun sizinde emeğinize sağlık rüyanazcım kız derse girdi galiba :)
ebrucum inşallah en güzel ilçesi olur bak en cok seni merak ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?