Asker Eşleri

kızlar nasılsınız bişrazdan miyase gelicek pasta yapıcaz oğlunun doğum günü var yarın akşam şimdiden hazırlıklara başlayalım sizler neler yaptınız daha tayinlr belli olmadımı bu kızların bizde merak ediyoruz

çook kötü durumdayım ablacım sorma

Biraz daha sabret canım sivaslıdan mutlaka haber gelir

Ben olsam yukarı çıkıp kadının üzerine uçmuştum çocuk dövülürmü ya ne kadar ayıp

Yinede allah yardımcıları olsun burada yaşamak çok zor gerçekten

arkadaslar bısey dıcem çetenlıde saglıkj ocagunu aradım dedıler kı lojman var askerıyenın. kım bılebılır baska çetenlıye köy dıyolar ama lojmanı var dedıler.

cnm 2 yılmış orası..eşimin çalıştıgı yerdeymiş yan bölük dio 12 13 km dogubeyazıta...köymüş cnm...o zamanlar terör yoktu oralarda dio...lojmanda bölük astsubayı ve bölük komtanı için tek katlı tahsisli bi bina varmış başka lojman yok dio eşim..........

:1hug:
saol canım tesekkur ederımma.s.

astur....gelioooooooo....istanbul genel kurmay askeri tarih ve sıtrateji etüt başkanlıgı askeri müze ve kültür sitesi komtanlıgı muhavız ve hizmet bölügü 3 muhafız takım komtanı..........hayırlı olsun cnm eşim süper yere gidio dedi..................

Askeri müze harbiyede burada eğer orada çalışacaksa çok iyi bir tayin olmuş

sorma ablacım o ev sahıbı,yönetıcıye gecen sölemıstımde "ben denk gelırsem sölerım cok kızarım böle seylere" demıstı..

oooo asturcumm hadi gözünaydınnnn missss gibi yerrr.. hayırlı olsun canımmmm... cok güzel bır yere gıdıyormus,eşimde öle dedı valla...

kızlar bızım merkez olmıcak buyuk ıhtımalle,beraber gıtme ıhtımalımızde yarıya düştü :çok üzgünüm:

cnm kıyamam sana ya kötü düşünme lütfen ebrucum iyi düşün iyi olsun hadidiii........ne zaman ögrenceksiniz...

astur hayırlı olsun sizinde emeğinize sağlık rüyanazcım kız derse girdi galiba :)

ebrucum inşallah en güzel ilçesi olur bak en cok seni merak ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…