yawru kuşum istanbula sevinilirmi hiç artık sürgün diye geçiyor buralar yaşam hiç kolay değil burada ama allah yardımcısı olsun yinede
kızlar bızımkısı dogubeyazıt çetenlı oldu arnızda varmı agrıya gıdenn
tabı canım... pelin naptı acaba faceden de yazdım ona ama onlarda cocukların okulu ıcın eşi tek gıdecektı en son nere cıktı naptı acaba??
cnm onlar kıbrıstaydı ve aileleri ist.da çok istiyorlardı zaten emekli olacaklar ordanda lojman puanlarıda çok yüksek lojmanda oturacaklar çok sevindiler o yüzden...............
ya kızlar facede kkdan o kadar çok arkadaşım varki kimin kim oldugunu unutuyorum karıştırıyorum bi ara herkes bana kkdan nicini atsın ya kim oldugunu sölesin benim burdaki ve facedeki r4esimlerden buluyorlar ben herkesi karıştırıyom........
abla adanalı oldu urfalııııııııııııııank06kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::teytey:
ya kızlar facede kkdan o kadar çok arkadaşım varki kimin kim oldugunu unutuyorum karıştırıyorum bi ara herkes bana kkdan nicini atsın ya kim oldugunu sölesin benim burdaki ve facedeki r4esimlerden buluyorlar ben herkesi karıştırıyom........
Ayyy hadi hayırlısı olsun canımm.... Allah yardımcınız olsun...kızlar bızımkısı dogubeyazıt çetenlı oldu arnızda varmı agrıya gıdenn
canım sen nerden öğrendin.sivaslıdan mı? ben de haber alamadım halaçook üzgünüm.aacaba sivaslı banada bakarmı yaa : nasıl ulaşıcamki ona ????*
kızlar bızımkısı dogubeyazıt çetenlı oldu arnızda varmı agrıya gıdenn
canım sen nerden öğrendin.sivaslıdan mı? ben de haber alamadım halaçook üzgünüm.aacaba sivaslı banada bakarmı yaa : nasıl ulaşıcamki ona ????*
evet canım sıvaslıdan ögrendım sabah aradı benı. numarası vardı ama kart degıstırınce numarası gıtmış baktım sımdıde
Canım hayırlı olsun tayininiz inşallah gittiğiniz yerde çok mutlu olursunuz ve rahat edersiniz
Hiç bilgim yok orasıyla ilgili bilen arkadaşlar varsa mutlaka söylerler.
Sende bekliyorsun halademi canım aramadımı nişanlın mutlaka sana ulaşmaya çalışır ve haber verir
evet canım sıvaslıdan ögrendım sabah aradı benı. numarası vardı ama kart degıstırınce numarası gıtmış baktım sımdıde
cnm eşim agrı dogubeyazıtta 2 yıl çalıştı ..hayırlı olsun taininiz...............bizim uzman arkadaşımız var orda...kızlar bızımkısı dogubeyazıt çetenlı oldu arnızda varmı agrıya gıdenn
evet adım atsan para ablacım ama napsınler emeklilik gelmiş zaten ordan ev alacaklar emekli olup oraya yerleşicekler zaten........ben toplandım cnm artık yapmıom bişey sadece beyaz eşyalarım kaldı mutfakta 2 tencere ve kullandıgım birkaç tabak...birda yatak odamın dolabı onuda kapıları falan söküldü sarıldı...kanepede yatıp kalkıoz kızımla yatagı bile topladık.....bitti sayılır yani öbürleini eşim halletçek...........
hiç haber yok pelincandan uzun süredir gözükmüyor inşallah iyi bir yere çıkmıştır tayini
aile oradaysa güzel o zaman ama yaşam zor burada canım adım attığın her yer para istiyor senden
wallaha ben yokum facede nick olmayınca bulmak zor oluyor herhalde sen ne yaptın toplanma işini az kaldı seninde
urfalıyam ezelden göynüm geçemez güzelden wayyyyyy
:teytey: :teytey: :teytey:::teytey:
seni biliorum ebrum...............
tatlısım ben msj attım sna
Yaa benim komsu cocugunu dövüyor yıne yaa.. en cokta bu kadının sesınden kurtulacagıma sevınıyorum.. cocuk bı daha yapmıcam anne dıye nasılda aglıyorr anlatamam... her ögeln bagırıyor ama bugün dövüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?