Asker Eşleri

canımmmmmmmmmmm ancak kendime geldimm .allah ne muradın varsa versin inaşalhhh :) okadar mutluyumki.gerçekten ii bi yer olduğuna inanıyorum artık :) hepinizn eşleri öyle dediyse.allahım çok şükür sana :) tekrar tekrar teşekkür edrimm rüynazcım :) canım bu arada nişanlım d.bakırdaydı ama hakkariye geçti.şimdi orda canım ya :)
herkese çoooook teşekkür edrimm canlarım bana destek olduğunuz için

rica ederim cnm benim bende çok sevindim çok mutlu oldum iyi biyer olmasına hadi çok öptüm cnm..........

canımmm hadi gözünaydın... yaza düğün var desene:teytey:

Hayırlı ugurlu olsun canım:1hug:

ebrucum kovancılar ve palu arası zaten 8 kilometre yani arabayla 5 dk :)

ama ben ilçelerini az cok biliyorum önemli olan eşinin nerede görev yapacagı 10 gün sonra haber ver bana topikte olmasam bile özelden msj at old mu kuzum

tabıkı canım ya tabıkı önemlı olan eşimin nerede görev yapacagı... bılıyorum cnm kovancılarla palu arasını,eşimde öle dedi...

oyyy oyy gerıldım ya tamam tatlım mutlaka haber ederım senı..

Gözün aydın canım bak iyi bir yer çıktı sonunda

kızlarr nasılsınız bakım baya sayfa atlamısss okuyamadımm

mıyasecım ne guzel alıssmıssın bak turkulerede baslamıssınnn
ruyanazcım canım nasılsınn ev toplamak zordur yaaa yardımcınız olsunnnn

pelıncandan haber yokmu kızlar

Haber yok canım bir ara pc de sorun var diyordu

komsu bıkmadı sabahtan berı valla cocugunu aglatmaktan yaa.. eşimde sımdı gıttı oda sahıt oldu valla.. anne yapma anne yapma dıye aglıyo cocuk hemde nasıll yaa...

saol cnm benim ev bitti valla komşular saolsun 2 günde topladık ..........
komsu bıkmadı sabahtan berı valla cocugunu aglatmaktan yaa.. eşimde sımdı gıttı oda sahıt oldu valla.. anne yapma anne yapma dıye aglıyo cocuk hemde nasıll yaa...

cnm yerinde olsam giderim çalarım kapısını sorarım ya ne yapmışta o kadar aglatıyo çocugu.....

saol cnm benim ev bitti valla komşular saolsun 2 günde topladık ..........

cnm yerinde olsam giderim çalarım kapısını sorarım ya ne yapmışta o kadar aglatıyo çocugu.....

yok be canım kadın cadının teki....

apartmanda bide kımse yok şimdi gunduzlerı herkes calısıo...

öglen eşim bıle noluyo yahu dıye sıcradı yerınden valla...

yönetıcıyle aramız cok ıyı daha sölemıstım ben,cok dövuyor cocugu dıye onlar bırgun ıcabına bakacaklar...

bu evlerın duvarları cok ınce hapsırsan duyuluyor yani,ondan cok kötü oldum sankı benım yanımda dövuyo gıbı...

gıder ayak tatsızlık yasamak ıstemedım,eşide burada buyuk bır fabrıkanın müdürü tanınıyorlar yani...

anladım cnm....
Kızlar ne haber sakinlemiş biraz burası kaydirigubbakcemile3

evet ablacım kimse yok baksana yine..

sıvaslım hosgeldın canımmm..
astur senı ne aradı bugün varya... elimizden de bısey gelmedı cok üzüldüm ama ögrendı sonunda..

hoşbuldum özebuscum :) astur keşke dünden msj atsaydı özelime hemencecik bakıverirdik....zeynoya bakıp aradım hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…