astur hayırlı olsun sizinde emeğinize sağlık rüyanazcım kız derse girdi galiba :)
ebrucum inşallah en güzel ilçesi olur bak en cok seni merak ediyorum ben
astur....gelioooooooo....istanbul genel kurmay askeri tarih ve sıtrateji etüt başkanlıgı askeri müze ve kültür sitesi komtanlıgı muhavız ve hizmet bölügü 3 muhafız takım komtanı..........hayırlı olsun cnm eşim süper yere gidio dedi..................
canımmmmmmmmmmm ancak kendime geldimm .allah ne muradın varsa versin inaşalhhh :) okadar mutluyumki.gerçekten ii bi yer olduğuna inanıyorum artık :) hepinizn eşleri öyle dediyse.allahım çok şükür sana :) tekrar tekrar teşekkür edrimm rüynazcım :) canım bu arada nişanlım d.bakırdaydı ama hakkariye geçti.şimdi orda canım ya :)
herkese çoooook teşekkür edrimm canlarım bana destek olduğunuz için
canımmmmmmmmmmm ancak kendime geldimm .allah ne muradın varsa versin inaşalhhh :) okadar mutluyumki.gerçekten ii bi yer olduğuna inanıyorum artık :) hepinizn eşleri öyle dediyse.allahım çok şükür sana :) tekrar tekrar teşekkür edrimm rüynazcım :) canım bu arada nişanlım d.bakırdaydı ama hakkariye geçti.şimdi orda canım ya :)
ebrucum kovancılar ve palu arası zaten 8 kilometre yani arabayla 5 dk :)
ama ben ilçelerini az cok biliyorum önemli olan eşinin nerede görev yapacagı 10 gün sonra haber ver bana topikte olmasam bile özelden msj at old mu kuzum
kızlarr nasılsınız bakım baya sayfa atlamısss okuyamadımm
mıyasecım ne guzel alıssmıssın bak turkulerede baslamıssınnn
ruyanazcım canım nasılsınn ev toplamak zordur yaaa yardımcınız olsunnnn
pelıncandan haber yokmu kızlar
saol cnm benim ev bitti valla komşular saolsun 2 günde topladık ..........kızlarr nasılsınız bakım baya sayfa atlamısss okuyamadımm
mıyasecım ne guzel alıssmıssın bak turkulerede baslamıssınnn
ruyanazcım canım nasılsınn ev toplamak zordur yaaa yardımcınız olsunnnn
pelıncandan haber yokmu kızlar
komsu bıkmadı sabahtan berı valla cocugunu aglatmaktan yaa.. eşimde sımdı gıttı oda sahıt oldu valla.. anne yapma anne yapma dıye aglıyo cocuk hemde nasıll yaa...
saol cnm benim ev bitti valla komşular saolsun 2 günde topladık ..........
cnm yerinde olsam giderim çalarım kapısını sorarım ya ne yapmışta o kadar aglatıyo çocugu.....
anladım cnm....
yok be canım kadın cadının teki....
apartmanda bide kımse yok şimdi gunduzlerı herkes calısıo...
öglen eşim bıle noluyo yahu dıye sıcradı yerınden valla...
yönetıcıyle aramız cok ıyı daha sölemıstım ben,cok dövuyor cocugu dıye onlar bırgun ıcabına bakacaklar...
bu evlerın duvarları cok ınce hapsırsan duyuluyor yani,ondan cok kötü oldum sankı benım yanımda dövuyo gıbı...
gıder ayak tatsızlık yasamak ıstemedım,eşide burada buyuk bır fabrıkanın müdürü tanınıyorlar yani...
Kızlar ne haber sakinlemiş biraz burası kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?