Asker Eşleri

vay anasını baya da fark varmış şimdi ikiye katlamıştır

mutlaka öyledir ama iyi araştırın derim çünkü metreküp üzerinden fiat veriyorlar eğer sigorta isterseniz fiat artıyor abi

çocuklarla çok zorlanıcamm. şimdiden içim buruk.

Canım benim olacak tabiki o kadar bende 2.5 sene ayrıydım ama alışıyorsun bir süre sonra

Miyase
Sizin urfa merkez mi
Biz HARRAN da çalışmıştık.
Çok güzel bir yer.
Hele Balıklı Göl muhteşem
Otantik bir şehir
Ama pazar olayı yok
Herşeyi marketten alıyorduk
Aradan zaman geçti
Belki değişmiştir

merhaba canlarım. nasılsınız hepinizi çook özledim. tayinimiz ŞIRNAK SESLİCEYE çıktı. eşim tek gidecek ben çocuklarımla kalıcam

ay ay kimleri görüom ,az önce sana msj yazdım :) bi baktım ki sen de yazmışsın :))) yerimi seni yaa ..sakın üzülme hakkınızda hayılırsı olsun inşallah ,vardır bunda da bi hikmet ..Allah eşine tez kavuştursun öpüyorum seni ... :1hug:

bu arada geçmişi hemen okuyup geliom :)) herkes slm
delikafadulden

urfa merkezde olbilr bekliyoz gördüm urfayı ama gezmedim am olara baya bi değişmiştir batı gibi oldu diolar görecez inşallhhhhhh

günaydın kızlar dün gündüz kimse yoktu akşama kaynatmışınız pelincimm canım hayırlısı olsun tatlım Şeniz

topiğimiize nazar değdi,ugramıyo kımse ((

dilekay,mıyase,melis,sherin,ank06,anneyımben,ruyanaz,pelincan,elmas ve diğer arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…