Asker Eşleri

hoşgeldin gülşahım iyiyim teşk.ederim şekerim sen nasılsın ...ebrunun bebişi banada kız doguyor ama hayırlısı dedigin gibi sen ne yapıyosun bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende ıyıyım tatlım sagol.bu akşam ezel vardı onu izledim çokda heyecanlı bir bölümdü ancak gelebildim kaydirigubbakcemile3

sorma gülşahcım bana süpriz yaptı işte cadı kızım
sağolsun kızlarım çoğaldı burada :1hug:
Selam kızlar ne haber

iyidir ablam sen nasılsın?çok güzel bir süpriz olmuş ama :1hug:

ıyı akşamlaarrr kızlar nabersiniz

iyi geceler canım ben ıyıyım sagol sen nasıl oldun kalbındekı carpıntılar geçtımı?

ıyı aksamlarrrrrr gene yalnızıııımmmm... nsılsınız canlar

oyyy kıyamam sana kuzu :teselli: nasılsın?

iyi geceler kızlar

iyi geceler kezbancımopuyorumnanaktan

ii geceler kızlar..

iyi geceler tatlım opuyorumnanaktan

meraba hanımlar ben kk ya uzun süredir üyeyim ama bu forumu farketmedim jandarma eşiyim şuan d.bakır dış krkldayım tayinlerin açıklanmasına az kaldı biz bir yıl daha burdayız tayin bekleyen herkese hayırlı yerler diliyorum umarım burda dertleşecek birilerini bulurum eşim iki günde bir nöbetçi oluyor haliyle hep yalnızım herkese iyi geceler....

Günaydın canın hoş geldin aramıza a.s.

günaydın şekerler.....

günaydın dilercim nehaber nasılsın opuyorumnanaktan

yok canım bende istemedim çok eşya bayaz eşyaları aldık yatak oadası salon için bir maxi takım oturma odaı içinde öle gerek yok çünki ordan nereye tayin çıkıcak oda belli değil biz evi bursadan almayı düşünüoz o zamn herşeyi gönlümüzce almayı düşündük canım sizde en dogrusunu yapmışsınız bence:1hug::1hug::1hug:

hoşgeldinnna.s.

günaydın herkese..

hoşgeldiniz aramıza a.s.

slm kızlar nasılsınız?

herkese merhaba nasılsınız?bende asker eşiyim eşim jandarma izmir de ikamet ediyoruz...Ayşea Allah sabır versin canım umarım tayin yeriniz kalbinizden istediğiniz yer olur tabi herkesinde...

ne haber fıstık hallettinmi işlerini

hoşgeldinnna.s.

günaydın herkese..

selam kuzukapama ne haber

günaydınlar nasılsınız

selam dilekcim sen nasılsın

günaydın milleet nasılsınız

iyiyiz duygucum saol seni sormalı

bir yıl sonra tayinciyiz.geçermi bir yıl daha.

geçer canımcım geçer anlıyom seni az kaldı

hoşgeldiniz aramıza a.s.

slm kızlar nasılsınız?

iyiyiz saol sen nasılsın bakalım

herkese merhaba nasılsınız?bende asker eşiyim eşim jandarma izmir de ikamet ediyoruz...Ayşea Allah sabır versin canım umarım tayin yeriniz kalbinizden istediğiniz yer olur tabi herkesinde...

hoş geldiniz aramıza a.s.izmirde neredesiniz

pardon yanlış yere yazmışım polis topiğine yazacaktım

olsun ya arada uğrayın burayada seviniriz a.s.

hoşgeldin canım..dertleşiriz ayıp ettin..bizi en iyi biz anlarız:))..yalnız kaldığım günler benimde çok oldu..eveeeett..tayinlere 10 güncük kaldı..yaa sabırr..biz eşimle iki senedir ayrıyızz..(..ama şükürler olsun bu yaz bizim yazımız olacak ..dediğin gibi hayırlı yerler olsunn..boshayallersmile

teşekkür ederim canım hoşbulduka.s.
eşim hakkında fazla detaya giremiyorum kendisi tarafından yasak geldi-tatlicadiarzu-maalesef...ama izmirde jandarma kendisi...bende mühendisim doğum nedeni ile ev hanımıyım artık bıraktım...ev hanımlığı daha zor ama üstüne bebek olunca tam yoruluyosun...

Tamam anladım bebek yenimi doğdu güle güle büyütün zordur ev hanımlığı aslında şimdide bebek gelince hiç iş bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…