hoşgeldin gülşahım iyiyim teşk.ederim şekerim sen nasılsın ...ebrunun bebişi banada kız doguyor ama hayırlısı dedigin gibi sen ne yapıyosun bakalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sorma gülşahcım bana süpriz yaptı işte cadı kızım
sağolsun kızlarım çoğaldı burada :1hug:
Selam kızlar ne haber
ıyı akşamlaarrr kızlar nabersiniz
ıyı aksamlarrrrrr gene yalnızıııımmmm... nsılsınız canlar
iyi geceler kızlar
ii geceler kızlar..
meraba hanımlar ben kk ya uzun süredir üyeyim ama bu forumu farketmedim jandarma eşiyim şuan d.bakır dış krkldayım tayinlerin açıklanmasına az kaldı biz bir yıl daha burdayız tayin bekleyen herkese hayırlı yerler diliyorum umarım burda dertleşecek birilerini bulurum eşim iki günde bir nöbetçi oluyor haliyle hep yalnızım herkese iyi geceler....
günaydın şekerler.....
amin canım aminnn allahım hepisini korusun bitanem ...senin nişanlın eşyaları tam takımmı aldı yoksa
koltuk yatak odası felanmı
biz memlekete ev açtıgımız için fazla eşya istemiyorum hakkariye ama nişanlım bana bırakıyor istersen kelebek mobilyanın kampanyası var dedi geçende kondollu vitrin oturma gurubu felan ama bana göre fazla ne yapayım sizce
meraba hanımlar ben kk ya uzun süredir üyeyim ama bu forumu farketmedim jandarma eşiyim şuan d.bakır dış krkldayım tayinlerin açıklanmasına az kaldı biz bir yıl daha burdayız tayin bekleyen herkese hayırlı yerler diliyorum umarım burda dertleşecek birilerini bulurum eşim iki günde bir nöbetçi oluyor haliyle hep yalnızım herkese iyi geceler....
yok canım bende istemedim çok eşya bayaz eşyaları aldık yatak oadası salon için bir maxi takım oturma odaı içinde öle gerek yok çünki ordan nereye tayin çıkıcak oda belli değil biz evi bursadan almayı düşünüoz o zamn herşeyi gönlümüzce almayı düşündük canım sizde en dogrusunu yapmışsınız bence:1hug::1hug::1hug:
hoşgeldinnna.s.
günaydın herkese..
günaydınlar nasılsınız
günaydın milleet nasılsınız
bir yıl sonra tayinciyiz.geçermi bir yıl daha.
hoşgeldiniz aramıza a.s.
slm kızlar nasılsınız?
herkese merhaba nasılsınız?bende asker eşiyim eşim jandarma izmir de ikamet ediyoruz...Ayşea Allah sabır versin canım umarım tayin yeriniz kalbinizden istediğiniz yer olur tabi herkesinde...
pardon yanlış yere yazmışım polis topiğine yazacaktım
teşekkür ederim canım hoşbulduka.s.
eşim hakkında fazla detaya giremiyorum kendisi tarafından yasak geldi-tatlicadiarzu-maalesef...ama izmirde jandarma kendisi...bende mühendisim doğum nedeni ile ev hanımıyım artık bıraktım...ev hanımlığı daha zor ama üstüne bebek olunca tam yoruluyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?