Tamam anladım bebek yenimi doğdu güle güle büyütün zordur ev hanımlığı aslında şimdide bebek gelince hiç iş bitmez
Teşekkür ederim canım...7 aylık oldu ama tek büyüttüm yardım eden olmadı herkes uzakta olunca işim bayağı zor((ama güzel tarafları daha ağır basıyor elimde olsa hemen bir tane daha yaparım
ooo Maşallahne güzel büyümüş şimdi size arkadaşta oluyordur...kız çocukları bir başka oluyor öyle değilmi...
Çok şükür Maşallah bende büyüttüm ama nasıl zorlandım anlatamam bişey bilmemek danıştığın kişilerin yanlış bilgilendirmesi vs derken...neyseki kararlarımı kendim verdim biraz kayınvalidem zorluk çıkardıneyseki uzak şimdi ama haftaya burada her ay gelir mutlaka
evet handan abla halledioruz ama sürekli bişey çıkıo ben şimdide benim çeyiz nasıl gidecek hakkariye onu bilmiyorum kargoya versek dioruz kırılır falan die korkuyorum ya
Büyüttük bizde şimdi tek başına ayaklarını yere basmayı öğreniyor öğrendide aslında kızlar gerçekten çok farklı ouyor banada arkadaş zaten .
İşte böylelikle büyüyor çocuklarımız herşeyi öğreniyoruz sonunda bkıyorsun usta birer anne olmuşuz bende tek başıma büyüttüm hep k.valide ile zordur kendi annene asla benzemez
Haklısın kimse insanın kendi annesinin yerini asla tutamaz asla...annem için ian olsa gözümü kırpmam ölürüm o derece seviyorum...Keşke kayınvalidemde öyle olsa da başımın üstünde tutardım neyse:..
Bu arada serpilcim vericeğin kargo iyi olsun bizim eşyaları lojmana taşırlarken bir çok pahallı eşyam gitti Allah tan çoğunu mobilyacılarda bekletmiştik ama buzdolabı vs yamuldu resmen...ve hakkariye gidiceksen fazla eşya götürme tavsiyem ...
slm herkese..geçmişi okuyamadım umarım kötü şeyler yokturrrrrrrr ...
bugün ütü yaptıııııım( eşimin yazlıklarını ütüle ütüle bitmek bilmedi ,sevmiyorum ütü yapmayı sanırım ondan :))
selam cnm hosgeldın... benımde esım jandarma... Allah yardımcınız olsun bızde dogu gorevındeyız...meraba hanımlar ben kk ya uzun süredir üyeyim ama bu forumu farketmedim jandarma eşiyim şuan d.bakır dış krkldayım tayinlerin açıklanmasına az kaldı biz bir yıl daha burdayız tayin bekleyen herkese hayırlı yerler diliyorum umarım burda dertleşecek birilerini bulurum eşim iki günde bir nöbetçi oluyor haliyle hep yalnızım herkese iyi geceler....
naber kuşummmgünaydın şekerler.....
hosgeldın cnmmmgünaydınlar nasılsınız
selammmm kuzuuugünaydın milleet nasılsınız
ooy selammmm canımmselamm hepinize selamm
selam cnm... ıns sızınde tayınınız gonlunuze gore olur... benımde esım jand :)herkese merhaba nasılsınız?bende asker eşiyim eşim jandarma izmir de ikamet ediyoruz...Ayşea Allah sabır versin canım umarım tayin yeriniz kalbinizden istediğiniz yer olur tabi herkesinde...
slm herkese..geçmişi okuyamadım umarım kötü şeyler yokturrrrrrrr ...
bugün ütü yaptıııııım( eşimin yazlıklarını ütüle ütüle bitmek bilmedi ,sevmiyorum ütü yapmayı sanırım ondan :))
bir yıl sonra tayinciyiz.geçermi bir yıl daha.
ne haber böcü bittimi derslerin çocuğum delikafadulden
canıım hadı gozunaydın...tekrardan hayırlı olsun canım...
bitmedi daha biter mi handan sultan.....vala bugün çok güzel haberler aldım..bu hafta atama onayımız geliyormuş .nasıl sevindim anlatamam..umarım doğrudur.izmir de reddedilmiş onay yokmuş.darısı tüm arkadaşlarıma.bu arada bugün kpss ye başvurdum.sanırım lys ye de başvuracağım.puanım yüksekmiş :)) nasıl almışım haberim yok..yarrrebbiiiiiim !
bu arada ebuşum havalar sıcak yaa bir de hamişsin o kokular üstüne üstüne geliyordur...
mrb herkese nasılsınız...
canıım hadı gozunaydın...tekrardan hayırlı olsun canım...
he ya kuzu sorma nasıl ustume geldı o kokular anlatamam...
slm cnm
sağol ebuşum canım beniiiiiim..
başvurunu yaptın mı kuzucum sen de...
hoşgeldin kmkm
Canım ya kamyona versen o taraflara giden hatta içinde eşya götüren kamyonlar oluyor sizinkileride koyarlar hem fiatıda uygun oluyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?