Asker Eşleri

Tamam anladım bebek yenimi doğdu güle güle büyütün zordur ev hanımlığı aslında şimdide bebek gelince hiç iş bitmez

Teşekkür ederim canım...7 aylık oldu ama tek büyüttüm yardım eden olmadı herkes uzakta olunca işim bayağı zor((ama güzel tarafları daha ağır basıyor elimde olsa hemen bir tane daha yaparım

Teşekkür ederim canım...7 aylık oldu ama tek büyüttüm yardım eden olmadı herkes uzakta olunca işim bayağı zor((ama güzel tarafları daha ağır basıyor elimde olsa hemen bir tane daha yaparım

Maşallah büyümüş ama tek olunca sorumluluklar daha fazla oluyor aslında tek başına büyütmek daha iyi herşeye sen karar veriyorsun ustalaşıyorsun bebek bakımında .
Eğer düşünüyorsan 3-4 yaşına gelince olsun şimdiden olursa zor tabi.
Benimde 1 tane kızım var 21 yaşında biz tekte kaldık şimdi üniversite okuyor oda yanımızda da değil üstelik .

ooo Maşallahne güzel büyümüş şimdi size arkadaşta oluyordur...kız çocukları bir başka oluyor öyle değilmi...
Çok şükür Maşallah bende büyüttüm ama nasıl zorlandım anlatamam bişey bilmemek danıştığın kişilerin yanlış bilgilendirmesi vs derken...neyseki kararlarımı kendim verdim biraz kayınvalidem zorluk çıkardıneyseki uzak şimdi ama haftaya buradaher ay gelir mutlaka

evet handan abla halledioruz ama sürekli bişey çıkıo ben şimdide benim çeyiz nasıl gidecek hakkariye onu bilmiyorum kargoya versek dioruz kırılır falan die korkuyorum ya

Büyüttük bizde şimdi tek başına ayaklarını yere basmayı öğreniyor öğrendide aslında kızlar gerçekten çok farklı ouyor banada arkadaş zaten .
İşte böylelikle büyüyor çocuklarımız herşeyi öğreniyoruz sonunda bkıyorsun usta birer anne olmuşuz bende tek başıma büyüttüm hep k.valide ile zordur kendi annene asla benzemez

evet handan abla halledioruz ama sürekli bişey çıkıo ben şimdide benim çeyiz nasıl gidecek hakkariye onu bilmiyorum kargoya versek dioruz kırılır falan die korkuyorum ya

Canım ya kamyona versen o taraflara giden hatta içinde eşya götüren kamyonlar oluyor sizinkileride koyarlar hem fiatıda uygun oluyor o zaman

Haklısın kimse insanın kendi annesinin yerini asla tutamaz asla...annem için ian olsa gözümü kırpmam ölürüm o derece seviyorum...Keşke kayınvalidemde öyle olsa da başımın üstünde tutardım neyse:..
Bu arada serpilcim vericeğin kargo iyi olsun bizim eşyaları lojmana taşırlarken bir çok pahallı eşyam gitti Allah tan çoğunu mobilyacılarda bekletmiştik ama buzdolabı vs yamuldu resmen...ve hakkariye gidiceksen fazla eşya götürme tavsiyem ...

Kesinlikle yerini tutamaz kızsanda nazın geçer annene ama k.valideye olmuyor işte birde nazlarını çekiyorsun

slm herkese..geçmişi okuyamadım umarım kötü şeyler yokturrrrrrrr ...
bugün ütü yaptıııııım ( eşimin yazlıklarını ütüle ütüle bitmek bilmedi ,sevmiyorum ütü yapmayı sanırım ondan :))

selam cnm hosgeldın... benımde esım jandarma... Allah yardımcınız olsun bızde dogu gorevındeyız...
günaydın şekerler.....
naber kuşummm
günaydınlar nasılsınız
hosgeldın cnmmm
günaydın milleet nasılsınız
selammmm kuzuuu
selamm hepinize selamm
ooy selammmm canımm
herkese merhaba nasılsınız?bende asker eşiyim eşim jandarma izmir de ikamet ediyoruz...Ayşea Allah sabır versin canım umarım tayin yeriniz kalbinizden istediğiniz yer olur tabi herkesinde...
selam cnm... ıns sızınde tayınınız gonlunuze gore olur... benımde esım jand :)

selam cnm opuldunnn

bugunde erken cıktık okuldan... sularımız gelmedı 4.gun bugun... okul berbat wc ler nasıl kokuyor anlatamam... son saat artık erken bıraktık okulu nolcak böle yaa

bir yıl sonra tayinciyiz.geçermi bir yıl daha.

ne haber böcü bittimi derslerin çocuğum delikafadulden

bitmedi daha biter mi handan sultan.....vala bugün çok güzel haberler aldım..bu hafta atama onayımız geliyormuş .nasıl sevindim anlatamam..umarım doğrudur.izmir de reddedilmiş onay yokmuş.darısı tüm arkadaşlarıma.bu arada bugün kpss ye başvurdum.sanırım lys ye de başvuracağım.puanım yüksekmiş :)) nasıl almışım haberim yok..yarrrebbiiiiiim !
bu arada ebuşum havalar sıcak yaa bir de hamişsin o kokular üstüne üstüne geliyordur...

canıım hadı gozunaydın...tekrardan hayırlı olsun canım...
he ya kuzu sorma nasıl ustume geldı o kokular anlatamam...
mrb herkese nasılsınız...

slm cnm

evet canım lojmandayım aslında hep okuyorum takip ediyorum şu sıralar sürekli ders çalışıyorum birazını bitirdim artık rahatladım daha sık girebiliyorum

Canım ya kamyona versen o taraflara giden hatta içinde eşya götüren kamyonlar oluyor sizinkileride koyarlar hem fiatıda uygun oluyor o zaman

bilmiorum handoş pek araştırmadım ben nişanlım gelsin bi halledicek mecbur abla be dügünüme çifte davul tutulmuş bizde düğünler davullu olur ne sevndim :teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…