sağol ebuşum canım beniiiiiim..
başvurunu yaptın mı kuzucum sen de...
hoşgeldin kmkm
herkese merhaba nasılsınız?bende asker eşiyim eşim jandarma izmir de ikamet ediyoruz...Ayşea Allah sabır versin canım umarım tayin yeriniz kalbinizden istediğiniz yer olur tabi herkesinde...
meraba hanımlar ben kk ya uzun süredir üyeyim ama bu forumu farketmedim jandarma eşiyim şuan d.bakır dış krkldayım tayinlerin açıklanmasına az kaldı biz bir yıl daha burdayız tayin bekleyen herkese hayırlı yerler diliyorum umarım burda dertleşecek birilerini bulurum eşim iki günde bir nöbetçi oluyor haliyle hep yalnızım herkese iyi geceler....
Günaydın şekerler nasılsınız...
Kızlar hepinizi öpüyorum tek tek bugün evde yokum gezmelere gitcem ..
Kilo aldım ya 54 olmuşum akşamda yemedim hiç nasıl başım ağrıyor çatlıyor resmen midemde boş birazdan yerim bende
ay utandım valla biz bu yaşta kaçlara çıktık :kedi: ablam 54 ü dert edio
günaydınnnnn güzeller
evet canım lojmandayım aslında hep okuyorum takip ediyorum şu sıralar sürekli ders çalışıyorum birazını bitirdim artık rahatladım daha sık girebiliyorum
biz mi ? yok güzelim bizim 2012 de hayırlısıyla şarkımız var dahabuarada tayin mi istiyorsunuz canım
amin amin.bebişin sana uğur getirir inşallahhhhhhhhh ebuşum..
yaptım yaptım cnm... hayırlısı bakalım...
canım vala ben bahar temizliğimi yaptım Allahın izniyle..anneminkine de el atmayı düşünüyorum :) derslere gidip geldiğim için öyle bir vaktim olmuyor .tüm gün haftanın 3,4 günü dışardayım anlayacağın..o yüzden zor bitmez işler bitemezzzzzz :) sen napon şekerim..gülşahcım sen nerelerdesiz ?buakşamkimsecikler yok aslıda? melis 83 işlerini bitiremedin galiba canım ...
günaydınnnnnkaydirigubbakcemile2
Günaydın şekerler nasılsınız...
Kızlar hepinizi öpüyorum tek tek bugün evde yokum gezmelere gitcem ..
Kilo aldım ya 54 olmuşum akşamda yemedim hiç nasıl başım ağrıyor çatlıyor resmen midemde boş birazdan yerim bende
günaydınnnnn güzeller
günaydın herkese..
Kızım yazın pikini giycez herhalde göbek çıkmış iyicene eşim artık bu kiloda kal diyor eskiden 46 filandım ama sonradan aldım sempatiksalakcinni
günaydın eylemcim sanada
günaydınlar nasıl yoruldum anlatamam sobayı attım artık arkasından sil süpür ancak bitti işim ama bende bittim resmen çünkü haftaya izine çıkıcaz artık yavaş yavaş bişeyleri yapmaya başlamak lazım gelince zor olacak toplanmaya başlayalım değilmi sizler ne yapıyorsunuz
biz mi ? yok güzelim bizim 2012 de hayırlısıyla şarkımız var daha( bakalım memleketimden ayrı kalmak nasıl bir duygu olacak PP
bu arada başarılar derslerinde..
amin amin.bebişin sana uğur getirir inşallahhhhhhhhh ebuşum..
canım vala ben bahar temizliğimi yaptım Allahın izniyle..anneminkine de el atmayı düşünüyorum :) derslere gidip geldiğim için öyle bir vaktim olmuyor .tüm gün haftanın 3,4 günü dışardayım anlayacağın..o yüzden zor bitmez işler bitemezzzzzz :) sen napon şekerim..
günaydın herkese..
bu arada handan ablacımm hehhe ne tatlı kadınsın yaahu..dert ettiğin şeye bak..biz bu yaşlarda o kilolardayız..senin yaşına gelince kimbilir kaç ton olacağız dermişim :))))))))))) kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ah ah nerde o kiloyu görücez artık inşallah bende veririrm doğumdan sonra ablam maşallahın var yani bu yaşta
naber kızlar melisim hayırlı olsun canım bende haftaya başvurcam
iyilik ablacım daha evi toplamadım yemek yapcam kek yapcam sen nerelere gitcen bakalım
naber kızlar melisim hayırlı olsun canım bende haftaya başvurcam
Kekten bende istiyom ona göre k.validemin amca kızı var burada ona gideceğim yemekteyok daha benim şimdi gidip yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?