Asker Eşleri

herkeze mrb iyi akşamlar güzellikler ...handan ablacım nasılsın? ebruuuu sen nasılsın yeğnim nasıl.serpil davullu düğün ne hoş olur bizde geliriz artık:):) canım herşeyin gönlünce olmasına çok seviniyorum mevlamagzınızın tadını bozmasın

"Hayır... Küsmüyorum hayata! Sandığınız gibi
değil... Biraz canım sıkkın hepsi bu... Topacı elinden alınmış çocuk
gibiyim, özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu... Umutluyum ama! ısterseniz
bakın gözlerime, ışıl ışıl... Hep güzel şeyler düşünüyorum... Aydınlık
yakın...Biri tutuyor elimden, diyor ki "Sabret!" Bende varolan
şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...

Son düzenleme:
Ne gülümsemek gerçek mutluluktur, Ne de
ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek
sevgidir Ne de söylememek sevmediginin göstergesidir... Hayat ne gideni
getirir ne de kaybetigin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri
zamanında yaşayacaksın Yada yaşayamadım diye ağlamayacaksın

bugün hastaneye gittim kitap sergisi vardı ve anlamlı sözler çok güzel sözler herbirinde bişeyler anlatılmak isteniyor aslında .....

Son düzenleme:

hg canım bende diyarbakır merkezdeyim....
günaydın kızlar herkese mucux......

Günaydın şekerler nasılsınız...
Kızlar hepinizi öpüyorum tek tek bugün evde yokum gezmelere gitcem ..
Kilo aldım ya 54 olmuşum akşamda yemedim hiç nasıl başım ağrıyor çatlıyor resmen midemde boş birazdan yerim bende

ay utandım valla biz bu yaşta kaçlara çıktık :kedi: ablam 54 ü dert edio

günaydınlar nasıl yoruldum anlatamam sobayı attım artık arkasından sil süpür ancak bitti işim ama bende bittim resmen çünkü haftaya izine çıkıcaz artık yavaş yavaş bişeyleri yapmaya başlamak lazım gelince zor olacak toplanmaya başlayalım değilmi sizler ne yapıyorsunuz

evet canım lojmandayım aslında hep okuyorum takip ediyorum şu sıralar sürekli ders çalışıyorum birazını bitirdim artık rahatladım daha sık girebiliyorum

buarada tayin mi istiyorsunuz canım
biz mi ? yok güzelim bizim 2012 de hayırlısıyla şarkımız var daha ( bakalım memleketimden ayrı kalmak nasıl bir duygu olacak PP
bu arada başarılar derslerinde..

yaptım yaptım cnm... hayırlısı bakalım...
amin amin.bebişin sana uğur getirir inşallahhhhhhhhh ebuşum..
gülşahcım sen nerelerdesiz ?buakşamkimsecikler yok aslıda? melis 83 işlerini bitiremedin galiba canım ...
canım vala ben bahar temizliğimi yaptım Allahın izniyle..anneminkine de el atmayı düşünüyorum :) derslere gidip geldiğim için öyle bir vaktim olmuyor .tüm gün haftanın 3,4 günü dışardayım anlayacağın..o yüzden zor bitmez işler bitemezzzzzz :) sen napon şekerim..
günaydınnnnnkaydirigubbakcemile2

günaydınnnnn güzeller

Kızım yazın pikini giycez herhalde göbek çıkmış iyicene eşim artık bu kiloda kal diyor eskiden 46 filandım ama sonradan aldım sempatiksalakcinni

günaydın eylemcim sanada

günaydın herkese..
bu arada handan ablacımm hehhe ne tatlı kadınsın yaahu..dert ettiğin şeye bak..biz bu yaşlarda o kilolardayız..senin yaşına gelince kimbilir kaç ton olacağız dermişim :))))))))))) kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ah ah nerde o kiloyu görücez artık inşallah bende veririrm doğumdan sonra ablam maşallahın var yani bu yaşta

Çok yorma kendini dilekcim birde toplanma derdin var ayy ne zor olur şimdi bende iyiyim canım gezmelere gitcem bugün yemeğim yok daha burada geziyom bende şimdi kalkar hazırlarım ama

niye kızzz ne varmış benim yaşımda alsanaalsanasmile daha gencecikim yahu kocam hergün iltifat ediii bana taş gibisin diyo sempatiksalakcinni :jeyyar:

ah ah nerde o kiloyu görücez artık inşallah bende veririrm doğumdan sonra ablam maşallahın var yani bu yaşta

verirsin canım emzirdiğin sürece kilolarda gidiyor ama zaten koşturcan durcan bebekle :ecrin_bebek:

naber kızlar melisim hayırlı olsun canım bende haftaya başvurcam

iyiylik duygucum senden ne haber kaydirigubbakcemile3

iyilik ablacım daha evi toplamadım yemek yapcam kek yapcam sen nerelere gitcen bakalım

naber kızlar melisim hayırlı olsun canım bende haftaya başvurcam

Kekten bende istiyom ona göre k.validemin amca kızı var burada ona gideceğim yemekteyok daha benim şimdi gidip yapmam lazım

sağol duygucum sana da inşallah kuzum

handan aplaaa bak kek mek diyorsun :) eniştem sonra kısmasın sana puhahahhah .kilo aldın diye..yahuu maşallah diyim de nazarım geçmesin :)) taş gibisin maşalalahhhhhhs..pardon aplacım yazmayı unutmuşum sen benden 1 yaş büyüksün inşallah seneye de ben senin kiloda olurum...
boshayallersmile

kekten bırakarım abla 5 çayına beklerim bende kalkıyım artık amma miskin oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…