Kızım yazın pikini giycez herhalde göbek çıkmış iyicene eşim artık bu kiloda kal diyor eskiden 46 filandım ama sonradan aldım sempatiksalakcinni
günaydın eylemcim sanada
sağol duygucum sana da inşallah kuzum
handan aplaaa bak kek mek diyorsun :) eniştem sonra kısmasın sana puhahahhah .kilo aldın diye..yahuu maşallah diyim de nazarım geçmesin :)) taş gibisin maşalalahhhhhhs..pardon aplacım yazmayı unutmuşum sen benden 1 yaş büyüksün inşallah seneye de ben senin kiloda olurum... boshayallersmile
hadi ben kaçtım dersim var(
ya bende haftaya başvurcam kpss ye ama kitap yüzü açmadım ben bilmiyorumkismile
kekten bırakarım abla 5 çayına beklerim bende kalkıyım artık amma miskin oldum ya
46 kilomu :1shok:
ben o kiloyu en son gelişme çağında gördüm tartıda :roflol:
kuzuuuu.. bende gircem kpss ye( ....bıktım artıııkk..bu sınavdan..geçemedim gittiiii..
slm kızlarrrr
handan ablacım alıntı yapmadan cvplıyorum kaydirigubbakcemile3 iyiyim tşk ederim sen nasılsın?maşallahın var ablam yaa dert ettıgın şeye bak sende
eylemcim fırsat bulamadım 1-2 gundur nasılsın?
selamlar.... oo kılolar konusulmus... handan ablam maasallahh... zaten cok guzel kı ablam...
veee ben yıne yalnızımmmm...
veee esımı haftasonu yıne uzun goreve gonderıyorlaaarrr...
bılıyorum bıktınız benden böle gorev gorev ama ınanın cook bunaltıyor artık... ıkılı tarama testıme denk gelıo nasıl olcak bılmıyorum... dua edın benım olur mu...
Oyyy kıyamam ben sana bıkılırmı senden hiç kuzum bak bizler buradayız biliyorsun yanında olsak seni götürürüz kontrollere .. :1hug:
Yakın birisi filam varmı seninle birlikte gidecek okuldan arkadaşın filan ..
Kızzz şımaracam şimdi ha :kedi:
saol ablacımm bılıyorumm tek tesellım sızlersınız zaten...
buralarda yok ablacım goturecek ya da benle gelebılecek bırısı...okuldan hamile bır ark daha var aynı doktora gıdıyoruz ama oda 7 aylık oldu yanımda suruklemeye kıyamam ki...
sımarma ablacım dogru zaten kı... gormesem neyse yani :)
ablacım bırde bısey sorcam ben hıc ıstahlı deılım... zaten ıstahlı deıldım ama hamılelıkten berıdır ısteksızlestım ıyıce... daha sonra acılı dıolar tamam ama ılk uc ay onemlı ya tedırgın oluyorum... ha zararlı asıtlı..vs seyler yemıyorum ıcmıyorum tabıkı ama ne bıleyım cokta bısey yıyemıyorum yani...
yiyecem ama az yerim şaka bir yana kızlar aslında sağlık durumum daha iyi böyle önceden baş dönmelerim oluyordu tansiyon düşüklüğü filan çok yaşardım hayalet gibi oluyordum şimdi daha iyiyim aslında sıkıntılarım pek olmuyor sadece kolestrolüm yükseliyor hemde kötüsü yani durum bende vahim akannehir
iyi dersler çocuğum derslerini iyi dinle naniknanik
laelaelaelaelae
hemen çalışderslerini bakayım ihmal etme sakın kuzu kapamam
geliyorum hemen duygucum ellerine sağlık
ben karar veremiyorum ya hiç çalışmadım ki :uhm:
selamlar.... oo kılolar konusulmus... handan ablam maasallahh... zaten cok guzel kı ablam...
veee ben yıne yalnızımmmm...
veee esımı haftasonu yıne uzun goreve gonderıyorlaaarrr...
bılıyorum bıktınız benden böle gorev gorev ama ınanın cook bunaltıyor artık... ıkılı tarama testıme denk gelıo nasıl olcak bılmıyorum... dua edın benım olur mu...
bugn okulda bı ogrencının dogum gunu vardı,hamıleyım dıye banada hemen hazırladılar tabak :) yanında da kola... ya bızım eve asıtlı ıcecek gırmez esımde bende ıcmeyız ama bugun cnm bı cektı...buz gıbı... ama dedım tesekkur ederım ben almayım :) ıcmedım... saglıksız seylerı yemıyorum zaten... haftada 2 gun balık ye dedı ama kokusu mahvedıyor... gelde yap... yemek kokularından yemekte yapamıorum neredeyse sorun orada :) komsum dıo benım 6.ayımda bebegım 480 gr dı dıo hıc korkma dıo ama ıste tedırgın oluo ınsan...bı de ıkılı taramam yaklasıo ya...
neyse ablam saolasın elımden geldıgınce dıkkat edıcem bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?