Asker Eşleri

Kızım yazın pikini giycez herhalde göbek çıkmış iyicene eşim artık bu kiloda kal diyor eskiden 46 filandım ama sonradan aldım sempatiksalakcinni

günaydın eylemcim sanada

46 kilomu :1shok:

ben o kiloyu en son gelişme çağında gördüm tartıda :roflol:

yiyecem ama az yerim şaka bir yana kızlar aslında sağlık durumum daha iyi böyle önceden baş dönmelerim oluyordu tansiyon düşüklüğü filan çok yaşardım hayalet gibi oluyordum şimdi daha iyiyim aslında sıkıntılarım pek olmuyor sadece kolestrolüm yükseliyor hemde kötüsü yani durum bende vahim akannehir

hadi ben kaçtım dersim var (

iyi dersler çocuğum derslerini iyi dinle naniknanik

ya bende haftaya başvurcam kpss ye ama kitap yüzü açmadım ben bilmiyorumkismile

hemen çalışderslerini bakayım ihmal etme sakın kuzu kapamam

kekten bırakarım abla 5 çayına beklerim bende kalkıyım artık amma miskin oldum ya

geliyorum hemen duygucum ellerine sağlık

kuzuuuu.. bende gircem kpss ye( ....bıktım artıııkk..bu sınavdan..geçemedim gittiiii..

slm canlarım benim eylemcim gerçekten çok güzel sözlermiş okudukça büyülendim resmen handan abla 54 kilosun ve kiloluyum diosun ya ben bile bu yaşımda o killolardayım bide bir sürü dalga geçiolar çöp gibisin die sende fazl diosun normal bence abla yaa

slm kızlarrrr

handan ablacım alıntı yapmadan cvplıyorum kaydirigubbakcemile3 iyiyim tşk ederim sen nasılsın?maşallahın var ablam yaa dert ettıgın şeye bak sende

eylemcim fırsat bulamadım 1-2 gundur nasılsın?

slm canım hoş geldin iyiyim teşk.ederim özlüyorum seni ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar.... oo kılolar konusulmus... handan ablam maasallahh... zaten cok guzel kı ablam...

veee ben yıne yalnızımmmm...

veee esımı haftasonu yıne uzun goreve gonderıyorlaaarrr...

bılıyorum bıktınız benden böle gorev gorev ama ınanın cook bunaltıyor artık... ıkılı tarama testıme denk gelıo nasıl olcak bılmıyorum... dua edın benım olur mu...

Oyyy kıyamam ben sana bıkılırmı senden hiç kuzum bak bizler buradayız biliyorsun yanında olsak seni götürürüz kontrollere .. :1hug:
Yakın birisi filam varmı seninle birlikte gidecek okuldan arkadaşın filan ..
Kızzz şımaracam şimdi ha :kedi:

saol ablacımm bılıyorumm tek tesellım sızlersınız zaten...
buralarda yok ablacım goturecek ya da benle gelebılecek bırısı...okuldan hamile bır ark daha var aynı doktora gıdıyoruz ama oda 7 aylık oldu yanımda suruklemeye kıyamam ki...
sımarma ablacım dogru zaten kı... gormesem neyse yani :)
ablacım bırde bısey sorcam ben hıc ıstahlı deılım... zaten ıstahlı deıldım ama hamılelıkten berıdır ısteksızlestım ıyıce... daha sonra acılı dıolar tamam ama ılk uc ay onemlı ya tedırgın oluyorum... ha zararlı asıtlı..vs seyler yemıyorum ıcmıyorum tabıkı ama ne bıleyım cokta bısey yıyemıyorum yani...

Keşke birileri olsada beraber gitseniz iyi olur aslında yanlız olmazdın sende...
Canım normal ama iştahsız olman ilk 3 ayda zaten bişey yiyemiyorsun bulantılar olunca normal tabi biraz daha büyüdükçe bebek iştahın açılır merak etme ..
Tedirgin olma sakın ileriki aylarda zaten kilo alacaksın 11- 12 kilo normal fazlada alma sakın ..
Asitlilerden uzak dur dinlendirici çaylardan iç bolcana meyve filan ye canım sebze ağırlıklı filan beslenmeye bak etini de ihmal etme sakın..
Benim son zamanlarda kahvaltıda resmen 1 ekmeğe yakın yiyordum 15 kilo almıştım

Ebrucum ben kaçtım canım yarın görüşürüz iyi geceler öpüyorum çok uykum geldi beniki bekliyor hadi diyor artık kaydirigubbakcemile3

bugn okulda bı ogrencının dogum gunu vardı,hamıleyım dıye banada hemen hazırladılar tabak :) yanında da kola... ya bızım eve asıtlı ıcecek gırmez esımde bende ıcmeyız ama bugun cnm bı cektı...buz gıbı... ama dedım tesekkur ederım ben almayım :) ıcmedım... saglıksız seylerı yemıyorum zaten... haftada 2 gun balık ye dedı ama kokusu mahvedıyor... gelde yap... yemek kokularından yemekte yapamıorum neredeyse sorun orada :) komsum dıo benım 6.ayımda bebegım 480 gr dı dıo hıc korkma dıo ama ıste tedırgın oluo ınsan...bı de ıkılı taramam yaklasıo ya...
neyse ablam saolasın elımden geldıgınce dıkkat edıcem bakalım...

ben karar veremiyorum ya hiç çalışmadım ki :uhm:

slm lar :) ay bugün zombi gibiiyim.dersten çıkınca böyle oluyorum genelde..hala da modundan çıkmadım nedense..umarım herkes başarılı olur bu sınavda..laelaelaelaelae

ebuşum seni de öperüm kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…