bugn okulda bı ogrencının dogum gunu vardı,hamıleyım dıye banada hemen hazırladılar tabak :) yanında da kola... ya bızım eve asıtlı ıcecek gırmez esımde bende ıcmeyız ama bugun cnm bı cektı...buz gıbı... ama dedım tesekkur ederım ben almayım :) ıcmedım... saglıksız seylerı yemıyorum zaten... haftada 2 gun balık ye dedı ama kokusu mahvedıyor... gelde yap... yemek kokularından yemekte yapamıorum neredeyse sorun orada :) komsum dıo benım 6.ayımda bebegım 480 gr dı dıo hıc korkma dıo ama ıste tedırgın oluo ınsan...bı de ıkılı taramam yaklasıo ya...
neyse ablam saolasın elımden geldıgınce dıkkat edıcem bakalım...
günaydın kızlar herkese.....
günaydın bayanlar zemuszemus
havalar da pek güzel oyy kıpır kıpır içim :sm_cool:
günaydın aslıcım hava çok güzel demi ısınmaya başladık artık hayrola kızzz kıpır kıpır ne ayak öyle hayırdır güzel haberler mi vercen bize :teytey:
ayy ablacım yok daha çok yeniyiz biz :kedi: biz en iyisi duyguyla melisi sıkıştıralım kaydirigubbakcemile3 ayy havalar ısınınca insan montu falan atınca bi rahatlıyo böyle hihoyyyt
günydın nasılsınız opuyorumnanaktanrkdşlar kç gündr girmedim kkya nasılsınz bakmmmmmmmmmmmmmm
kimseletr yok uyuyolr valla neys egidim işlerimi bitirim öğledn sonra gezmye gidecemmmby öptümmmbayanssulusmilezemuszemusŞeniz
ayyyy handan ablacım tutdum bu lafını taze gelin aslıııııııııı :) çıtır çıtır aslıcım nasılsın canım
hehehehe tabiki taze gelin daha o
sende serpilde kuzuda öyle olcaksınız taze taze zemuszemus
günaydın bu arada canım
çok tatlısın ablam yaaaaopuyorumnanaktan
merhaba kızlar
benm eşimde asker..astsubay..şimdi hatay iskenderundayız..bu yaza kati tayin cıktı bize..karnım burnumda
4 yada 5. bölge olucak ve bu ayın 21 inde acıklanıyor..dua edin iyi bi yer cıksın kırklı bebeyle nasıl gidcem ben
Merhaba hoş geldin aramıza a.s.
İnşallah iyi bir yer çıkarda rahat edersiniz zordur bebekle şimdi gitmek yokmu aileden gelebilecek kimse birileri olsa yanında iyi olur .
Nereleri yazdınız tayin için ..
sağolasın cnm
annemler gelemez kızkardeşim biri evli diğeri okuyor ve küçük kardeşlerim var babam var onlarla ilgileniyor annem uzun süreli kalamaz..kayınvaldem çalışıyor
buralara yakın yerleri yazdık g.antep,urfa suruç,siverek..ama mesela bi agrı patnos ta var dogubeyazıt telçeker var..mafoldumben
hayırlısı olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?