Asker Eşleri

Günaydın ebuşcum afiyet olsun sana kekeleride yemişsin ne güzel içme zaten asitli şeyleri bolcana taze sıkılmış meyve sularından iç daha vitaminli en azından .Balığını mutlaka ye ama omega 3 yüklü biliyorsun ihmal etme onuda yemek yaparsın zamanla bulantıların geçsin bi sıkıntınolmaz o zaman .Hamilelik ilerledikçe kilo almaya başlarsın canım son zamanlarda daha sık kilo alınır .Şu tarama işinide hallettinmi iyice rahatlarsın bitanem sakın aç kalma kendine iyi bak ..

günaydın kızlar herkese.....

günaydın dilercim senden ne haber nasılsın bitanem rüyanaz nasıl iyimi

günaydın aslıcım hava çok güzel demi ısınmaya başladık artık hayrola kızzz kıpır kıpır ne ayak öyle hayırdır güzel haberler mi vercen bize :teytey:

ayy ablacım yok daha çok yeniyiz biz :kedi: biz en iyisi duyguyla melisi sıkıştıralım kaydirigubbakcemile3 ayy havalar ısınınca insan montu falan atınca bi rahatlıyo böyle hihoyyyt [/B]

ayy ablacım yok daha çok yeniyiz biz :kedi: biz en iyisi duyguyla melisi sıkıştıralım kaydirigubbakcemile3 ayy havalar ısınınca insan montu falan atınca bi rahatlıyo böyle hihoyyyt

biraz keyfini sürüyüm diyon yani taze gelin :jeyyar: sıkıştıralım artık demi onlarıda kaydirigubbakcemile3 evet ya montlar çıktı çok şükür bide denize neyimgirsek tam süper olacak

[/B]

günydın nasılsınız opuyorumnanaktanrkdşlar kç gündr girmedim kkya nasılsınz bakmmmmmmmmmmmmmm

kimseletr yok uyuyolr valla neys egidim işlerimi bitirim öğledn sonra gezmye gidecemmmby öptümmmbayanssulusmilezemuszemusŞeniz

günaydın güzelleer...gününüz huzurlu bereketli saglıklı bir okadarda mutlu geçsin ....evet havalar ısındı insanın neşesi geliyorrrr yaaa cıvıl cıvıl topigimiz hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum ebrucum seni çift kişilik öpüyorum canım :) yeğenimizide :)

merhaba kızlar
benm eşimde asker..astsubay..şimdi hatay iskenderundayız..bu yaza kati tayin cıktı bize..karnım burnumda
4 yada 5. bölge olucak ve bu ayın 21 inde acıklanıyor..dua edin iyi bi yer cıksın kırklı bebeyle nasıl gidcem ben

Merhaba hoş geldin aramıza a.s.
İnşallah iyi bir yer çıkarda rahat edersiniz zordur bebekle şimdi gitmek yokmu aileden gelebilecek kimse birileri olsa yanında iyi olur .
Nereleri yazdınız tayin için ..

Merhaba hoş geldin aramıza a.s.
İnşallah iyi bir yer çıkarda rahat edersiniz zordur bebekle şimdi gitmek yokmu aileden gelebilecek kimse birileri olsa yanında iyi olur .
Nereleri yazdınız tayin için ..

sağolasın cnm
annemler gelemez kızkardeşim biri evli diğeri okuyor ve küçük kardeşlerim var babam var onlarla ilgileniyor annem uzun süreli kalamaz..kayınvaldem çalışıyor
buralara yakın yerleri yazdık g.antep,urfa suruç,siverek..ama mesela bi agrı patnos ta var dogubeyazıt telçeker var..mafoldumben

hayırlısı olsun ne diyelim

İşin zor yani merak etme ama hallolur bir şekilde zaten ilk başta eşler gidiyor sonrasında hanımlar o süre içindede herhalde ailenle birlikte olursun diye düşünüyorum bebek te büyür biraz .
Urfada miyase arkadaşımız var geçen sene gitti oraya mennun ama denk gelirsen sor istersen antepte güzeldir herhalde görmedim hiç orayı.
Telçekerde bir arkadaşım kalmıştı mennun değildi hiç öğretmendi kendisi .
Hayırlısı olsun ya inşallah rahat edersiniz gittiğiniz yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…