Asker Eşleri

sağolasın cnmopuyorumnanaktan

tabi eşim öncen gider bende annemlere geçerim konyaya bi süre ama çokta dayanamam eşim olmadan:teselli: evlendik 3 ay sonra hamile kaldım onsuz olmak çok yorar beni ama eger gerekiyorsa katlanıcaz napalım..
hayırlısıyla bebişte dogsunda teyzesiopuyorumnanaktan

çok yenisin daha allah mesut etsin canım olsun belirli ayrılıklar özlemi dahada artırır arada yanlız kalmak gerekli ama bebek içinde katlanmak lazım ama hem anca toparlarsın sende bebekte toparlar ay haıyırlısıyla doğsun bebişimiz :ecrin_bebek:

hoşgeldin canım aramıza hayırlısı olsun hakkınızda ...handan ablam çok güzel açıklamış ve hepimizdende tecrübeli o belli bi süre ailenle kalırsın ..

günaydın kızlar..

handan abla bişeyi merak ettim.. bu lojmanların badanası standatmı? yoksa istediğimiz renge boyayabilirmiyiz?

ay handan abla şu ssk ile ilgili soruları yanıtlayan adama döndürdük seni :roflol:

ama hiiiç bilmioz biz mazur gör bizi :kedi:

hoşgeldin demek sende 21 mayısı bekliyosun..tayin bekleyenler sayfasına uğra canım ..o kadar bekleyen var ama uğramıyolar..burdan sitemlerimide ileteyim:))benneyaptımki

canım kırklı bebekle gitmeye gidersin bir şekilde..sen dua etki eşinle gidebileceğin bir yer çıksında nere olursa olsun..hayırlısıyla..çünkü eşinden ayrı olmak herşeyden zor..çeken bilir..eşin yeni mi meslekte..

inşallah cnm burdada yazarım dogum olunca az kaldı zaten:CüvCüv:

bizde kısmet olursa ilk kez lojmanda oturcaz..benimde tek düşündüğüm umarım 3 odalı ..bir lojman denk gelir..çünkü kızımın odasını ayırmak istiyorum..

yirimmmm senün tecrübeniiiiii çok tiyolar alcaz senden ablacımmm:):)

sen sor ben cevaplarım sansür koyarım ona göre sempatiksalakcinni

kuzukapamam genelde şampanya rengi oluyor lojmanlar pek dışına çıkamıyorsun bildiğim kadarıyla ama yinede sorun oluyorsa istediğim renge boyarsın .
heee kızz neydi adamın ismi haa buldum şerefti demi türk malında oynamıştı hatta abiye canına okumuştu :roflol:

az kaldı demi tayine ben bile merakla bekliyorum wallaha
biz kurtulduk ya darısı sizlere olsun inşallah :Saruboceq:

inşallah cnm burdada yazarım dogum olunca az kaldı zaten:CüvCüv:

doğumu hataydamı yapacan konyadamı

evet handan abla...tayinlere son bir hafta.....çok heyacanlı..zorlukları olsada bu mesleğin yer değiştirme kısmı hoşuma gidiyooo..bide ayrılık olmasa..neyse geldi geçti nerdeyse..tebdili mekanda ferahlık vardır

bizde kısmet olursa ilk kez lojmanda oturcaz..benimde tek düşündüğüm umarım 3 odalı ..bir lojman denk gelir..çünkü kızımın odasını ayırmak istiyorum..

allah gönlüne göre versin cnm opuyorumnanaktan

sırnaşık şey hehe evet

En güzel tarafıda yeni yerler ve yeni insanlarla tanışmak aslında.
Ayrılığı hiç sorma canım ya sevdiğin arkadaşların varsa daha da zor oluyor ..
Hiç belli olmaz günün birinde bir yerlerde karşılaşıyorsun

allah gönlüne göre versin cnm opuyorumnanaktan

sırnaşık şey hehe evet

ewettt oydu

cnm sizdemi bu yaz mekan degiştiyorsunuz

evet canım..daha doğrusu biz kızımla iki yıldır mekansızız..mekan sahibi olucaz kısmetse bu yaz:))

şöyle anlatayım..eşim bingölde ikinci yılını dolduruyo..bizi götüremedi..ev olmayan bir yer e gitti çünkü..bizde kızımla bir yıl ankarada annemlerde kaldık,ikinci yılda kaynanagilleyim mersin de..eşyalarım ..iki yıldır ..kaynanagilin bir odasında tepeleme duruyo..ne halde bilmiyorum şu an..fazla bişey göremiyorum çünkü..işte durum böyle..ve ayrı kaldığımızda bizde daha 3 yıllık evliydik..çoooookk zor geçti ama ..gözünü korkutmak gibi olmasın da.. o yüzden diyorum ya eşinle birlikte olda nere olursa olsun..eşin jandarma mı bu arada..bide yeni mi meslekte..

..

slm kızlarrrrrrrrr aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz a.s.

tayinciler sizlerede hayırlı yerler nasip etsin allah

ebuşum allah kavustursun tatlım dualarımız senınle kendınede yegenımede çok iyi bak kız yakın olsa bende yemek yapar getırırdım sana :1hug:

eylemcim,handan ablacım,kuzummm,aslıcım ,ebrucum,miyasecim,duygucum,meliscim.kezbancım elmascım ve diğer arkadaslar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…