İşin zor yani merak etme ama hallolur bir şekilde zaten ilk başta eşler gidiyor sonrasında hanımlar o süre içindede herhalde ailenle birlikte olursun diye düşünüyorum bebek te büyür biraz .
Urfada miyase arkadaşımız var geçen sene gitti oraya mennun ama denk gelirsen sor istersen antepte güzeldir herhalde görmedim hiç orayı.
Telçekerde bir arkadaşım kalmıştı mennun değildi hiç öğretmendi kendisi .
Hayırlısı olsun ya inşallah rahat edersiniz gittiğiniz yerde
sağolasın cnmopuyorumnanaktan
tabi eşim öncen gider bende annemlere geçerim konyaya bi süre ama çokta dayanamam eşim olmadan:teselli: evlendik 3 ay sonra hamile kaldım onsuz olmak çok yorar beni ama eger gerekiyorsa katlanıcaz napalım..
hayırlısıyla bebişte dogsunda teyzesiopuyorumnanaktan
merhaba kızlar
benm eşimde asker..astsubay..şimdi hatay iskenderundayız..bu yaza kati tayin cıktı bize..karnım burnumda
4 yada 5. Bölge olucak ve bu ayın 21 inde acıklanıyor..dua edin iyi bi yer cıksın kırklı bebeyle nasıl gidcem ben
kızımmmm tecrübe konuşuyor herhalde sempatiksalakcinni :lepi:
merhaba kızlar
benm eşimde asker..astsubay..şimdi hatay iskenderundayız..bu yaza kati tayin cıktı bize..karnım burnumda
4 yada 5. bölge olucak ve bu ayın 21 inde acıklanıyor..dua edin iyi bi yer cıksın kırklı bebeyle nasıl gidcem ben
çok yenisin daha allah mesut etsin canım olsun belirli ayrılıklar özlemi dahada artırır arada yanlız kalmak gerekli ama bebek içinde katlanmak lazım ama hem anca toparlarsın sende bebekte toparlar ay haıyırlısıyla doğsun bebişimiz :ecrin_bebek:
günaydın kızlar..
handan abla bişeyi merak ettim.. bu lojmanların badanası standatmı? yoksa istediğimiz renge boyayabilirmiyiz?
ay handan abla şu ssk ile ilgili soruları yanıtlayan adama döndürdük seni :roflol:
ama hiiiç bilmioz biz mazur gör bizi :kedi:
yirimmmm senün tecrübeniiiiii çok tiyolar alcaz senden ablacımmm:):)
günaydın kızlar..
handan abla bişeyi merak ettim.. bu lojmanların badanası standatmı? yoksa istediğimiz renge boyayabilirmiyiz?
ay handan abla şu ssk ile ilgili soruları yanıtlayan adama döndürdük seni :roflol:
ama hiiiç bilmioz biz mazur gör bizi :kedi:
hoşgeldin demek sende 21 mayısı bekliyosun..tayin bekleyenler sayfasına uğra canım ..o kadar bekleyen var ama uğramıyolar..burdan sitemlerimide ileteyim:))benneyaptımki
canım kırklı bebekle gitmeye gidersin bir şekilde..sen dua etki eşinle gidebileceğin bir yer çıksında nere olursa olsun..hayırlısıyla..çünkü eşinden ayrı olmak herşeyden zor..çeken bilir..eşin yeni mi meslekte..
inşallah cnm burdada yazarım dogum olunca az kaldı zaten:CüvCüv:
bizde kısmet olursa ilk kez lojmanda oturcaz..benimde tek düşündüğüm umarım 3 odalı ..bir lojman denk gelir..çünkü kızımın odasını ayırmak istiyorum..
kuzukapamam genelde şampanya rengi oluyor lojmanlar pek dışına çıkamıyorsun bildiğim kadarıyla ama yinede sorun oluyorsa istediğim renge boyarsın .
heee kızz neydi adamın ismi haa buldum şerefti demi türk malında oynamıştı hatta abiye canına okumuştu :roflol:
evet handan abla...tayinlere son bir hafta.....çok heyacanlı..zorlukları olsada bu mesleğin yer değiştirme kısmı hoşuma gidiyooo..bide ayrılık olmasa..neyse geldi geçti nerdeyse..tebdili mekanda ferahlık vardır
evet handan abla...tayinlere son bir hafta.....çok heyacanlı..zorlukları olsada bu mesleğin yer değiştirme kısmı hoşuma gidiyooo..bide ayrılık olmasa..neyse geldi geçti nerdeyse..tebdili mekanda ferahlık vardır
allah gönlüne göre versin cnm opuyorumnanaktan
sırnaşık şey hehe evet
ank06 cnm dogumum burda olucak iskenderunda kısmetse
sağolasın cnm inşallah
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bizlerde güzel haberleri bekliyoruz canım
cnm sizdemi bu yaz mekan degiştiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?