ayyyy handan ablacım tutdum bu lafını taze gelin aslıııııııııı :) çıtır çıtır aslıcım nasılsın canım
ebuşum allah kavustursun tatlım dualarımız senınle kendınede yegenımede çok iyi bak kız yakın olsa bende yemek yapar getırırdım sana :1hug:
Asliiiii yafrummm son günlerinin kıymetini bil bak arkandan 3 kişi daha geliyor bitecek taze günlerin artık ona göre sempatiksalakcinni..
Ebuşcum ne haber misafirlerin vardı demek sakın lahmacun yedik deme ..
Birde gülşahı eversek kadro tam olacak hadi kız elini çabuk tut artık ..
evet ablam ya sorma eşimin ailesinde de taze gelimdim ama teyze oğullarından biri evleniyor 2 hafta sonra bitiyo tazeliğim kaydirigubbakcemile3 ne güzeldi herkesin gözü üzerimdeydi ama yenisi geliyo işte alsanaalsanasmile
B]
bu işler böle yürür yafrummm sen yinede keyfini çıkarmaya devam et artıkın eskidin sende tazeliğin bitiyor kaydirigubbakcemile3
ben de lojmandayım istediğim renge boyadımmm :lepi:
bu arada tayincilere sabır diliyorum son 1 hafta geçmez çooook iyi bilirm.Rabbim hayırlısını versin ben de evli deildim ama 2 yıl ayrı kaldım çok zor bi yerdeydi eşim.inşallhh herkes eşiyle gider
Asliiiii yafrummm son günlerinin kıymetini bil bak arkandan 3 kişi daha geliyor bitecek taze günlerin artık ona göre sempatiksalakcinni..
Birde gülşahı eversek kadro tam olacak hadi kız elini çabuk tut artık ..
evet canım..daha doğrusu biz kızımla iki yıldır mekansızız..mekan sahibi olucaz kısmetse bu yaz:))
şöyle anlatayım..eşim bingölde ikinci yılını dolduruyo..bizi götüremedi..ev olmayan bir yer e gitti çünkü..bizde kızımla bir yıl ankarada annemlerde kaldık,ikinci yılda kaynanagilleyim mersin de..eşyalarım ..iki yıldır ..kaynanagilin bir odasında tepeleme duruyo..ne halde bilmiyorum şu an..fazla bişey göremiyorum çünkü..işte durum böyle..ve ayrı kaldığımızda bizde daha 3 yıllık evliydik..çoooookk zor geçti ama ..gözünü korkutmak gibi olmasın da.. o yüzden diyorum ya eşinle birlikte olda nere olursa olsun..eşin jandarma mı bu arada..bide yeni mi meslekte..
..
vardı ablacım... yok yok lahmacun gununu bıtırdık cok sukur :))))) aksam cayına geldıler :) ay artık hayatımda hıc lahmacun yemem herhalde... yiterrrrr yaa :)
hehhehe ben tek gelınım ve hep tazeyım :))))zemuszemus
ne güzel umarım bende boyayabilirim boshayallersmile
evet ya gülşah da evlensin ayakkabıma ilk onun ismini yazıcam. en silinebilir yere şöyle soluk bi şekilde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok tatlım levazım teknisyen benimki..8.yılı meslekte
herkes öyle diyor bana eşini yalnız bırakma diyorlar birlikte gidicem bende 5.bölge olsa bile..
ama önce kuzuyu biraz büyütmek lazım az bi zaman kaldı doguma Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
şükür bitti yani diyon sonrada pizza günü neyim yapın artık akannehir
yesinler senin tazeliğini
en taze benim heççç bayatlamadım bilem 23 yıldır hehehehe -tatlicadiarzu- delikafadulden
şöleee en silinebilen yere yaz onu hemen everelim onuda :lepi:
İnşallah ailenin gideceği bir yer olurda sende gidersin canım ama temennim hep beraber olmanız hepiniz için en iyisi o zaten
ayy ablacım yok daha çok yeniyiz biz :kedi: biz en iyisi duyguyla melisi sıkıştıralım kaydirigubbakcemile3 ayy havalar ısınınca insan montu falan atınca bi rahatlıyo böyle hihoyyyt
piştttt noli bakalım..kulaklarım çınlamış
biraz keyfini sürüyüm diyon yani taze gelin :jeyyar: sıkıştıralım artık demi onlarıda kaydirigubbakcemile3 evet ya montlar çıktı çok şükür bide denize neyimgirsek tam süper olacak
:))bende senı optum bebişimmm
ben de öpüyorum tatlım..yeni yaşına girdin yok oldun kız..noliiiiii bakalım..slm kızlarrrrrrrrr aramıza yeni katılan arkadaslar hoşgeldiniz a.s.
tayinciler sizlerede hayırlı yerler nasip etsin allah
ebuşum allah kavustursun tatlım dualarımız senınle kendınede yegenımede çok iyi bak kız yakın olsa bende yemek yapar getırırdım sana :1hug:
eylemcim,handan ablacım,kuzummm,aslıcım ,ebrucum,miyasecim,duygucum,meliscim.kezbancım elmascım ve diğer arkadaslar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
ana aslıcım gelmiş benim tazeciksin sen daha kız..burda evlilik heyecanı yaşıyordun daha az süre önce dimi ama ..zaman nasıl geçiyor..az kaldı şekerim yerimi size bırakacağım zemuszemusnasılsın eylemcim hazırlıklar nasıl ayy bi daha düğünüm olsa keşke çoook güzeldi yavvvv :teytey:
ben de son gelinim :))) ben de tazeyim dermişim :))
vardı ablacım... yok yok lahmacun gununu bıtırdık cok sukur :))))) aksam cayına geldıler :) ay artık hayatımda hıc lahmacun yemem herhalde... yiterrrrr yaa :)
hehhehe ben tek gelınım ve hep tazeyım :))))zemuszemus
sağolasın cnm opuyorumnanaktan inşallah
melish83 iyi dileklerin için sağol tatlım
kaza kötüymüş cnm ya Allah korumuş Rabbim esirgesin
bu arada forumda izmirli çok:)
benm eşimde izmirli..ben sadece düğünümüzde gittim izmire.inciraltında olmuştu..
bu yaz agustosta düşünüyoruz bakalım
sağol canım yaa..vala işte annelerinden izinsiz alıyorlar motorsikleti nasıl hız yapıyorlardı işte çocuklar ..
evet canım izmirliyim..tam da güzel yerinde sosyete yerinde yapılmış düğünün..kır düğünü mü oldu oralarda hep öylee yerler var ya..ben karşıyakalıyım tatlım.tam karşıda :))) gelirsen görüşürüz inşalllah.öperim..
kızın oluyor sanırım .isim belli mi? :hulya:
günaydın kızlar..
handan abla bişeyi merak ettim.. bu lojmanların badanası standatmı? yoksa istediğimiz renge boyayabilirmiyiz?
ay handan abla şu ssk ile ilgili soruları yanıtlayan adama döndürdük seni :roflol:
ama hiiiç bilmioz biz mazur gör bizi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?