Asker Eşleri

slm kuzu canım dayım siirtte lojmanda kalıyordu ..ondan hatırlıyorum kremdi odaları fakat yengem istedigi renge boyatmıştı ...

ayyyy handan ablacım tutdum bu lafını taze gelin aslıııııııııı :) çıtır çıtır aslıcım nasılsın canım

az kaldı şekerim yerimi size bırakacağım zemuszemus nasılsın eylemcim hazırlıklar nasıl ayy bi daha düğünüm olsa keşke çoook güzeldi yavvvv :teytey:

ebuşum allah kavustursun tatlım dualarımız senınle kendınede yegenımede çok iyi bak kız yakın olsa bende yemek yapar getırırdım sana :1hug:

selamlarr...

saol cakılım... nedır bu cektıgım bu ara anlamadım... haftayda kontrolume denk gelıo nasıl gıderız bılmem (

hepınızı opuyorumm cook cokkk mısafırlerım vardı lojmandakıler yenı gıttıler... yoruldum azcık :)

Tayıncıler ınsallah Allah gonlunuze gore verır...Bız ılk tercıhımız cıktıgında ucmustuk cok mutlu olmustuk anlatamam ama sımdı cok kötu bır yerındeyım.. ınsallah hayırlısı olur sızın ıcın

ben de lojmandayım istediğim renge boyadımmm :lepi:
bu arada tayincilere sabır diliyorum son 1 hafta geçmez çooook iyi bilirm.Rabbim hayırlısını versin ben de evli deildim ama 2 yıl ayrı kaldım çok zor bi yerdeydi eşim.inşallhh herkes eşiyle gider

Asliiiii yafrummm son günlerinin kıymetini bil bak arkandan 3 kişi daha geliyor bitecek taze günlerin artık ona göre sempatiksalakcinni..

Ebuşcum ne haber misafirlerin vardı demek sakın lahmacun yedik deme ..

Birde gülşahı eversek kadro tam olacak hadi kız elini çabuk tut artık ..

evet ablam ya sorma eşimin ailesinde de taze gelimdim ama teyze oğullarından biri evleniyor 2 hafta sonra bitiyo tazeliğim kaydirigubbakcemile3 ne güzeldi herkesin gözü üzerimdeydi ama yenisi geliyo işte alsanaalsanasmile

bu işler böle yürür yafrummm sen yinede keyfini çıkarmaya devam et artıkın eskidin sende tazeliğin bitiyor kaydirigubbakcemile3

Ebuşcum ne haber misafirlerin vardı demek sakın lahmacun yedik deme ..

B]

vardı ablacım... yok yok lahmacun gununu bıtırdık cok sukur :))))) aksam cayına geldıler :) ay artık hayatımda hıc lahmacun yemem herhalde... yiterrrrr yaa :)

bu işler böle yürür yafrummm sen yinede keyfini çıkarmaya devam et artıkın eskidin sende tazeliğin bitiyor kaydirigubbakcemile3

hehhehe ben tek gelınım ve hep tazeyım :))))zemuszemus

ne güzel umarım bende boyayabilirim boshayallersmile

evet ya gülşah da evlensin ayakkabıma ilk onun ismini yazıcam. en silinebilir yere şöyle soluk bi şekilde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok tatlım levazım teknisyen benimki..8.yılı meslekte
herkes öyle diyor bana eşini yalnız bırakma diyorlar birlikte gidicem bende 5.bölge olsa bile..
ama önce kuzuyu biraz büyütmek lazım az bi zaman kaldı doguma Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

şükür bitti yani diyon sonrada pizza günü neyim yapın artık akannehir
yesinler senin tazeliğini
en taze benim heççç bayatlamadım bilem 23 yıldır hehehehe -tatlicadiarzu- delikafadulden

ne güzel umarım bende boyayabilirim boshayallersmile

evet ya gülşah da evlensin ayakkabıma ilk onun ismini yazıcam. en silinebilir yere şöyle soluk bi şekilde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

şöleee en silinebilen yere yaz onu hemen everelim onuda :lepi:

İnşallah ailenin gideceği bir yer olurda sende gidersin canım ama temennim hep beraber olmanız hepiniz için en iyisi o zaten

sağolasın cnm opuyorumnanaktan inşallah

ayy ablacım yok daha çok yeniyiz biz :kedi: biz en iyisi duyguyla melisi sıkıştıralım kaydirigubbakcemile3 ayy havalar ısınınca insan montu falan atınca bi rahatlıyo böyle hihoyyyt

biraz keyfini sürüyüm diyon yani taze gelin :jeyyar: sıkıştıralım artık demi onlarıda kaydirigubbakcemile3 evet ya montlar çıktı çok şükür bide denize neyimgirsek tam süper olacak

piştttt noli bakalım..kulaklarım çınlamış
yaa yağmur yağıyor burda , böyle yağsam mı yağmasam mı tarzında :))))) hava karardı falan..

bende senı optum bebişimmm
:))

ben de öpüyorum tatlım..yeni yaşına girdin yok oldun kız..noliiiiii bakalım..
az kaldı şekerim yerimi size bırakacağım zemuszemus nasılsın eylemcim hazırlıklar nasıl ayy bi daha düğünüm olsa keşke çoook güzeldi yavvvv :teytey:
ana aslıcım gelmiş benim tazeciksin sen daha kız..burda evlilik heyecanı yaşıyordun daha az süre önce dimi ama ..zaman nasıl geçiyor..
ben de son gelinim :))) ben de tazeyim dermişim :))
sağolasın cnm opuyorumnanaktan inşallah

hoşgeldin canım sen de .umarım bir avazda doğurursun :))

bu arada bugün arabayla anneme kadar gittim , önümde iki motorsiklet çarpıştı ( ve çocuklar da küçük, önüme sürüklendiler çarpışma esnasında....frene basmasaydım çocukları ezerdim (( Allah korudu uzun süre titredim valahi bugün..kalbim fırladı sandım bir an..[/B]

bu arada forumda izmirli çok:)
benm eşimde izmirli..ben sadece düğünümüzde gittim izmire.inciraltında olmuştu..
bu yaz agustosta düşünüyoruz bakalım

melish83 iyi dileklerin için sağol tatlım
kaza kötüymüş cnm ya Allah korumuş Rabbim esirgesin

bu arada forumda izmirli çok:)
benm eşimde izmirli..ben sadece düğünümüzde gittim izmire.inciraltında olmuştu..
bu yaz agustosta düşünüyoruz bakalım

sağol canım yaa..vala işte annelerinden izinsiz alıyorlar motorsikleti nasıl hız yapıyorlardı işte çocuklar ..
evet canım izmirliyim..tam da güzel yerinde sosyete yerinde yapılmış düğünün..kır düğünü mü oldu oralarda hep öylee yerler var ya..ben karşıyakalıyım tatlım.tam karşıda :))) gelirsen görüşürüz inşalllah.öperim..
kızın oluyor sanırım .isim belli mi?
:hulya:

eşim astsubay cnm inciraltında yeni kale tesisleri var askeri..orda oldu düğünüm..

evet kızımız olcak hayırlısıyla ismini buğlem koyucaz teyzesiopuyorumnanaktan

kuzu hiç gülecem yoktu inan krize girdim kız ama harbidende öe oldu sağolsun handan ablamızda herşeyimize koşuyo bildiği ne varsa bize önerio allah ne dileği varsa kabul etsin allah tuttugunu altın etsin allah evlatlarından ayırmasın allah allah aman bende aynı cami dilencilerine döndüm valla bişe istemiom handan ablaaa.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…