belki ilerde bir gün ortak bir noktada ASKER EŞLERİ buluşmasıda yaparız.hepinizi görmek,yüz yüze sohbet etmek çok isterim çok
ebuşum canım komuyla anlaşıosan in canım canlız kalma bence
herkese slm kızlar ebuş yok indi herhalde komşusuna iyi olur onun için bizde şahsen öle yapıcaz nişanlınla arkadaşarı aynı yerden ev tuttular hepmiz aynı kattayız onlar görve gittiği zaman hep bir arda oturcaz canım ebuş da otursun komsusunda canı sıkılmaz hemb bebiş için iyi olur..
canım ben öğretmenim ücretli çalıştım 2 yyıl bu yıl evde d.haneye giderek hazırlanıyorum bakalım kasımdan beri bunaldım artık bu sene de olmazsa başka şeyler deneyecem artık eyvahedigeldismile
aslı da yanılmıyorsam sos bil ogrt cnm... :) bende İİBF mezunuyum ama ucretlı sınıf ogretmenlıgı yapıyorum...
al bendende o kadar..aynı kaderi paylaşıyoruz..branş ne ben sosyal bilgiler öğrt...bend ebir süre ücretli yaptım ama sonu yok..her an şutlanabiliyorsun..biraz dadersanede çalıştım.şimdilik bişey yapmıyorum..ama eşimle kavuşuop evimize yerleşince..birşeyler bakıcam dersane fala..bende gidiyodum kursa sıkıldım bıraktım..
aslı da yanılmıyorsam sos bil ogrt cnm... :) bende İİBF mezunuyum ama ucretlı sınıf ogretmenlıgı yapıyorum...
aaa ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim şansa bak :dance: rakimin :içelim: ayy işte ben de 2yıl eşim doğudayken çalıştım evde ama olmadı işte. geçen yıl çok şükür İstanbul a geldince dedim hadi artık asıl şu işe zafer senin olsun :hooray: sen de bence eşinle rahata kavuşunca asılır yaparsın olmazsa napalım başka şeyler bakıcaz :sm_cool:
Selam kızlar ne haber geç kaldım bugün biraz..
Pelincancım bekliyoruz resimleri canım ..
canım ben mezun olalı 6 yıl olduu..sıkıldım artık valla..hep aynı konular dersler..öğğhh..geldi yani..saldım artık takmamaya çalışıyoom..2 kez çook çalışarak girdiiimm..artık pes ettim gibi bişey..
canımm resimler birazdan yüklenecekmiş.çok öptüm
anacım yok resimler daha bekliyoruz
yarına kaldı herhalde
slm serpil canım neyse artık eşlerimiz görevdeyken uzun görev bende gelirim sizlerle kalmaya:) :) kuzumun düğünüde 9 .ay canım 25 eylül
:içelim:
serpılım kusum... ıyıdır komsum saolsun...toprak oldugumuzdan mı ne :) ama dun aksam ındım canım komsuma gece evıme geldım...bugun esım evde ee yarın uzun gorev var
bızde esımle bıseyler hazılradık yıyecegımızı ıcecegımızı alıp dısarda pıknık yaptık,hava coook guzel bugun...
bebişim anladı mı ne babasının gıdecegını bugun cok agrım var kasıklarımda... ben azcık uzanayım en ıyısı... tayınlere de az kaldı bakalım herkes ıcın hayırlısı olsuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?