Asker Eşleri

belki ilerde bir gün ortak bir noktada ASKER EŞLERı buluşmasıda yaparız.hepinizi görmek,yüz yüze sohbet etmek çok isterim çok

ebuşum canım komuyla anlaşıosan in canım canlız kalma bence

serpılım kusum... ıyıdır komsum saolsun...toprak oldugumuzdan mı ne :) ama dun aksam ındım canım komsuma gece evıme geldım...bugun esım evde ee yarın uzun gorev var
bızde esımle bıseyler hazılradık yıyecegımızı ıcecegımızı alıp dısarda pıknık yaptık,hava coook guzel bugun...
bebişim anladı mı ne babasının gıdecegını bugun cok agrım var kasıklarımda... ben azcık uzanayım en ıyısı... tayınlere de az kaldı bakalım herkes ıcın hayırlısı olsuunn

al bendende o kadar..aynı kaderi paylaşıyoruz..branş ne ben sosyal bilgiler öğrt...bend ebir süre ücretli yaptım ama sonu yok..her an şutlanabiliyorsun..biraz dadersanede çalıştım.şimdilik bişey yapmıyorum..ama eşimle kavuşuop evimize yerleşince..birşeyler bakıcam dersane fala..bende gidiyodum kursa sıkıldım bıraktım..

aslı da yanılmıyorsam sos bil ogrt cnm... :) bende İİBF mezunuyum ama ucretlı sınıf ogretmenlıgı yapıyorum...

gerçektenmiiiiiiiiiii....yanlış anlama ama... yani kişisel alma ama..eğitim fakültesi dışındaki mezunların..öğretmenlik yapmasına pek olumlu bakmıyoru..takdir edersinki..sende iyi cesaret etmişin ama:))sınıf öğrt. zordur..

aaa ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim şansa bak :dance: rakimin :içelim: ayy işte ben de 2yıl eşim doğudayken çalıştım evde ama olmadı işte. geçen yıl çok şükür İstanbul a geldince dedim hadi artık asıl şu işe zafer senin olsun :hooray: sen de bence eşinle rahata kavuşunca asılır yaparsın olmazsa napalım başka şeyler bakıcaz :sm_cool:

canım ben mezun olalı 6 yıl olduu..sıkıldım artık valla..hep aynı konular dersler..öğğhh..geldi yani..saldım artık takmamaya çalışıyoom..2 kez çook çalışarak girdiiimm..artık pes ettim gibi bişey..

a.s.
bu memlekette dayın varsa herşey mümkün.yılma tatlım inşallah kazanırsına.s.

turkbayragiturkbayragikızlar buluşma resimlerimiz eklendi

Son düzenleme:
slm serpil canım neyse artık eşlerimiz görevdeyken uzun görev bende gelirim sizlerle kalmaya:) :) kuzumun düğünüde 9 .ay canım 25 eylül
:içelim:

tabi canım beklerim her zaman hakkartiye gidelimde bi ben orada görüşmeyi düşünüom açıkçası arkadaşlıgımız burada sınırlı kalmasın

oh oh ne güzel piknik felan yapılmış çok sevindim valla uzun görevlere sinir oluyorum insanın ömrü tükenio canm bide sen bebişle daha kötü olacak of ya böyle durumlarda insan annesini arıo yanında ama bulamıo demi ebuşum canım benim allah yardımcın olsun

merhabalarrr..hatunlaarrr..
pazar günleri evde olmaakktan nefret ediyoruuumm..kocişim olsaydı yanımda bir yerlere giderdik belki.((

ama çok yakında herşeyin acısını çıkartıcaz inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…