Asker Eşleri

h.g ebru yesin onun teyzesi elleriniii kıyamammmm maşallah ya allahım korusun ...:1hug::1hug:

hosbulduk bebem :) maasallah maasallahhh babası yıcektı neredeyse :)) Hey Allahım bı baktım doktorun sol omzundan kafayı sokmus ekrana :) doktora surayada bakalım surdan da bakalım dıye dıye gulmekten öldurdu hepımızı :))) dogumda napar artık bılemıyorum gırecem dıye tutturdu bakalım :))) darısı sızlere olsun ınsallah kızlar...

cok degısık duyguymus ablacım... ınsallah o gunlerı de gorurum...

bencede bosver ablacım... en ıyı cevap bulasmamaktır..

boşver takma kafana ablacım ya muhattab olma seviyesiz kişilerle ...

Takmıyom ya merak etmeyin kızlar
Ebuşcum sen bide onun saçlı halini görsen varya 3lü ultrasonda belli oluyor olmaz böyle bişey ya resmen her tarafları belli oluyor bizim yeğende görmüştüm

ayyy yaaa ne güzel bi duygu ...allahım tüm isteyenlere yaşatsın inş.neyapsın eşinde heyecandan adamcaz:):) dayıcımdan biliyorum doktor rahat ol dedikce bi pc başına bi yengemin başında fır dönmüştü:)

ay ablam ultrason 4 boyutlu ama sacı yok henuz... olsa bellı olurmuydu yoksa ılerleyen aylarda mı cıkar... :)) ne acemı hamişim yaw...

yaaaa handan ablam ya kız biz bu serpili neyapacagız tutdurdu illede kocamı istiyorum die:):):)yolliakta gitsin hakkariye sonadan formalite bi düğün yaparız :):):)

ay ablam ultrason 4 boyutlu ama sacı yok henuz... olsa bellı olurmuydu yoksa ılerleyen aylarda mı cıkar... :)) ne acemı hamişim yaw...

Daha sonra belli olur canım merak etme bizim yeğenin ultrason sonuçlarında görmüştüm inanılır gibi değil ya çok net bir şekilde görüyorsun yüzünü gözünü

Yok anam ben diyom işte erken doğurdum kızımı o zamanlar yoktuki bunlar :hulya:

yaaaa handan ablam ya kız biz bu serpili neyapacagız tutdurdu illede kocamı istiyorum die:):):)yolliakta gitsin hakkariye sonadan formalite bi düğün yaparız :):):)

o cadıyı dövecem ben az kaldı alsanaalsanasmile sık dşini biraz diyom ama dinlemiyor işte yok enişte gelsin oraya
sonrada otursun annesinin dizinin dibinde düğüne kadar

bende gordum heryerını :) gercekten teknolojı cook ılerlemıs ablam...

Biraz daha ilerlesin hamileliğin çok daha farklı göreceksin canım ay ben bile merak ettim şimdi yeğenimizi :ecrin_bebek: bak diyorum kız olacak hihoyyyt

Kızlar ben kaçtım fırsat bulursam uğrarım yine öptüm hepinizi şekerler sefiyomm hepinizi opuyorumnanaktan Şeniz

hehe esımde fotoya bakıp bakıp kız bu kız kesın deyıp duruyordu :)) Saglıcakla kucagıma alayımda baska bısey ıstemıorum valla...

optum ablammm

ya handan abla ya ebuşum ya eylemcim nie öle dionuz ki arada tutuo benim kriz böle ne yani özlem sen hiç öslemionmu nişanlını bide ebuşun dediği gibi zamna daraldıkça insan dah kötü oluo önceden hiç böle değildim. bide bugün tartıştık iyimi buda üstüne kapak oldu... ebru canım nası seviniom bir bilsen ne bilim sen anlattıkça hele enişteyi dedin ya gözümde benim gelecgim ve nişanlım canlandı valla .. allah herkesi herdaim mutlu etsinnn

canım benim ya çok tatlısın kız ...özlemez olurmuyum çok özlüyorum hemde canım elbet bizde kavuşacagız hayırlısıyla ..bensana şaka takılıyorum ..

Allah sana da nasıp etsın cnm... senı coook ıyı anlıyorum bızde esımle coook zor kavustuk bı bılsennnnn...boshayallersmile
ben didiiiiim saaaaaa hoca anımmmmmm bu bebe kız olacak :)zemuszemuszemuszemuszemuszemus

hehhehe bakces bakalımmmm :)))

hehe esımde fotoya bakıp bakıp kız bu kız kesın deyıp duruyordu :)) Saglıcakla kucagıma alayımda baska bısey ıstemıorum valla...

optum ablammm

cnm hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride görürsün inşallah
bizde bekliyoruz az zamanım kaldı benmde..
şimdi zaman çabuk geçer son haftalar geçmek bilmiyoreyvahedigeldismile
bir an önce kollarına almak koklamak istiyorsunopuyorumnanaktan
Raabim meleklerimizi eşlerimizi bizleri korusun:Saruboceq:

Amin canım ınsallah saolasın...
Sende ınsallah saglıcakla kucagına alırsın,dedıgın gıbı ne ara buyumus anlamadım ama sona gelınce nasıl olurum bılmem...
Amin canım Rabbım o kadr buyuk kı hamılelıkte böyle bır yerde hıc sıkıntıya sokmadı benı... Allahım yanımızda olsun ınsallah...

optum ablammm

hep diyorum ya kız olacak diye :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: bak eşinde öyle diyor işte hatta bizşimdiden isim konusuna girsek opuyorumnanaktan

ne oldu serpilcim neden tartıştınız bakalım olur canım merak etme düğün telaşı arada ayrılık filan olur takmayın kafanıza konuşur düzeltirsiniz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…