coştu coştuuuuu .toplanıp oynicok düğnünde :):)
eeeeeeeeeeee kım geldıııı cosar tebııııı :))))))
eylemcım senınde olur canım merak etmeeeee tavsıye ederım ama hemen cok tatlılarr cokkk
ne haber kuzu
sorma çoştuk wallaha sempatiksalakcinni
slm hanımlar nasılsınız bi ıgdırda görev yapan yada ığdırlı bulamadım ya koca kk da:sinifsinif:
ni dimek oynuycaz tabiii.. :asigim:düğünüm her tarza hitap edicek.. davul zurnadan tut dj ye kadar var hihoyyyt
iidir ablacım..aynı koşuşturmalar işte.. cicilerin hayırlı olsun.:1hug:
slm hanımlar nasılsınız bi ıgdırda görev yapan yada ığdırlı bulamadım ya koca kk da:sinifsinif:
ben değirmenlikteyim canım senayy sorma bnde bi ardahanlaı bualamdım gitti bilmiyorumkismile
bnde kıbrıstayım cnaım aynı yerdeyiz sanırım seninle
selam .eylemcim yaşlanmak için daha çok erken .evleneceksin,çoluk çocuğa karışacaksın oooosen daha çook gençsin.yolun başındasın
ben değirmenlikteyim canım sen
bnde değirmenlikteyim :)
sorma handan ablam ya yaşlanıyorum galiba bazen nişanlımda takılıyor ilk tanıştıgımız zaman çok şen şakrak matrak bişeydin ne oluyor sana ...senden duymakta farklı bi duyguymuş:):):) ayyy ablacım inş.ilerde bende senin gibi olurum ya
ankarada yaşayan varmıı?burda arkadaşım güvercinlik tayini çıktı.3çocuğu var hayat pahalımı.dersaneler nekadar.yeterli lojman varmı.
:):):) ama kendimi biraz daha durgunlaşmış gibi hissediyorum :)baksana handan ablam bile öle diyor:)
ben gökhan kışlasındayım sen nerdesin tugayda mı canım bide komşu çıkıyor muşuz bak senkaydirigubbakcemile3bnde değirmenlikteyim :)
oyoyoyyoyyyyyyyy farkım var diosunnnnn :) :):)inş.canım tavsiyelere açıgım:)
napıyosunuz kızlar geçmişi pek okuyamadım artık okunmaz oldu esmacım hoş geldin kaçak nerelerdeydin özlettin kendini ya
bıtterım canım gonderdım geldımı sana :))
ecesu bızım sımdı bulundugumuz ılceye gelıyo canım sınanpasa bızde merkeze ınsallah
ben gökhan kışlasındayım sen nerdesin tugayda mı canım bide komşu çıkıyor muşuz bak senkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?