Asker Eşleri

coştu coştuuuuu .toplanıp oynicok düğnünde :):)

eeeeeeeeeeee kım geldıııı cosar tebııııı :))))))

eylemcım senınde olur canım merak etmeeeee tavsıye ederım ama hemen cok tatlılarr cokkk

ni dimek oynuycaz tabiii.. :asigim:düğünüm her tarza hitap edicek.. davul zurnadan tut dj ye kadar var hihoyyyt

ne haber kuzu
sorma çoştuk wallaha sempatiksalakcinni

iidir ablacım..aynı koşuşturmalar işte.. cicilerin hayırlı olsun.:1hug:

slm hanımlar nasılsınız bi ıgdırda görev yapan yada ığdırlı bulamadım ya koca kk da:sinifsinif:

İller topiği varya karsa ait bölüm yokmu baktın mı hiç

ni dimek oynuycaz tabiii.. :asigim:düğünüm her tarza hitap edicek.. davul zurnadan tut dj ye kadar var hihoyyyt

iidir ablacım..aynı koşuşturmalar işte.. cicilerin hayırlı olsun.:1hug:

sağol kuzucum daha iyileri hepinize olsun

napıyosunuz kızlar geçmişi pek okuyamadım artık okunmaz oldu esmacım hoş geldin kaçak nerelerdeydin özlettin kendini ya

sorma handan ablam ya yaşlanıyorum galiba bazen nişanlımda takılıyor ilk tanıştıgımız zaman çok şen şakrak matrak bişeydin ne oluyor sana ...senden duymakta farklı bi duyguymuş:):):) ayyy ablacım inş.ilerde bende senin gibi olurum ya

selam .eylemcim yaşlanmak için daha çok erken .evleneceksin,çoluk çocuğa karışacaksın oooosen daha çook gençsin.yolun başındasın

ankarada yaşayan varmıı?burda arkadaşım güvercinlik tayini çıktı.3çocuğu var hayat pahalımı.dersaneler nekadar.yeterli lojman varmı.

ben değirmenlikteyim canım sen

bnde değirmenlikteyim :)

hadi bakalım belki de tanışıyorsunuz dur ne güzel

yok kız takılıyorum sana üzülme sen ya normaldir bu duyguları yaşaman insan birazda duruluyor aslında telaş yaşıyorsun ondan tabi sen bana bakma ya ben artık hepten yaşlandım

ankarada yaşayan varmıı?burda arkadaşım güvercinlik tayini çıktı.3çocuğu var hayat pahalımı.dersaneler nekadar.yeterli lojman varmı.

sherin varya canım ankarada güvercinlik güzeldir ya istanbul yolu üzerindedir hiç gitmedim ama dışardan gördüm abimler giderler yazın havuzu var yüzmeye gidiyorlar ankarada yaşam daha kolay aslında istanbula göre ulaşımda rahattır dersane fiatları nasıl bilemem tabi

:):):) ama kendimi biraz daha durgunlaşmış gibi hissediyorum :)baksana handan ablam bile öle diyor:)

feyz aldın ya benden eylemcim normaldir

napıyosunuz kızlar geçmişi pek okuyamadım artık okunmaz oldu esmacım hoş geldin kaçak nerelerdeydin özlettin kendini ya

canım benım ya burdayım artıkkk faceye takıldım buraya gırmedım ama ozledımmmm tekrar geldımmmm son ayrılıgımız merak etmeeeee balım :))

naber kızlar ...çocuklar okuldan geldi herkes dersinin başına oturdu bende sohbet için geldim ama kimsecikler yokk

bıtterım canım gonderdım geldımı sana :))
ecesu bızım sımdı bulundugumuz ılceye gelıyo canım sınanpasa bızde merkeze ınsallah

canimm sinanpaşadan ayrılıyormusun.çocukluğumun şehri.
ilkkez orda aşıkolmuştum ilkokul aşkıı.ilkkkez orda çook hasta olmuştum malum soğuğuna can dayanmıyor.senağlama

Bende pazara gıttım geldım buranın pazarını gez gez bıtmıyo sabah gıdıyorum akŞama anca bıtırıyom.eŞım dıyo pazarı satın alsaydın dıye ucuz ne yapam dayanamıyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…