Asker Eşleri

allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim. eşim rahat olsun bari.

sinanpaşa ilçesi canım. 4000 nüfusu var doğru düzgün ev yok. evler eski gibi duruyor.

[

canım seninle bi denk gelemedik hayırlı olsun tayininiz.Sinanpaşa yı bilmem ama en azından batıya geliyosun tatlım doğuda neler yaşadınçeşin evine gelip gidecek artık yalnız kalmayacaksın bunlar herşeyi unutuururur sana eminim hihoyyyt bi de memlekete yakın gider gelirsin sık sık turkbayragi
[/B]

evet ablacım bızde onu beklıyoruz zatenn sadece saglık hakkını kaybetmıyoo zaten bagkura gececek ısyerı acınca ozel sıgortamızda var sorun olmayacak allahın ıznı ıle

ablacım naberrrrr zemuszemus valla zati İstanbul aşığıyım valla hiç eve gelesim yok ama hep de evdeyim mecburen kaydirigubbakcemile3

kızım ya istanbulun nesine aşıksın yahu herkes kaçmaya bakıyor buradan gürültüsü trafiği kalabalığı adım atmaya korkuyon bazen

astur ınsalla canım ya valla bıktım ders calısmaktannn bı atansammm en az 90 ıle alıyoo bende hep 87 lerde kaldım bu sene olucak ınsallahhh

Canım ya sen yazdıkça ben üzülüyorum inan herşey yoluna girer ya sen yeterki canını sıkma ne olur

inşallah handan ablacım.
elmaskalple konuşurken ona şey demiştim. eşim yanımda olsunda köy gibi bir yerde oturmaya bile razıyım demiştim. o da eksik dua etme olursa tam olsun ne köyü demişti. şimdide beğenmez oldum.

kızım ya istanbulun nesine aşıksın yahu herkes kaçmaya bakıyor buradan gürültüsü trafiği kalabalığı adım atmaya korkuyon bazen

ayy ne bileyim ablacım çok seviyorum İstanbul u eşim de çok seviyor buraya yerleşicez inşallahh ünv yi de burda okudumya sanırım o da etkili ama Anadolu yakasını çok seviyorum. Avrupa bunaltoyor beni de

İnşallah bitanem allah gönlüne göre versinde eşinde yanında olduktan sonra herşey düzene girer. :1hug:

ayy ne bileyim ablacım çok seviyorum İstanbul u eşim de çok seviyor buraya yerleşicez inşallahh ünv yi de burda okudumya sanırım o da etkili ama Anadolu yakasını çok seviyorum. Avrupa bunaltoyor beni de

Avrupa yakası güzelde daha boğucu orası havası bile farklı buradan kız gel wallaha hatta seni bizim apartmana alalım komşu olursun bana ne güzel içerik kayfeleri beraberce çatlatırız sonra herkesi hem gezdiririm seni burada salı pazarına götürürüm seni outler ler var burada çıkmayız artık tükkanlardan :lepi:

kızlar ben kaçıyorum markete gitmem lazım 1 saat sonra filan gelirim görüşürük o zaman by

ayy ablacım na güzel olurrrrrrrr :lepi: biz de zaten anadolu yakasından almayı düşünüyoruz evi ben Marmara da okuduğum için oraları çok seviyorum hele Kadıköy ü. 2.memleketim orası benimm turkbayragi

slm canlarım valla nasıl yorulmuşum anlatamam ama şükür bitti iş evimiz de mis gibi oldu.. nişanlım dalga geçio gelde kendi evini temizle die. ama oda olucak inş yakında.. bugün çok mutluyum....:))))
nişanlım sabah aradı 15 gündür görevde kendisi fazla arayamıodu. görev dönüşü beş gün dinlenmesi için izin vermişler. bir aksilik çıkmassa atlayıp gelcek yanıma 4 aydır ayrıyız ve ben çok özledim. allahım ne olur aksilik çıkmasın.....AMıNNN

ayy ablacım na güzel olurrrrrrrr :lepi: biz de zaten anadolu yakasından almayı düşünüyoruz evi ben Marmara da okuduğum için oraları çok seviyorum hele Kadıköy ü. 2.memleketim orası benimm turkbayragi

Hadi bakalım inşallah olurda gelirsin buraya kadıköy zaten güzel bir semt deniz kenarı çık modaya al dondurmanı otur sahilde

inş.canım ya inş.birgün kendi evini temizliceksin:)handan ablam gibi konuştum ya:):) bıkacaksın bile:):) amin canım inş.aksilik çıkmaz amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:hihoyyyt

serpılcım gozun aydınnnnnn canımm cıkmaz ınsallah bı aksılık falnnnn merak etmee :)

bende ardayı dısarı cıkartıcam bısıklet surecekkk tosun pasammm

serpılcım gozun aydınnnnnn canımm cıkmaz ınsallah bı aksılık falnnnn merak etmee :)

bende ardayı dısarı cıkartıcam bısıklet surecekkk tosun pasammm

allahım bagışlasın ya çok tatlı oluyorlar bu yaşlarda ..insan imreniyor valla buzamana kadar çok istek yoktu ama böyle sizleri görünce insan imreniyor :) maşallah

eeeeeeeeeeee kım geldıııı cosar tebııııı :))))))

eylemcım senınde olur canım merak etmeeeee tavsıye ederım ama hemen cok tatlılarr cokkk

yoruldun demi dinlen biraz bakalım
bak eniştede gelecekmiş kısmetse karşısına diri çık bari yorgunum ayaklarına yatma sempatiksalakcinni

inş.canım ya inş.birgün kendi evini temizliceksin:)handan ablam gibi konuştum ya:):) bıkacaksın bile:):) amin canım inş.aksilik çıkmaz amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:hihoyyyt

efferin kız bak feyz bile almaya başladın
bu demekki sende yaşlanıyon artık sempatiksalakcinni

bu topik coşmuş yavvv:hulya:

ne haber kuzu
sorma çoştuk wallaha sempatiksalakcinni

slm hanımlar nasılsınız bi ıgdırda görev yapan yada ığdırlı bulamadım ya koca kk da:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…