canım yeni gördüm..iyidir ne olsun işte..uğraşıyoz işte hep aynı klasik şeyler..kaynana gil..köye gitcekler yarın işleri var..bende..kaynanamın kız kardeşinde kalcam biraz..benide kızımla oraya bırakcaklar..işte sıkıldım değişiklik olcak biraz..yinede sığıntı olma durumundan kurtulamadık ama..:gitme:napaalım buna şükür..az kaldı..bende bugün oruç tuttum..canım herşeyi istedi..pohaça yaptım kek yaptım..ohh afiyetle yedik..laf aramızda gün ler uzunken zor oliyi valla oruç ..ALLAH kolaylık versin..bilmiyorumkismile
saol bıtanem... gıttım cnm sonucumu bugun ögrendım cnm cok sukur temız cıktı...darısı dıger tahlıllere ınsallah... sen nasılsın bebişim...
slm kk nın en tatlı hatunları uçuyorum sevinçten ya inş bir aksilik çıkmazda hevesim kursagımda kalmaz.. valla hayal bile edemiorum nişanlımın geldiği anı.. ailesinden gizli gelecek birde onlara çaktırmasak süper olacak herşey. şimdi kaynanam kızar nie benim yanıma gelmedinde (kütahyaya) oraya giittin(kayseriye) der.. e haklıda yani benimde oglum olsa benim değilde nişanlısının yanına gitse benimde zoruma gider....
eylemcim senin nişanlın gelmicekmi hiç düğüne kadar ???
handan abla merak etme ben duyunca gelceni yorgunluk felna kalmadı bende bugün birde kuoföre gittim.. övünmek gibi olmasın süper oldum....herşey hazır inş perşembe sabha burda...
ALLAH BÜTÜN SEVENLERİ BİRBİRNE KAVUŞTURSAN ...AMİNNN
tugaydayım cnm ben gökhan neresi kıı duydum ama yakınız :))))))))))
bizde tugaya bağlıyız çok yakınız az önce tugayın revirinden geldim kuzum ateşlendi biraz:sinifsinif:
bizde tugaya bağlıyız çok yakınız az önce tugayın revirinden geldim kuzum ateşlendi biraz:sinifsinif:
geçmiş olsun canım
aman kıyamam neyi var ceylinin
teşekkür ederim kızlar.. yasemincim bilmiyorum sadece ateşi çıkıyo ilk defa ateşlendi öksürük yok hapşırık ama ateş var neşeside iyi bilmiyorum içim gidiyobende kızımı kıbrısta doğurdum.bebişine çookgeçmiş olsun,bebkler çok çabuk atlatırlar ateşlihastalıklarını:ecrin_bebek:
inş. canımopuyorumnanaktangçmiş olsun cnm salgın var diyorlardı hemn gecer inş
handan abloşum nerelerdesin bu gün 3kez girdm hiç denkgelmedik.öptüm nanaktan
slm kk nın en tatlı hatunları uçuyorum sevinçten ya inş bir aksilik çıkmazda hevesim kursagımda kalmaz.. valla hayal bile edemiorum nişanlımın geldiği anı.. ailesinden gizli gelecek birde onlara çaktırmasak süper olacak herşey. şimdi kaynanam kızar nie benim yanıma gelmedinde (kütahyaya) oraya giittin(kayseriye) der.. e haklıda yani benimde oglum olsa benim değilde nişanlısının yanına gitse benimde zoruma gider....
eylemcim senin nişanlın gelmicekmi hiç düğüne kadar ???
handan abla merak etme ben duyunca gelceni yorgunluk felna kalmadı bende bugün birde kuoföre gittim.. övünmek gibi olmasın süper oldum....herşey hazır inş perşembe sabha burda...
ALLAH BÜTÜN SEVENLERİ BİRBİRNE KAVUŞTURSAN ...AMİNNN
iyi akşamlar herkeze
AnneyimBen hoşgeldın canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?