Asker Eşleri

slm kk nın en tatlı hatunları uçuyorum sevinçten ya inş bir aksilik çıkmazda hevesim kursagımda kalmaz.. valla hayal bile edemiorum nişanlımın geldiği anı.. ailesinden gizli gelecek birde onlara çaktırmasak süper olacak herşey. şimdi kaynanam kızar nie benim yanıma gelmedinde (kütahyaya) oraya giittin(kayseriye) der.. e haklıda yani benimde oglum olsa benim değilde nişanlısının yanına gitse benimde zoruma gider....
eylemcim senin nişanlın gelmicekmi hiç düğüne kadar ???
handan abla merak etme ben duyunca gelceni yorgunluk felna kalmadı bende bugün birde kuoföre gittim.. övünmek gibi olmasın süper oldum....herşey hazır inş perşembe sabha burda...
ALLAH BÜTÜN SEVENLERı BıRBıRNE KAVUŞTURSAN ...AMıNNN

allah kabul etsin canım evet sanada degısıklık olur bıraz

saol bıtanem... gıttım cnm sonucumu bugun ögrendım cnm cok sukur temız cıktı...darısı dıger tahlıllere ınsallah... sen nasılsın bebişim...

gözun aydın canım benımde aklım sende kaldı yaa merak ettım ohhh rahatladı şimdi içimopuyorumnanaktan

gözun aydın canım bol bol hasret gıderırsınız artık:jeyyar:

serpil21 tatlım senin adına çoksevindim.nişanlılık günlerim aklıma geldi.kaynananında herşeyden haberi olmayıversin...kaynana kaynar kazanaaa

geçmiş olsun canım

aman kıyamam neyi var ceylinin

bende kızımı kıbrısta doğurdum.bebişine çookgeçmiş olsun,bebkler çok çabuk atlatırlar ateşlihastalıklarını:ecrin_bebek:
teşekkür ederim kızlar.. yasemincim bilmiyorum sadece ateşi çıkıyo ilk defa ateşlendi öksürük yok hapşırık ama ateş var neşeside iyi bilmiyorum içim gidiyo

pelıncan canım sınanpasa deme bana
ınsallah merkeze gecıcezzz hayatımmm
cok soguk dedıgın gıbı kıslardan nefret eder oldum artıkkk

canım bebesıne gecmıs olsunn valla onlar hasta olunca bız daha kotu hasta oluyoruz uzuluyoruz acıl sıfalarrrrr :))

handan abloşum nerelerdesin bu gün 3kez girdm hiç denkgelmedik.öptüm nanaktan

buradayım canım bir ara çıkmıştım dışarda işim vardı akşamda girmedim zaten şimdi açtım neti

Bilemem belkide kayganana haber filan veririz oğluşun geldi diye sempatiksalakcinni boşver ya gitmesin anasının yanına zaten az kalacak değilmi hadi bakalım güzelleştin ha zaten kızlarımız güzel maşallah

iyi akşamlar herkeze

iyi akşamlar gülşahcım

bizde tugaya bağlıyız çok yakınız az önce tugayın revirinden geldim kuzum ateşlendi biraz:sinifsinif:

geçmiş olsun canım şimdi nasıl bebek dha iyidir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…