Asker Eşleri

ecesu canım sıkma canını o kadar ya dedıgımede pısman oldum valla :)) alısırsınn en azından esın yanında olucakkk

merhabalar hatunlaaarrr...bende 3-5 gün yokum..eşimin teyzesinde kalcam biraz...hepinmizi öpüyorum görüşmek üzereee......

günaydın elmascım güle gle git uğra yine fırsat bulursan

canım benımm esım 2 sene sonra bırakacak arda okula baslamadan meslegıı afyonda anlıcan emeklı olucazz :)))

esma niye emekli oluyorki iyi düşünün ama iş imkanı varsa sorun değil o zaman

off canım ya çok moralim bozuk. sen söylemesende ben video izledim ordanda öyle görünüyordu zaten. nüfusuda azdı tahmin ediyordum yani.haziran sonu gibi gelip ev bakarım belki. napalım bizde 2. yılda tayin isteriz istemesekte tayinimiz muhtemelen çıkar zaten.

handan ablacım kendı ısını yapıcak ıs ımkanımız oldugu ıcın boyle karar aldıkk
benden daha ıyı bılırsınnn dusundukte oglumuzun hıc cocukluk arkadası olmayacak ordan oraya tayınden kendı evımde tasınmadan oturmak ıstıyoruzz yoruldum valla ev tasımaktan

hangi ilçesiydi canım evet ilçeleri fazla gelişmemiş üzülme bu kadar anlayabiliyorum seni allah yardımcın olsun belki gidince seviceksin hemen önyargılı olma:teselli:

bıtterım aman dolsun su 2 sene dıye gun sayıyoruz valla :))

ecesu bende ılk geldıgımde oyleydım ama mecburıyetten alısıyosun bıde benım avantajım ablam var burda sandıklı ılcesındee ona gıdıp gelıyoruzz ıyı oluyooo :))
sende alısırsın bu sene gene cok ıyı alay komutanı yardımcısı falan gıdıyoo alay komutanı cok fenaydıı herkez kurbanlar adaııı tayını ınsallah cıkar dıyee :)

bıtterım aman dolsun su 2 sene dıye gun sayıyoruz valla :))

ecesu bende ılk geldıgımde oyleydım ama mecburıyetten alısıyosun bıde benım avantajım ablam var burda sandıklı ılcesındee ona gıdıp gelıyoruzz ıyı oluyooo :))
sende alısırsın bu sene gene cok ıyı alay komutanı yardımcısı falan gıdıyoo alay komutanı cok fenaydıı herkez kurbanlar adaııı tayını ınsallah cıkar dıyee :)

bıtterım canım gonderdım geldımı sana :))
ecesu bızım sımdı bulundugumuz ılceye gelıyo canım sınanpasa bızde merkeze ınsallah

günaydın hanımlarrr zemuszemus
amaninn sabah sabah ne kaynatmışsınız öyle :içelim:
amann bugün hava güzel ayy artık hiç ders çalışasım yok :dilcikar: son zamanlar bıkkınlık geldi ama toplamam lazım kendimi
sizler nasılsınızzzz

canım hosgeldınn kaynattık valla ozlemısım ne zmandır faceden fırsat bulup buraya gırmıyodumm nasılsınnn

sorma o bendede var ders ıstegı kalmadı bendede ne kadar sıksamda kendımıı zorla bıseyler calısıyorumm yoruldum artık farkettımmm

Canım ya sen yazdıkça ben üzülüyorum inan herşey yoluna girer ya sen yeterki canını sıkma ne olur

zaten iş ayarlamadan olursa kötü oluyor maaş zaten azalıyor
madem işide hazırmış sorun olmaz o zaman
belkide daha rahat edersiniz
antalyayamı yeleşceksiniz sonra

günaydın asliii yafrummm ne haber
sorma kaynatıyoz işte ne güzel
havada güzel bugün kuşlar ötiiii hep
bende dışarı çıkıp gelecem

allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim. eşim rahat olsun bari.

hangi ilçesiydi canım evet ilçeleri fazla gelişmemiş üzülme bu kadar anlayabiliyorum seni allah yardımcın olsun belki gidince seviceksin hemen önyargılı olma:teselli:

sinanpaşa ilçesi canım. 4000 nüfusu var doğru düzgün ev yok. evler eski gibi duruyor.

[

evet handan ablcım antalyaya yerlesıcez kısmet olursa evımızı aldık duruyo orda
emeklı derken ıstıfa edecek normal emeklı olmayacak

senin bölüm ne Esma cım

ablacım naberrrrr zemuszemus valla zati İstanbul aşığıyım valla hiç eve gelesim yok ama hep de evdeyim mecburen kaydirigubbakcemile3

evet handan ablcım antalyaya yerlesıcez kısmet olursa evımızı aldık duruyo orda
emeklı derken ıstıfa edecek normal emeklı olmayacak

Hayırlısı olsun esmacım evinde olduktan sonra sıkıntı olmaz nasılsa..
Bu seferde tüm haklarını kaybediyorsun demi birde bu var .
15 yılı doldurması gerekiyor herhalde istifa etmesi için ben böyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…