- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
merhabalar hatunlaaarrr...bende 3-5 gün yokum..eşimin teyzesinde kalcam biraz...hepinmizi öpüyorum görüşmek üzereee......
canım benımm esım 2 sene sonra bırakacak arda okula baslamadan meslegıı afyonda anlıcan emeklı olucazz :)))
canım benımm esım 2 sene sonra bırakacak arda okula baslamadan meslegıı afyonda anlıcan emeklı olucazz :)))
off canım ya çok moralim bozuk. sen söylemesende ben video izledim ordanda öyle görünüyordu zaten. nüfusuda azdı tahmin ediyordum yani.haziran sonu gibi gelip ev bakarım belki. napalım bizde 2. yılda tayin isteriz istemesekte tayinimiz muhtemelen çıkar zaten.
off canım ya çok moralim bozuk. sen söylemesende ben video izledim ordanda öyle görünüyordu zaten. nüfusuda azdı tahmin ediyordum yani.haziran sonu gibi gelip ev bakarım belki. napalım bizde 2. yılda tayin isteriz istemesekte tayinimiz muhtemelen çıkar zaten.
handan ablacım kendı ısını yapıcak ıs ımkanımız oldugu ıcın boyle karar aldıkk
benden daha ıyı bılırsınnn dusundukte oglumuzun hıc cocukluk arkadası olmayacak ordan oraya tayınden kendı evımde tasınmadan oturmak ıstıyoruzz yoruldum valla ev tasımaktan
günaydın hanımlarrr zemuszemus
amaninn sabah sabah ne kaynatmışsınız öyle :içelim:
amann bugün hava güzel ayy artık hiç ders çalışasım yok :dilcikar: son zamanlar bıkkınlık geldi ama toplamam lazım kendimi
sizler nasılsınızzzz
bıtterım aman dolsun su 2 sene dıye gun sayıyoruz valla :))
ecesu bende ılk geldıgımde oyleydım ama mecburıyetten alısıyosun bıde benım avantajım ablam var burda sandıklı ılcesındee ona gıdıp gelıyoruzz ıyı oluyooo :))
sende alısırsın bu sene gene cok ıyı alay komutanı yardımcısı falan gıdıyoo alay komutanı cok fenaydıı herkez kurbanlar adaııı tayını ınsallah cıkar dıyee :)
hangi ilçesiydi canım evet ilçeleri fazla gelişmemiş üzülme bu kadar anlayabiliyorum seni allah yardımcın olsun belki gidince seviceksin hemen önyargılı olma:teselli:
canım hosgeldınn kaynattık valla ozlemısım ne zmandır faceden fırsat bulup buraya gırmıyodumm nasılsınnn
sorma o bendede var ders ıstegı kalmadı bendede ne kadar sıksamda kendımıı zorla bıseyler calısıyorumm yoruldum artık farkettımmm
Canım ya sen yazdıkça ben üzülüyorum inan herşey yoluna girer ya sen yeterki canını sıkma ne olur
zaten iş ayarlamadan olursa kötü oluyor maaş zaten azalıyor
madem işide hazırmış sorun olmaz o zaman
belkide daha rahat edersiniz
antalyayamı yeleşceksiniz sonra
günaydın asliii yafrummm ne haber
sorma kaynatıyoz işte ne güzel
havada güzel bugün kuşlar ötiiii hep
bende dışarı çıkıp gelecem
muhasebe ogretmenıyım canım ben
evet handan ablcım antalyaya yerlesıcez kısmet olursa evımızı aldık duruyo orda
emeklı derken ıstıfa edecek normal emeklı olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?