Asker Eşleri

günaydınn günaydınn.
esmacım okuyuncaçok duygulandım hepimizin kaderi ortak siz şanslısınız erken yaşta kurtuluyorsunuz.bizim emeklliğe daha 8 sene varbirde eşim 30 yılıı doldururum diyor .ben emekli olmayı istiyorum dediğin gibi çocuklarımın hiç çocukluk arkadaşı olmadı dostluğun anlamını bilmleri çok zor.
bende memur çocuğuydum hiç arkadaş biriktiremedim.

Canım günaydın okuduk yazdıklarını çok duygulandım ya kolay değil tabi yaşadıkların eşlerimzi her daim yanımızda olsun istiyoruz ama bazende olmuyor be tatlım neyse çok az kaldı bitecek bu günlerde bundan sonra inşallah ne yaşamak istiyorsan eşinle ve oğlunla doya doya yaşarsın bu mesleğin cilvesi de bu işte çok gençsiniz daha önünüzde çok uzun yıllar var daha :)))

Günaydın canım ne haber darısı sizlere olsun inşallah şu emeklilik işi varmış daha sizede bizde 20 yıl doldu öyle olduk ama öyle bir boşluğa düüyorsunki ilk zamanlar sonradan alışıyorsun ama ben hala arıyorum o günleri izmirdeyken çaylarımız yemeklerimiz hiç eksik olmazdı sürekli giderdik dışarda oturduk kirada 5 sene komşuarım iyiidi buraya geldik sudan çıkmış balığa döndüm resmen kimse yok burada kapın çalmıyor bile inanırmısın otururken resmen bir anda ağlama krizi ne giriyorum ben nereden buraya düştüm diyorum zor yani yinede arkadaşın olsa bir derece tabi kimse yok ama

Günaydın şekerler hayırlı sabahlar olsun dün gece esma dertlendi şimdide sabah sabah ben yok ben kesin menapoza giriyorum yak bir cigara şimdi

gözlerim şişti aglamaktan yaaa ..allahım eşinden ve evladından ayırmasınbenim nişanlım nişanımın oldugu gün öğlende geldi ve 4 gün kaldı gitti nişan kıyafetimi herşeyimi kendim tek başıma baktım (kız kardeşimle )insan çok üzülüyor anlattıklarının hepsini yaşamasamda anlıyorum ..6 aydır gelmedi sadece nette görüşüyoruz oda görevi yoksa ...allahım herkezin yardımcısı olsun ..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydın eylemcim ne haber tatlım

günaydın ablacım ne olsun aynı yalnızlık..bu aralar çok agresif davranıyorum etrafıma bir bu topikte huzur buluyorum etrafımdaki insanları kırıyorum elimde olmadan üzülüyorum daha sonradan aklıma olur olmaz şeyler geliyor gece tek başıma nasıl duracagım oralarda evde burda korkuyorum

Salt güzeli istemiyorum... Konustukça güzelleseni istiyorum... Huzuru ariyorum ben, güvenle koynunda uyunacak olan?... Ve gecenin bir yarisi ansizin uyandigimda uyurken seyre dalacagim masumiyeti... Soyunda degil ruhunda asillik ariyorum ben... Kasi ile gözü ile degil özü ile sözü ile var olan?...

Canım çok normal ama yaşadıkların hep stresten kaynaklanıyor bunlar sakın ailenide üzme tamammı düğün yaklaştıkça sıkıntılar basar şimdi seni ben bile bir gün evde yüzük atmıştım evlenmiyorum diye olacak bunlar canım geçer canım

senin neyin var ablam mafoldumben

Aman sorma ya esmayada üzüdüm araya kendimi sıkışştırdım işte hep yanlızlık ya kimse yok burada kapın çalmıyor bile ben alışkın değilim bunlara neyse ya bugün hüzünlü başladık herşeye

Ahh be güzelim sen bizden de dertliymişsin ..
Az kaldı canım bütün bu hissettiklerini doya doya yaşayacaksın merak etme sen gönlünü ferah tut biraz daha :1hug:

of of herkes dertlenmiş bir ben eksikmişim çakıl anneyim ben handan ablam eylemim ebuşum kuzum pelincan vay anasını be herkes bir yerde ayrılık acısı çekio...
ben bir yandan seviniorum aşkım canım herşeyim 14 saat sonra burda ama bir yandanda üzülmeye başladım sadece 3 gece kalabilecek ve yine gidecek.. ne zor bişey gidenin ardından bakıpta kal kalmak. hele birde söz verdiysen aglamıcam die kendini yiyip duruosun... of of zaman geçmior şimdi.. handan abla benede sendenim...

serpilcim nişanlılın kaç yılı var güneydoğuda.neresinde görev yapıyor. benim eşimde ağustosta izne gelecek

Hadi kalkın kızlar kahvaltı hazır opuyorumnanaktan

oy oyoyyyyyy ablam yine dötürmüş ...gülşahcım nerelerde acaba kuzumda gellsin abla ebuşşşşşşş yok piyasada zaten ..anneyim bende kocişiyle birlikte yapar artık kahvaltısını kaçta uyanır kim bilir fıstıkım:):) pelincannnnnnn hadii handan ablam bekliyor aaaaaaa hepsini gıdıklayıpmı uyandırmam lazım yaaa:)sositosositosositosositosositososito

canım sın benim ya canım ..ne güzel işte bak geliyor allahımın izni ile isterse bi saatline gelsin yeterki gelsin ya :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sorma beee bugün dertlendik işte biraz sen bize bakma bak geliyor nişanlın işte sen ona odaklan keyfini çıkar bi güzel sakın ağlama olurmu :teselli:

çakıl yok düşmedi daha buraya düşmesi yakındır ama sempatiksalakcinni kuzuda esmada horul horul uyuyorlardır mirmirmirmir ebuş okuldadır zaten hadi peilincanla sen gel hep beraber yiyeiim delikafadulden

olur ablam hemen gelelim :) kızzz ablam eniştem seni iyi bırakıyor pc başına kız benim sarılıp öpesim geliyor burda seni nası dayanıyo adamcaz:)
:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…