kına geceme kursu oldugu ıcın aksam gelebıldıı dugunum oldu gelınlıklerle ben anneme dondum o kursuna gıtttı 15 gun sonra geldı ben anca evıme gıdebıldım rahatız derken doguya tayınımız cıktıı gıttıık orda hamıle kaldım sevınclıyız bı baktık kı esımı dıs karakola vermıslerrr ben annemın yanına gıtmek zorunda kaldım butun doktor kontrallerıne ablamla yada annemle gıttım cınsıyetını bıle onunla ogrenemedım ogrendım esıme haber vermek ıcın telefonla aradım dıs karakol oldugu ıcın normal telefon yok uydu telefonundan 2 saatte anca dusurdum soyledım 9 ayda anca 2 kere gorebıldım tam ona ıhtıyacımın oldugu zamanlarda yanımda olamadı((
dogum geldıı sezeryana gırıcem gozum yolda esımı beklıyorum doktora yalvardım bı gun sonra olayım dıye doktor rıısklı dedı ve kagıt ımzalattı bana bı gun esımı bekledım sabah oldu aglamaktan gozlerım sıstıı benı hazırladılar amelıyata ama esım yok sedyede tam amelıyathaneye gırerken yakaladıı perısan olmus yetısebılmek ıcın Allahtan gore bıldım ıcım rahatladıııı :)))
hastaneden cıktıkk 5 gun sonra doguya ısıne tekrar gerı donmek zorundaydı gıttıı 3 ay daha ayrı kaldık oglusumun ılk gunlerını goremedıı allahtan tayın ıstedı verdıler ılce merkezıne geldı bızde oglusumla hemen vana gıttık :))) omrumuzden omur gıttı ama esımı cok sevıyorummmmmm onun ıcın katlandık katlanıyoruz ama az kaldıııııı
ıste bunlar aklıma geldıı kotu oldumm neyse eskıde kaldııı bunlarrrr sımdı yanındayımmmmm
günaydınn günaydınn.
esmacım okuyuncaçok duygulandım hepimizin kaderi ortak siz şanslısınız erken yaşta kurtuluyorsunuz.bizim emeklliğe daha 8 sene varbirde eşim 30 yılıı doldururum diyor .ben emekli olmayı istiyorum dediğin gibi çocuklarımın hiç çocukluk arkadaşı olmadı dostluğun anlamını bilmleri çok zor.
bende memur çocuğuydum hiç arkadaş biriktiremedim.
günaydınnnnn canlarım günaydın fıstıklar:)
kına geceme kursu oldugu ıcın aksam gelebıldıı dugunum oldu gelınlıklerle ben anneme dondum o kursuna gıtttı 15 gun sonra geldı ben anca evıme gıdebıldım rahatız derken doguya tayınımız cıktıı gıttıık orda hamıle kaldım sevınclıyız bı baktık kı esımı dıs karakola vermıslerrr ben annemın yanına gıtmek zorunda kaldım butun doktor kontrallerıne ablamla yada annemle gıttım cınsıyetını bıle onunla ogrenemedım ogrendım esıme haber vermek ıcın telefonla aradım dıs karakol oldugu ıcın normal telefon yok uydu telefonundan 2 saatte anca dusurdum soyledım 9 ayda anca 2 kere gorebıldım tam ona ıhtıyacımın oldugu zamanlarda yanımda olamadı((
dogum geldıı sezeryana gırıcem gozum yolda esımı beklıyorum doktora yalvardım bı gun sonra olayım dıye doktor rıısklı dedı ve kagıt ımzalattı bana bı gun esımı bekledım sabah oldu aglamaktan gozlerım sıstıı benı hazırladılar amelıyata ama esım yok sedyede tam amelıyathaneye gırerken yakaladıı perısan olmus yetısebılmek ıcın Allahtan gore bıldım ıcım rahatladıııı :)))
hastaneden cıktıkk 5 gun sonra doguya ısıne tekrar gerı donmek zorundaydı gıttıı 3 ay daha ayrı kaldık oglusumun ılk gunlerını goremedıı allahtan tayın ıstedı verdıler ılce merkezıne geldı bızde oglusumla hemen vana gıttık :))) omrumuzden omur gıttı ama esımı cok sevıyorummmmmm onun ıcın katlandık katlanıyoruz ama az kaldıııııı
ıste bunlar aklıma geldıı kotu oldumm neyse eskıde kaldııı bunlarrrr sımdı yanındayımmmmm
günaydın eylemcim ne haber tatlım
Günaydın şekerler hayırlı sabahlar olsun dün gece esma dertlendi şimdide sabah sabah ben yok ben kesin menapoza giriyorum yak bir cigara şimdi
günaydın ablacım ne olsun aynı yalnızlık..bu aralar çok agresif davranıyorum etrafıma bir bu topikte huzur buluyorum etrafımdaki insanları kırıyorum elimde olmadan üzülüyorum daha sonradanaklıma olur olmaz şeyler geliyor gece tek başıma nasıl duracagım oralarda evde burda korkuyorum
senin neyin var ablam mafoldumben
Salt güzeli istemiyorum... Konustukça güzelleseni istiyorum... Huzuru ariyorum ben, güvenle koynunda uyunacak olan?... Ve gecenin bir yarisi ansizin uyandigimda uyurken seyre dalacagim masumiyeti... Soyunda degil ruhunda asillik ariyorum ben... Kasi ile gözü ile degil özü ile sözü ile var olan?...
Hadi kalkın kızlar kahvaltı hazır opuyorumnanaktan
serpilcim nişanlılın kaç yılı var güneydoğuda.neresinde görev yapıyor. benim eşimde ağustosta izne gelecek
of of herkes dertlenmiş bir ben eksikmişim çakıl anneyim ben handan ablam eylemim ebuşum kuzum pelincan vay anasını be herkes bir yerde ayrılık acısı çekio...
ben bir yandan seviniorum aşkım canım herşeyim 14 saat sonra burda ama bir yandanda üzülmeye başladım sadece 3 gece kalabilecek ve yine gidecek.. ne zor bişey gidenin ardından bakıpta kal kalmak. hele birde söz verdiysen aglamıcam die kendini yiyip duruosun... of of zaman geçmior şimdi.. handan abla benede sendenim...
serpilcim nişanlılın kaç yılı var güneydoğuda.neresinde görev yapıyor. benim eşimde ağustosta izne gelecek
of of herkes dertlenmiş bir ben eksikmişim çakıl anneyim ben handan ablam eylemim ebuşum kuzum pelincan vay anasını be herkes bir yerde ayrılık acısı çekio...
ben bir yandan seviniorum aşkım canım herşeyim 14 saat sonra burda ama bir yandanda üzülmeye başladım sadece 3 gece kalabilecek ve yine gidecek.. ne zor bişey gidenin ardından bakıpta kal kalmak. hele birde söz verdiysen aglamıcam die kendini yiyip duruosun... of of zaman geçmior şimdi.. handan abla benede sendenim...
oy oyoyyyyyy ablam yine dötürmüş ...gülşahcım nerelerde acaba kuzumda gellsin abla ebuşşşşşşş yok piyasada zaten ..anneyim bende kocişiyle birlikte yapar artık kahvaltısını kaçta uyanır kim bilir fıstıkım:):) pelincannnnnnn hadii handan ablam bekliyor aaaaaaa hepsini gıdıklayıpmı uyandırmam lazım yaaa:)sositosositosositosositosositososito
sorma beee bugün dertlendik işte biraz sen bize bakma bak geliyor nişanlın işte sen ona odaklan keyfini çıkar bi güzel sakın ağlama olurmu :teselli:
çakıl yok düşmedi daha buraya düşmesi yakındır ama sempatiksalakcinni kuzuda esmada horul horul uyuyorlardır mirmirmirmir ebuş okuldadır zaten hadi peilincanla sen gel hep beraber yiyeiim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?