Asker Eşleri

canım ben kayseride yaşıyorum burada zincidere komando tugayı var herhalde senin koçiş burya gelcek

aha eylemcim dogru söylemişsin hakkari merkez de işte ah ah geçmior saatler... bu arda eylemcim çok güzelmişin haberin olsun handan abla aglamıom zaten o terminalde gözden kaybolana kadar kendimi tutuom. sonra oturuom bir köşeye içimi boşaltana kadar aglayıp duruom.. üstünede bir kaçsonra eve geliom beraber yaptıgımız şeyler aklıma gelio aglamay devam.. pskolojim bozuluor bu ayrılık zamnalarındadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

herkese merhaba hanımlar..eşi ağrı merkezde görev yapan yada tayini oraya çıkan varmı aranızda..varsa tanışmak isterim...cevaplarınızı beklyrm...

canım ya hepimiz o günlerden geçtik bende hep ayrı şehirlerdeydim insana çok kötü koyuyor ama sabrın sonu selamet şimdi de hep birlikteyiz Allah bidaha ayırmasın

teşk.ederim bitanem ..canım dogru dememmi iii takip ediyorum seni :):) canım sevdigim için ...geçer geçer bbak 5 saat daha gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…