- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
slm herkese hep sohbetleri kaçırıyorum ya var mı önemli gelişmeler?
serpilcim nişanlılın kaç yılı var güneydoğuda.neresinde görev yapıyor. benim eşimde ağustosta izne gelecek
GÜnaydın kızlar.bende bugun memlekete gİdİyorum eŞİm 20 gÜn kayserİde kurs gÖrecek bende annemlere gİdİyorum.bİr eŞİme bİr bana valİz hazırıyorum.hoŞ benım valİzede valİz denmez Çocukların kıyafetlerİnden kendİme bİŞey koyamıyorum.
aha eylemcim dogru söylemişsin hakkari merkez de işte ah ah geçmior saatler... bu arda eylemcim çok güzelmişin haberin olsun handan abla aglamıom zaten o terminalde gözden kaybolana kadar kendimi tutuom. sonra oturuom bir köşeye içimi boşaltana kadar aglayıp duruom.. üstünede bir kaçsonra eve geliom beraber yaptıgımız şeyler aklıma gelio aglamay devam.. pskolojim bozuluor bu ayrılık zamnalarındadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aha eylemcim dogru söylemişsin hakkari merkez de işte ah ah geçmior saatler... bu arda eylemcim çok güzelmişin haberin olsun handan abla aglamıom zaten o terminalde gözden kaybolana kadar kendimi tutuom. sonra oturuom bir köşeye içimi boşaltana kadar aglayıp duruom.. üstünede bir kaçsonra eve geliom beraber yaptıgımız şeyler aklıma gelio aglamay devam.. pskolojim bozuluor bu ayrılık zamnalarındadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus hiçbiri canım ben degilim:)dur senin için kendi resmimi koyayım:)eylemcim resimlerden hangisi sensin kız??kaydirigubbakcemile3
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus hiçbiri canım ben degilim:)dur senin için kendi resmimi koyayım:)
hani ama nerde göremedim benbilmiyorumkismile
handan ablaaaaaaaaaaaaaaa ordamısın
ya masa üstümden alıyorum ama ekrana gözat dedikten sonra kardeşlerimi yada kuzenlerimin resimler i geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?