Asker Eşleri

olur ablam hemen gelelim :) kızzz ablam eniştem seni iyi bırakıyor pc başına kız benim sarılıp öpesim geliyor burda seni nası dayanıyo adamcaz:)
:kedi:

niye bırakmasın kız oda akşamları kendi pc sinde takılıyor biz özgür ailesiyiz arada yokluyom ben merak etme sempatiksalakcinni gel bende öpem seni Şeniz

herkes detlenmiş yaa canlarım boşverin Allah can sağlığı versin gerisi hallolur zaten..

neler okuyoruz gazetelerde..

geçen bi haber okudum gelinle damat düğün çıkışı balayına giderken kaza yapıp

ölmüşlermafoldumbenmafoldumben

okadr üzüldümkii anlatamam insanın ister istemez kendisi geliyor aklına..

ablacım istanbula gelir gelmez ilk işim seni ziyaret etmek..opuyorumnanaktan

GÜnaydın kızlar.bende bugun memlekete gıdıyorum eŞım 20 gÜn kayserıde kurs gÖrecek bende annemlere gıdıyorum.bır eŞıme bır bana valız hazırıyorum.hoŞ benım valızede valız denmez Çocukların kıyafetlerınden kendıme bıŞey koyamıyorum.

Ay bıde o ne gÜzel kahvaltıydı ya ben kahvaltı yapmayan bırı olarak bıle heveslendımmmmmmmmmmm.sÜtÜm Çektıııı Şımdı gÖrÜyonmu avcumu yalayam muhahahha

oo herkes dertlı bır ben sevınıyorum heralde bu tayın ıŞıne
ÜzÜlmeyın hanımlar elden ne gelır.hıÇ ıstemeyerek
gıttıgınız yerı belkı cok seveceksınız ıı dÜŞÜnmeye ÇalıŞın
en azındam yavrularımız eŞımız yanımızda olucak

kuzu her zaman beklerim canım ok mennun olurum
sorma işte biraz dertleştik kızlarla
kahvaltıya beklerim yine canım opuyorumnanaktan

evet alam çok seksüüüüüopuyorumnanaktan

yes canım ben böle öperim işte opuyorumnanaktan

Ay bİde o ne gÜzel kahvaltıydı ya ben kahvaltı yapmayan bİrİ olarak bİle heveslendİmmmmmmmmmmm.sÜtÜm Çektİİİİ Şİmdİ gÖrÜyonmu avcumu yalayam muhahahha

selam her zaman bekleriz kahvaltıya buyrun yap kahvaltını mutlaka günün en önemli öğünüdür çünkü opuyorumnanaktan

En önemliside bu zaten hep beraber olabilmek rüzgar nereye savusursa oraya gidiliyor işte elden de bişey gelmiyor maalesef opuyorumnanaktan

ben eşimle olmayacam diyarbakıra bağlı gezici birlikte hakkarideki karakola gitcez ayrılcaz yani ondan üzgünüm ben.ikide çocuk ikiside ufacık

Allah yardımcın olsun canım kolay değil tabi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…