Asker Eşleri

kızlar nasılsınızzz sormayın dun gece cok efkarlandım ( bu sabahta doktora gıttık aksama anca geldıkk yarın sabah erkenden ac karnına gıdıcez esımlee tahlıl ıstedılerrrr

opuyorum hepınızııııııııı bıraz dınleneyımmmmmm:)))

çok tşk.ederim ablam

rica ederim canım gördüm resimleri çok hoş ve güzel maşallah

Bu Çocuklar hİÇ rahat bırakmıyo İnsanı

Küçükler herhalde allah bağışlasın canım

Ne oldu esmacım geçmiş olsun hayırdır

neyin var hayırdır canımçok geçmiş olsun

canlarım sagolun ya kulak zarından amelıyat olmustum 20 gun once kontrolum vardıı oraya gıttıkk tekrar tahlıl ıstedı yarın tahlıller yapılacak onemlı bısey degıll kızlarrr tsk ederımmmmm ıyıkı varsınız yaaa

sevıyoyommmmmmm sızlerı :))) optummm sapırt dıyeeeeeeee

günaydın böcü ne haber nasıl gidiyor dersler bakalım
sen ne zaman başlayacan işe haber gelmişti demi

günaydınnnnnn fındık içi ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm lar hatunlar..
esmacım geçmiş olsun canım..
bu arada handan aplacım ben artık ders falan çalışmıyorum aştım artık :) ama dersaneye devam ediyorum işe başlayana kadar da gideceğim..bu arada sınava 5 hafta kaldı.ama hala işe başlamadım ancak haziranda başlama ihtimaim var .yerim belli oldu sadece zaman hala muallakta..bu gidişle sınava gireceğim sonra işe başlaayacağım sanırsam ..
teşekkürler ilgine..
çokk öptüm herkesi .vala geçmişi okuyamadım gözlerim pörtledi döktürmüşsünüz...ii geceler.

geçmiş olsun esmacım.

evet esmacım sözleşmeli olarak atandım kuzucum..bu aralar başlamam lazımdı da :))

canım hoşgeldin yoktun sen de bayadır.

hoşbuldum canım :)) hayırlı olsun atanmışsın
bende kpssye hazırlanıyorum o yüzden pek uğramıyordum. ama 2 aydır bıraktım nerdeyse. tayin heyacanı falan derken şimdi tayinler açıklandı başka telaşlar başladı. hiç çalışamıyorum. sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…