Nereye koycan resİmlerİ burayamı
Eylemcim sen albümemi resim eklemek istiyorsun link var ona bak istersen işine yarar canım ....
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/164816-resimler-amp-albume-ekleme-yapmak-nasil-olur.html
çok tşk.ederim ablam
Bu Çocuklar hİÇ rahat bırakmıyo İnsanı
kızlar nasılsınızzz sormayın dun gece cok efkarlandım( bu sabahta doktora gıttık aksama anca geldıkk yarın sabah erkenden ac karnına gıdıcez esımlee tahlıl ıstedılerrrr
opuyorum hepınızııııııııı bıraz dınleneyımmmmmm:)))
kızlar nasılsınızzz sormayın dun gece cok efkarlandım( bu sabahta doktora gıttık aksama anca geldıkk yarın sabah erkenden ac karnına gıdıcez esımlee tahlıl ıstedılerrrr
opuyorum hepınızııııııııı bıraz dınleneyımmmmmm:)))
rica ederim canım gördüm resimleri çok hoş ve güzel maşallah
Bu Çocuklar hİÇ rahat bırakmıyo İnsanı
günaydın böcü ne haber nasıl gidiyor dersler bakalım
sen ne zaman başlayacan işe haber gelmişti demi
günaydınnnnnn fındık içi ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım sagolun ya kulak zarından amelıyat olmustum 20 gun once kontrolum vardıı oraya gıttıkk tekrar tahlıl ıstedı yarın tahlıller yapılacak onemlı bısey degıll kızlarrr tsk ederımmmmm ıyıkı varsınız yaaa
sevıyoyommmmmmm sızlerı :))) optummm sapırt dıyeeeeeeee
canlarım sagolun ya kulak zarından amelıyat olmustum 20 gun once kontrolum vardıı oraya gıttıkk tekrar tahlıl ıstedı yarın tahlıller yapılacak onemlı bısey degıll kızlarrr tsk ederımmmmm ıyıkı varsınız yaaa
sevıyoyommmmmmm sızlerı :))) optummm sapırt dıyeeeeeeee
evet esmacım sözleşmeli olarak atandım kuzucum..bu aralar başlamam lazımdı da :))melıscım canım tsk ederımmmm
sanırım ıse gırıyosun hayırlı olsun bı tanem
geçmiş olsun esmacım.
evet esmacım sözleşmeli olarak atandım kuzucum..bu aralar başlamam lazımdı da :))
canım hoşgeldin yoktun sen de bayadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?