Asker Eşleri

kızlar bugun hastaneye gıderken sevk ıcın alaya gıttık esımın tayın ısı onaylanmıs tayın gorecek personelın ıcınde ısmını gostermıs arkadası bı sevındım sormayınnnnn :))

sagol canım benım oyle valla bende cok sevındımm oglum ıcın sevındım en cok krese verebılecegım en azından burda yasıt arkadası yok yalnız kaldııı ıyı olucak ınsallah

sızınde gecer bıter merak etme

inşallah canım ya biraz daha alıştım sanki. arkadaşlıklar güzel olduktan sonra nerde olduğunu bile anlamazsın. inşallah burdada öyle olur.

ay bugün o kadar çok yorulmuşum ki kaç gündür alışverişe çıkıp duruyorum. bugünde doğudaki arkadaşlarıma ayrılırken vermek için hediye aldım. herkesin ihtiyacı olan birşeyi almaya çalıştım o yüzden de çok gezdim. neyseki herkese göre bişey buldum.

canım oyle tabıı ıyıdır burdakıler anlasırsınızzzz

eylemcım tsk ederım tatlımm

melıscım cok sevındım datlum bıde bız atansakk ne guzel olacakkkkkk:))

kızlar bugun hastaneye gıderken sevk ıcın alaya gıttık esımın tayın ısı onaylanmıs tayın gorecek personelın ıcınde ısmını gostermıs arkadası bı sevındım sormayınnnnn :))

canım oyle tabıı ıyıdır burdakıler anlasırsınızzzz

eylemcım tsk ederım tatlımm

sağolun kızlar..göremedim nette başka şeylere takılmışım :)) inşallah rabbim hayırlısını verir..
bu arada tayin denince nedense ürküyorum ben ya..ne bilim biizm 1,5 yılımız kaldı ve şark var tabi ki..esmacım sen nereye gidiyorsun yazdın mı daha önceki yorumlarda okuyamadım daa .ecesu sen canım ?? kaçırmışım kızlar..
eylemcim sana da merhaba güzelim...

Ben anca bıtırdım ıŞlerı kızım ıyıce uyuku bastırana kadar kendı baŞına uyumaz Şımdı yattı oda.ama burdada herkes uyumuŞ ıyıgeceler herkese yarın yolculuk var bıze erken kalkacam

günaydın kızlar bakamadım geçmişe dün kocişimin doğum gününydü evdeydi o yüzden giremedim herkes iyidir umarım öpüyorum şekerler........

Günaydın şekerler hayırlı sabahlar olsun hepinize ...
Meliscim hayırlısı olsun artık canım sonunda iş olduya önemli olan o artık ..
Esmacım tekrardan geçmişolsun canım tayin işide hayırlı olsun arda içinde çok iyi olur kreşe gidince ..
Dilercim nice mutlu yıllara olsun canım benimkininde bugün doğum günü ..
Ececim hediyeler alınmış ne güzel alıştın biraz demi tayin işine canım ..
Sevdacım hayırlı yolculuklar olsun ...
Eylemcim çok tatlısın kuzum hepiniz öylesiniz ya maşallah diyeyim..

Kızlar ben kaçacam birazdan orduevine gidecem terzide kıyafatlerim var onları alacam saçımada bir fön çektirmem lazım öğleden sonra apartman günümüz var oradayım

Her günün bitiminde birseyler öğrenebiliyorsan ömrün sana wazgecilmez dostlar kazandırıorsa. sabaha daha bi gulerek acabiliyorsan gözlerini. buyudüğüne üzülme. bırak gunler sende iz bıraksın, bırak çizgilerin we akların artsın, yeter ki yarının dünü aratmasın. GÜNAYDIN.canlarım günaydın güzellikler iyiki varsınız ..

oyyyyyoyoyyyy günaydın ablam kaç bakalım kaç git bi süslen :) güzellinin gerek yok ama olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba..
ben de asker eşiyim..
aranıza alırmısınız beniyerimseniben

şu tayin olayından moralim bozuk moral istiyorum moraaalsenağlama

slmlar hoşgeldin canım nereye çıktı tayininiz

hoşbulduk canıma.s.
batmana çıktı..çok sevinmiştim başta ilk tercihimizdi ama dün eşim telefonla konuşurken duydum ev götürülemeyecek yerler warmış..söylemiyor da banaalsanaalsanasmile hayırlısı olsun diyorum ama düşününce çok üzücü geliyor..

var mı acaba batman da olan yada daha önce orada görev yapmış olanlar?

batman güzel biryer ama neden eş götürülmesinki ünv.bile var işallah gidersin canım ya yinede hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…