- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
kızlar bugun hastaneye gıderken sevk ıcın alaya gıttık esımın tayın ısı onaylanmıs tayın gorecek personelın ıcınde ısmını gostermıs arkadası bı sevındım sormayınnnnn :))
melıscım cok sevındım datlum bıde bız atansakk ne guzel olacakkkkkk:))
hoşbuldum canım :)) hayırlı olsun atanmışsın
bende kpssye hazırlanıyorum o yüzden pek uğramıyordum. ama 2 aydır bıraktım nerdeyse. tayin heyacanı falan derken şimdi tayinler açıklandı başka telaşlar başladı. hiç çalışamıyorum. sen nasılsın?
kızlar bugun hastaneye gıderken sevk ıcın alaya gıttık esımın tayın ısı onaylanmıs tayın gorecek personelın ıcınde ısmını gostermıs arkadası bı sevındım sormayınnnnn :))
canım oyle tabıı ıyıdır burdakıler anlasırsınızzzz
eylemcım tsk ederım tatlımm
Günaydın şekerler hayırlı sabahlar olsun hepinize ...
Kızlar ben kaçacam birazdan orduevine gidecem terzide kıyafatlerim var onları alacam saçımada bir fön çektirmem lazım öğleden sonra apartman günümüz var oradayım
günaydın kızlar bakamadım geçmişe dün kocişimin doğum gününydü evdeydi o yüzden giremedim herkes iyidir umarım öpüyorum şekerler........
selam hanımlar tayinleriniz hayırlı olsun serpilim asker eşi olamak işte böle bişi durmadan özlemek
merhaba..
ben de asker eşiyim..
aranıza alırmısınız beniyerimseniben
şu tayin olayından moralim bozuk moral istiyorum moraaalsenağlama
slmlar hoşgeldin canım nereye çıktı tayininiz
hoşbulduk canıma.s.
batmana çıktı..çok sevinmiştim başta ilk tercihimizdi ama dün eşim telefonla konuşurken duydum ev götürülemeyecek yerler warmış..söylemiyor da banaalsanaalsanasmile hayırlısı olsun diyorum ama düşününce çok üzücü geliyor..
var mı acaba batman da olan yada daha önce orada görev yapmış olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?