ıyıo gecelerrrr kızlarrrrrr nasılsınızzzz bugun annem geldııııı bıraz once gıttııı carsamba gunu de ben gıdıcem antalyaya denızı cok ozledık oglusumlaaaa
serpılcım canım uzulme bunlar tatlı ayrılıklarr bunlarda gecer merak etmmeeee butun askarımızı koruusun yuce rabbımmm
merhaba ank06
sizin daha önce kıbrıs güzelyurtta görev yaptığınızı tayin bekleyenler topiğinden öğrendim,bizimde bu yıl güzelyurta tayinimiz çıktı nasıl bir yerdir diye birde size danışmak istedim..
ıyıo gecelerrrr kızlarrrrrr nasılsınızzzz bugun annem geldııııı bıraz once gıttııı carsamba gunu de ben gıdıcem antalyaya denızı cok ozledık oglusumlaaaa
serpılcım canım uzulme bunlar tatlı ayrılıklarr bunlarda gecer merak etmmeeee butun askarımızı koruusun yuce rabbımmm
sen nerdesin..annen nerde....antalya da özlenmicek gibi değilki
annen bir güncük mü kaldıben afyondayım canım annem antalyada belekte
handan ablacım ebru da yok dedıgın gıbı ınsallah bısey yokturrr
yarın pıknıkteyızzz gıremem opuyorum hepınızı
evet ya yok merak ettim bende inşallah iyidir eşide gidecekti yine göreve
iyi eğlenceler tatlım bol bol ızgara tavuk yiyesin emiiii sempatiksalakcinni
slm canlarım morallerim al üst oldu.. kavuşmaları seviorum ama bu ayrılıklar beni mahvedior..,keşke gelmeseydi diorum iki günlük geldi ayrılıga alışmış yüreğim yaraları kabuk tutmuş yüreğim yine kanadı işte.. o kadar yolu o kadar masrafla iki günlüğüne geldi. bazen diomki demekki beni düşündüğümden çok sevio..ne kadar iki günde olsa çok güzel geçirdik günümüzü ilk günü gezdik tozduk alışveriş yaptık. gelinliimi gösterdim. ikinci günü pikniğe gittik çok süper bir mangal yaptım ona ve bugün sabah yolcu ettim. ve işin kötü yanı gider gitmez şırnak operasyonuna katılcak.. allhım tüm askerlerimizi korusun
iyi gcler ablacım ..ebruşum biraz rahatsız oldugunu yazmıştı özelden ..dahada karşılık yok ..inş.bi sorunu yoktur.
herkezmışıl mışıl uyuyor galibaaaahandan ablaaaaaaaaaaaaa kuzuçevirme oldum ya arkadaşlar ısrar edince dayanamadım bugün sahile indik daha erken bişey olmaz güneşten düşüncesi ile eğlenirken çok güzel di amaeve döndüp duş aldıktansonra cacık gibi oldum hertarafım yogurt ayaklarımın altında buzlar yanıyorum ya yatamıyorum
inşallah canım ya sancısı filan da tutmasında
bende özelden yazdım nasılsın diye
ohh keyif yapmış ne güzel
anestol diye merhem var ağrı kesici özelliği var ondan kullan hatta betanten kremide varsa ikisini karıştır sür rahatlarsın o zaman
tülbenti filan soğuk suyla yıka sırtına koy olmazsa serinletsin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?