Asker Eşleri

merhaba ank06

sizin daha önce kıbrıs güzelyurtta görev yaptığınızı tayin bekleyenler topiğinden öğrendim,bizimde bu yıl güzelyurta tayinimiz çıktı nasıl bir yerdir diye birde size danışmak istedim..

ne haber fıstık oy için teşekkürler canım sağolasın ...
gidiyon sende ha bende haftaya pazar gidiyorum ankaraya kısmetse

Merhaba canım biz kıbrısta kaldık ama güzelyurtta değildik ulukışla diye bir yerde kaldık magosayla lefkoşa arasında bir yerdi .
Güzelyurt narenciyenin en bol olduğu bir yerdir ve güzeldir çok fazlada bilgim yok açıkcası
Biz 93 yılında döndük oradan .
Bilen arkadaşlar mutlaka vardır bilgi verirler size

sen nerdesin..annen nerde....antalya da özlenmicek gibi değilki

ben bugün kimseyle denk gelemedim..burda..sohbet etmek bugün bana kısmet değil sanırım..
napalım..başka sefere artık..

iyi gecelerr...

canım annem 15 gunm once bendeydı sımdıde bıraz hastalandım merak edıp bakmaya gelmıss carsamba gunu ben gıdıcemmmm

Esma ya şanslısın wallaha annende yakın sana ne güzel ..

Elmascım pazar günü böyle oluyor genelde arkadaşlar pek olmuyor yarın sabah dolarız gene eşinden haber varmı gelecekmi izine

handan ablacım ebru da yok dedıgın gıbı ınsallah bısey yokturrr

yarın pıknıkteyızzz gıremem opuyorum hepınızı

evet ya yok merak ettim bende inşallah iyidir eşide gidecekti yine göreve
iyi eğlenceler tatlım bol bol ızgara tavuk yiyesin emiiii sempatiksalakcinni

iyi gcler ablacım ..ebruşum biraz rahatsız oldugunu yazmıştı özelden ..dahada karşılık yok ..inş.bi sorunu yoktur.

herkezmışıl mışıl uyuyor galibaaaa handan ablaaaaaaaaaaaaa kuzuçevirme oldum ya arkadaşlar ısrar edince dayanamadım bugün sahile indik daha erken bişey olmaz güneşten düşüncesi ile eğlenirken çok güzel di amaeve döndüp duş aldıktansonra cacık gibi oldum hertarafım yogurt ayaklarımın altında buzlar yanıyorum ya yatamıyorum

amanda amannn aşkısıda gelmiş görmüş sarılmışşşşşşş oh negüzel negüzel...(KAYNANATÖRE SÖLİCEM SENİ) canım allahım kavuştursun tezzamanda:)

iyi gcler ablacım ..ebruşum biraz rahatsız oldugunu yazmıştı özelden ..dahada karşılık yok ..inş.bi sorunu yoktur.

inşallah canım ya sancısı filan da tutmasında
bende özelden yazdım nasılsın diye

ohh keyif yapmış ne güzel
anestol diye merhem var ağrı kesici özelliği var ondan kullan hatta betanten kremide varsa ikisini karıştır sür rahatlarsın o zaman
tülbenti filan soğuk suyla yıka sırtına koy olmazsa serinletsin biraz

günaydınnnnnnnnn çokteşk.ederim ablacım ...firmanın yemegi var bugün ben amele yanıgı gibiyim kırmızı kırmızı yaaa geçmemişşşşşşşşşşşşşşşşşsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama neyapacambenya acısınamı dayanayım rezilligimemi üzüleyim fondeten kapatıcı falan yapsam yanıyor gitmez olaydım denizine sahiline yavvvvvsenağlamasenağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumben

eylemcimm günaydın tatlım.off bende sahile inince ıstakoza benzerim bir hafta rahatsız olurum.anlıyorum seni .geçmiş olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…