Esma ya şanslısın wallaha annende yakın sana ne güzel ..
Elmascım pazar günü böyle oluyor genelde arkadaşlar pek olmuyor yarın sabah dolarız gene eşinden haber varmı gelecekmi izine
ayy..ne güzel hafta sonları herkes eşiyle çocuğuyla geziyo tabi..hafta sonları ailecek gezenleri kıskanır oldum yaaa...maalesef eşimin izinden haber yok..belki yarın belki yarındanda yakın..son ana kadar süründürmeseler olmaz zaten........ooffff...off.
selaaamm handan ablaa..nerelerdesin..neler yaptın bugün..
tulaycım canım sagolllllll :))
handan ablam gpoturdum valla sormaaaa bıde oyun oynadık sorma
esracım canım uzuldum valla ya olsunn gelınce esın telefı edersınız cıfter cıfter
tşkler canım iyiyim bende çptüm..ruyanaz canımn tam cıkıyodum senı gordum nasılsın balımmmm opuyorum senıı cıkmam lazımmmm
allah kavuştursun cnm...slm canlarım morallerim al üst oldu.. kavuşmaları seviorum ama bu ayrılıklar beni mahvedior..,keşke gelmeseydi diorum iki günlük geldi ayrılıga alışmış yüreğim yaraları kabuk tutmuş yüreğim yine kanadı işte.. o kadar yolu o kadar masrafla iki günlüğüne geldi. bazen diomki demekki beni düşündüğümden çok sevio..ne kadar iki günde olsa çok güzel geçirdik günümüzü ilk günü gezdik tozduk alışveriş yaptık. gelinliimi gösterdim. ikinci günü pikniğe gittik çok süper bir mangal yaptım ona ve bugün sabah yolcu ettim. ve işin kötü yanı gider gitmez şırnak operasyonuna katılcak.. allhım tüm askerlerimizi korusun
Efferinn sana götürecen tabi afiyet olsun canım
Ebrunun selamı var hepinize kızlar biraz rahatsızlanmış ondan girememiş halsiz düştüm dedi ama şu anda daha iyiymiş
günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum herkese bugun benim doğum günüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?