Asker Eşleri

Esma ya şanslısın wallaha annende yakın sana ne güzel ..

Elmascım pazar günü böyle oluyor genelde arkadaşlar pek olmuyor yarın sabah dolarız gene eşinden haber varmı gelecekmi izine

ayy..ne güzel hafta sonları herkes eşiyle çocuğuyla geziyo tabi..hafta sonları ailecek gezenleri kıskanır oldum yaaa...maalesef eşimin izinden haber yok..belki yarın belki yarındanda yakın..son ana kadar süründürmeseler olmaz zaten........ooffff...off.

slm şekerler eylemcim canım kavuştuk onada şükür hiç olmazsa gördüm sarıldım bir buçuk ay idare eder bu iki gün işte.. sende varya sahile giidion insna güneş kremi falan alır. yarın bir günde patates gibi soyulursun hehehe

Selam şekerler iyi pazarlar herkese ...
Eylemcim yanıyon demi kuzum sürdünmü sırtına krem filan bak ihmal etme sakın yemeğede gidecekmişin sıkıntı yaşarsın bebanten filan varsa ondan sür canım..
Esma piknikte götürecek ızgaraları yine

tatlım eşin nerde görevli.turkbayragiturkbayragi

ıyı gecelerrr kızlarrr
bugun cok eglendık yenı geldık umarım sızlerınde guzel gecmıstırrrrrr

tulaycım canım sagolllllll :))
handan ablam gpoturdum valla sormaaaa bıde oyun oynadık sorma
esracım canım uzuldum valla ya olsunn gelınce esın telefı edersınız cıfter cıfter

tulaycım canım sagolllllll :))
handan ablam gpoturdum valla sormaaaa bıde oyun oynadık sorma
esracım canım uzuldum valla ya olsunn gelınce esın telefı edersınız cıfter cıfter

Efferinn sana götürecen tabi afiyet olsun canım

Ebrunun selamı var hepinize kızlar biraz rahatsızlanmış ondan girememiş halsiz düştüm dedi ama şu anda daha iyiymiş

ruyanaz canımn tam cıkıyodum senı gordum nasılsın balımmmm opuyorum senıı cıkmam lazımmmm
tşkler canım iyiyim bende çptüm..
allah kavuştursun cnm...

Efferinn sana götürecen tabi afiyet olsun canım

Ebrunun selamı var hepinize kızlar biraz rahatsızlanmış ondan girememiş halsiz düştüm dedi ama şu anda daha iyiymiş

geçmiş olsun böcügümüze...

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))

ruyanaz canımmm DOGUM GUNUN KUTLU OLSUNNNNNNN canımmm yuce rabbım sevdıklerınle daha guzell dogum gunlerııı nasıp etsınnnnnnn

handan ablacım pasta superrrrrr valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…