Asker Eşleri

SALDIRI NÖBET DEĞıŞıM SIRASINDA MEYDANA GELDı

Hatay'ın ıskenderun ilçesinde Deniz ıkmal Destek Komutanlığına teröristlerce roketatarla düzenlenen, 6 askerin şehit olduğu ve 7 askerin de yaralandığı saldırının, nöbet değişimi sırasında meydana geldiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Modernevler Mahallesi'nde bulunan Deniz ıkmal Destek Komutanlığına saat 00.40 sıralarında teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırının, nöbet değişimi için askerleri taşıyan araca yönelik düzenlendiği belirtildi.

Saldırıda şehit olan 6 asker ile 3'ü ağır 7 yaralı askerin kimliklerinin daha sonra açıklanacağı bildirildi.

Ağır yaralı 3 asker, uçakla GATA'ya sevk edilmişti.

Yeter artık ya dur deyın su haıınleree serefsızlereee daha kac cocuk babaısızz evlatsızsız essız kalacakkk
idam istiyoruz halk olarak idam...ey devlet büyükleri !!!! idam istiyoruz. geri gelsin idam,bize idamı kaldır diyenlerin hepsinde idam var unutmayın. dünya ya karşına alsanda idam şart oldu. 6 şehit bir gecede verilir mi ya ? savaş hali değil bişey değil. ya da savaş ilan edin hepimiz devletimiz için pkk ile savaşalım. ya getirin idamı ya da devlet büyükleri sessiz kalmasın olaya.

Yüce rabbım sehıt aılelerıne sabır versınn guc versınnn sehıt olan kardeslerrımızınde ruhları sad olsunnn

günaydınlaaarrrr.

rüyanaz doğum günün kutlu olsun canım..nice mutlu yıllara..

sabah sabah moralim bozuldu şimdi bu habere...lanet olsun onlara..Allah belalarını versin bir an önce..o..çocukları..kusura bakmayın ağzımı bozuyorum ama..hakediyolar..daha da fazlasını hakediyolar..anneyim ben idam bunlar için az olur..süründürmek lazım ..her gün bir parça etlerini kopartmak lazım..işkence lazım bunları..ilk öncede..kafeste besledikleri bölücü başı hayvandan başlamalı.......

Şehitlerimize allahtan rahmet diliyoruz..
Yeter artık son bulsun bu olaylar daha ne kadar evin içine ateş düşecek .
Gebersin köpekler iyice azdılar kendi çukurlarında boğulsunlar inşallah.
Daha ne kadar açılım diye kendilerini yırtacaklar alı işte açılım size.. kötükedihüso kötükedihüso

kızlar sormayın ya bende kotu oldummm serfsız kopeklerrrrrr yapıp yapıp duruyolarrr devlet nerde napıyooo bı sehıt haberının ardından operasyon basladı denıyo neden ppk leslerının haberlerı gelmıyoooo

yeter artıkkkkkkk yeterrrr acılım yerıne bunu halledın devlet ıstesee hemen bıtırııde bısey demıyorum ya lanet olsunnn

kesinlikle katılıyorum idam şart!!
zamanında yok yere hiç yere! idam edilenler wardı da şimdi niye yok?
bu soysuzlara lazım asıl idam

offfff ya cok kotu oldummm gene aglamaktan helak oldummmm dayanamıyorum gucum kalmadı bu haberleree

oyle canımmm susup duruyoruzzzzz bagırıyopruzzzz o kadarrrrrrr ne acı bıseydır ya yuce rabbım gerıde kalanlara peygamber sabrı versınnn

artık cok banel gıbı bısey olmaya basldıııı heralde tv bıle once ısraıle gıden karavanlarrr yagmalanmıs sehıtlerımızden once o haber verılıyoo yazık

artık cok banel gıbı bısey olmaya basldıııı heralde tv bıle once ısraıle gıden karavanlarrr yagmalanmıs sehıtlerımızden once o haber verılıyoo yazık

ya işte böyle olmasına öyle sinir oluyorum üzülüyorum ki anlatamam..
herşey kaldığı yereden devam ediyor..
bu ülkenin ayağa kalkması lazım
baştakileri çaresiz bırakıp o köpekleri tek tek öldürtmek lazım

güne ne kadar kötü haberlerle başladıkya..:çok üzgünüm:

Allahım sen hepsinin mekanını cennet eyle..

gazzedeki olayamı yanalım iskenderunamı?

anlaşmalı gibiler sanki..

şunlara bak yaa..:çok üzgünüm:

ıkısının altında da aynı kısler var zaten canımmmm ısraılllll pıslıklerııı

Nedense onların evlatlarına hiç bişey olmuyo..olan garibana olıuyoo..tereyğından kıl çeker gibi askerlik yapıyolar..beyefendiler..bizim gibilerde..3 kuruş için kelle koltukta kocasını yolunu gözlüyo..çocuk eş biyerde..darma dağın bişekilde..aylarca ayrı kalıp..vatan savunması yapan eşlerimizi bekliyoruz..ne için kimin için bekliyolar acaba..ondan sonra vatan sağolsun..kimin için sağ olcakki.......................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…